Poradna duly
Jana Čurdová
Jasně telefon na dr. máme a to že by pak měla přijít vím ![]()
No asi se to tak dělá,že se jen stačí nahlásit ![]()
Včera jsem si úspěšně zabalila tašku
ale mám pocit jestli toho není moc
Né ono se mi to asi jen zdá,páč třeba ty poporodní vložky zaberou docela dost místa
![]()
taky sme zvedava jak mi to tam vleze. je to pekna hromada. jake si kupovala poporodni vlozky? leti to uz jen par dni ve stavu 2v1
Tak já mám ještě 5 týdnů čas,ale vám se to už blíží ![]()
Koupila jsem ty klasický SAMU,ty máš jaký?
tak monitor za nama bylo to super 20 minut jsme poslouchala srdicko a pak malou i zvazili podle utz ma 3 kg uz ale ted pry uz moc nenabere rikal pani doktorka tak uvidim ma jeste tri tydny cas. hlavicka je porad moc nahore rodit teda zatim asi nebudu
andrejka vi ze ma jeste cas
Ahoj holky ![]()
To je super, že ti monitor dopadl dobře!!!
já jdu v úterý..už se nemůžu dočkat ![]()
Ve středu jsme byli na tom předporodním kurzu..bylo to docela fajn
že bych se tam dozvěděla něco vyloženě novýho to asi nee, ale i tak jsem ráda, že jsme tam byli…prohlídli jsme si, kde budeme rodit, tak aspoň vím, do čeho jdu
Pak nám řekli, kdy máme jet do porodnice, co s sebou a tak..
Tak ses poucena to je dobre. mas se na oc tesit bylo to super
. ale mala jak nema rada kdyz mam neco na brise tak se tam vrtela a furt to nadzvedavala ![]()
njn…už tam mají tak málo místa
v té porodnici nám ukazovali i oddělení šestinedělní..na chodbě tam sedělo spoustu maminek s návštěvama..a ty jejich miminka..tak šíleně malinký ale na druhou stranu tak veliký
jsem koukala jak blázen a jen jsem si představovala, jak se nám tam asi vlezou
![]()
njn chudacci musi tam byt skrceni. tak doufam ze ty tri tydny to tam jeste vydrzi. a jak se citis? taky mas porad mimco nahore?
jinak jak sme dneska cekala az dojdu na radu tka sem zaslechla jednu maminku stenat u porodu maji ta tu ambulanci hned vedle porodnich salu nastesti jen jednou z toho by clovek i dostal strach ![]()
cítím se docela v pohodě, až na to vedro
jinak bříško nebolí, žádný stahy nebo tak..tak doufám, že se malá narodí až v termínu ![]()
No nám zase ukazovali sprchy u porodních boxů a zrovna tam jedna sestřička umývala sprchu celou od krve…tak to mě taky nebylo dvakrát dobře
no nečeká nás nic pěknýho…ale i tak to za to stojí ![]()
rozhodne to za to stoji uz se na to i trochu tesim az to bude za mnou a na malou se tesim strasne az bude konecne venku a budu ji moct pomazlit ![]()
Dobre rano, jak je? co mate dneska v palnu? ja sem rada ze sem rada jen udelam obed a to bude asi vse nejak se mi mota hlava.
Ahojky
vidím to dneska úplně stejně.. Vařím guláš a sice mám otevřený všechny okna, ale i tak sotva dýchám.. mohlo by zapršet, aby nebylo takový dusno, jinak se mi taky bude celej den motat hlava ![]()