Poradna duly
Jana Čurdová
ale joo, máte pravdu…kašlu na to
Mám dvě fakt úžasný, tak už na to peču.. nějak to přežiju ![]()
Dorka_X píše:
ale joo, máte pravdu…kašlu na toMám dvě fakt úžasný, tak už na to peču.. nějak to přežiju
Pro krásu se musí trpět
![]()
Jinak dneska už jsem dala do postýlky matraci
Kupovali jsme ji v Ikei a byla zabalená v takovým tom vakuovým obalu..tak jsem ji už raději vytáhla, protože takhle hned ta postýlka vypadá líp
, ale taky proto, že fakt šíleně „smrdí“..no asi jako většina nových věcí, tak snad se brzo vyvětrá..
Dorka_X píše:
Pro krásu se musí trpět![]()
Jak říkáš
![]()
Já myslím,že snad se to vyvětrá v pohodě,taky ju mám ještě zabalenou,ale tak týden před termínem ji chci vytáhnout…
Ja sem matraci vybalila uz vcera nemohla sme to vydrzet kdyz pani doktorka stejen rikala ze mame malou trosku popohnat co nejdriv tak to muze byt kazdym dnem ![]()
no ted sme spis nervozni z toho ze to prijde kdyz budu sama doma. v pondeli sem pry uz byla i na prst otevrena tak se mam snazit. brisko mi tvrdne sme tam zada me boli taky v pondeli mame s pritelem vyroci tak to mala mozna veme stylove
. no jdu jeste v pondeli na monitor a na kontrolu tak uvidim co mi reknou
týýýjo…tak držím palce
já mám příští čtvrtek ve škole důležitou zkoušku, takže se právě modlím, aby malá do 1.7. vydržela…no když nevydrží, tak se taky nic nestane, že.. Zkouška se dá přeložit ![]()
Lidmulka88 píše:
no ted sme spis nervozni z toho ze to prijde kdyz budu sama doma.
tak přítele snad z práce hned pustí, ne? ten můj si brát volno taky nebude…počítám, že mu budu volat až budu mít pravidelný kontrakce ![]()
tak drzim palce u zkousky ![]()
No pusti urcite ale musel si prehodit smeny pristi tydne mel mit nocni tak to by byl v noci pryc a pres dne spal takze by byl uplne mimo a moc nadsene se na to nedivali u nej v praci
. jinak snad mala taky aspon do cervence jeste vydrzi ![]()
děkujuu ![]()
no teď už to může přijít kdykoliv..a bude to v termínu
tak se necháme překvapit, co na nás ty naše princezny vymyslí
nadšeně se na to asi nebudou tvářit nikde..ani u mýho… ráda bych si to naplánovala pěkně na víkend, ale bohužel
![]()
jo to by byl ideal zacit rodit treba v patek aby byl o vikendu s nama. tka uvidime na kdy to vyjde uz se nemuzu dockat ![]()
nooo..pěkně v pátek 1.7., to by se mi líbilo
Ale raději nad tím moc nepřemýšlím..prostě hlavně aby to bylo do toho 18.7., vyvolávanej porod fakt nechci ![]()
ja prave taky ne dneska sem si o nich cetla a nic moc teda. ale kdyz neporodim do terminu tak dostanu termin na vyvolani pani doktorka rikala ze prenaset urcite nebudu nenechaji me
aha..tak mě doktor řekl, že když mám dle UTZ termín 4.7., tak plus mínus 14 dní je porod v termínu
takže nejpozději toho 18. by mi museli porod vyvolat ![]()