Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
22.6.11 11:09

ale joo, máte pravdu…kašlu na to :andel: Mám dvě fakt úžasný, tak už na to peču.. nějak to přežiju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.6.11 11:11
Dorka_X píše:
ale joo, máte pravdu…kašlu na to :andel: Mám dvě fakt úžasný, tak už na to peču.. nějak to přežiju :wink:
:pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 11:18

Pro krásu se musí trpět :mrgreen: :mrgreen:
Jinak dneska už jsem dala do postýlky matraci :oops: Kupovali jsme ji v Ikei a byla zabalená v takovým tom vakuovým obalu..tak jsem ji už raději vytáhla, protože takhle hned ta postýlka vypadá líp :oops: , ale taky proto, že fakt šíleně „smrdí“..no asi jako většina nových věcí, tak snad se brzo vyvětrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.6.11 11:30
Dorka_X píše:
Pro krásu se musí trpět :mrgreen: :mrgreen:

Jak říkáš :mrgreen: :pankac: :mrgreen: :pankac:

Já myslím,že snad se to vyvětrá v pohodě,taky ju mám ještě zabalenou,ale tak týden před termínem ji chci vytáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 13:10

Ja sem matraci vybalila uz vcera nemohla sme to vydrzet kdyz pani doktorka stejen rikala ze mame malou trosku popohnat co nejdriv tak to muze byt kazdym dnem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 14:04

no taková náhoda :wink: jéé, fakt? vy se máte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 14:20

no ted sme spis nervozni z toho ze to prijde kdyz budu sama doma. v pondeli sem pry uz byla i na prst otevrena tak se mam snazit. brisko mi tvrdne sme tam zada me boli taky v pondeli mame s pritelem vyroci tak to mala mozna veme stylove :dance: . no jdu jeste v pondeli na monitor a na kontrolu tak uvidim co mi reknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 14:32

týýýjo…tak držím palce :kytka: já mám příští čtvrtek ve škole důležitou zkoušku, takže se právě modlím, aby malá do 1.7. vydržela…no když nevydrží, tak se taky nic nestane, že.. Zkouška se dá přeložit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 14:35
Lidmulka88 píše:
no ted sme spis nervozni z toho ze to prijde kdyz budu sama doma.

tak přítele snad z práce hned pustí, ne? ten můj si brát volno taky nebude…počítám, že mu budu volat až budu mít pravidelný kontrakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 14:46

tak drzim palce u zkousky :hug:
No pusti urcite ale musel si prehodit smeny pristi tydne mel mit nocni tak to by byl v noci pryc a pres dne spal takze by byl uplne mimo a moc nadsene se na to nedivali u nej v praci :zed: :zed: . jinak snad mala taky aspon do cervence jeste vydrzi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 14:58

děkujuu :hug:
no teď už to může přijít kdykoliv..a bude to v termínu :dance: tak se necháme překvapit, co na nás ty naše princezny vymyslí :srdce: nadšeně se na to asi nebudou tvářit nikde..ani u mýho… ráda bych si to naplánovala pěkně na víkend, ale bohužel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 15:01

jo to by byl ideal zacit rodit treba v patek aby byl o vikendu s nama. tka uvidime na kdy to vyjde uz se nemuzu dockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 15:06

nooo..pěkně v pátek 1.7., to by se mi líbilo :dance: Ale raději nad tím moc nepřemýšlím..prostě hlavně aby to bylo do toho 18.7., vyvolávanej porod fakt nechci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 15:08

ja prave taky ne dneska sem si o nich cetla a nic moc teda. ale kdyz neporodim do terminu tak dostanu termin na vyvolani pani doktorka rikala ze prenaset urcite nebudu nenechaji me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 15:19

aha..tak mě doktor řekl, že když mám dle UTZ termín 4.7., tak plus mínus 14 dní je porod v termínu :roll: takže nejpozději toho 18. by mi museli porod vyvolat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí