Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
16.6.11 11:09

Jasně telefon na dr. máme a to že by pak měla přijít vím :pankac:
No asi se to tak dělá,že se jen stačí nahlásit :wink:
Včera jsem si úspěšně zabalila tašku :potlesk: ale mám pocit jestli toho není moc :lol: Né ono se mi to asi jen zdá,páč třeba ty poporodní vložky zaberou docela dost místa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.6.11 13:51

taky sme zvedava jak mi to tam vleze. je to pekna hromada. jake si kupovala poporodni vlozky? leti to uz jen par dni ve stavu 2v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.6.11 14:37

Tak já mám ještě 5 týdnů čas,ale vám se to už blíží :dance:
Koupila jsem ty klasický SAMU,ty máš jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.6.11 19:15

zatim nemam nemohla sem se v lekarne rozhodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.6.11 20:07

:lol: :lol: Tak si kup od každýho balík a je to :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.6.11 10:56

tak monitor za nama bylo to super 20 minut jsme poslouchala srdicko a pak malou i zvazili podle utz ma 3 kg uz ale ted pry uz moc nenabere rikal pani doktorka tak uvidim ma jeste tri tydny cas. hlavicka je porad moc nahore rodit teda zatim asi nebudu :-) andrejka vi ze ma jeste cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
17.6.11 11:07

Ahoj holky :mavam:
To je super, že ti monitor dopadl dobře!!! :hug: já jdu v úterý..už se nemůžu dočkat :wink:
Ve středu jsme byli na tom předporodním kurzu..bylo to docela fajn :-) že bych se tam dozvěděla něco vyloženě novýho to asi nee, ale i tak jsem ráda, že jsme tam byli…prohlídli jsme si, kde budeme rodit, tak aspoň vím, do čeho jdu :lol: Pak nám řekli, kdy máme jet do porodnice, co s sebou a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.6.11 11:27

Tak ses poucena to je dobre. mas se na oc tesit bylo to super :dance: . ale mala jak nema rada kdyz mam neco na brise tak se tam vrtela a furt to nadzvedavala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
17.6.11 12:34

njn…už tam mají tak málo místa :srdce: v té porodnici nám ukazovali i oddělení šestinedělní..na chodbě tam sedělo spoustu maminek s návštěvama..a ty jejich miminka..tak šíleně malinký ale na druhou stranu tak veliký :mrgreen: :srdce: jsem koukala jak blázen a jen jsem si představovala, jak se nám tam asi vlezou 8-o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.6.11 12:37

njn chudacci musi tam byt skrceni. tak doufam ze ty tri tydny to tam jeste vydrzi. a jak se citis? taky mas porad mimco nahore?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.6.11 12:38

jinak jak sme dneska cekala az dojdu na radu tka sem zaslechla jednu maminku stenat u porodu maji ta tu ambulanci hned vedle porodnich salu nastesti jen jednou z toho by clovek i dostal strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
17.6.11 12:50

cítím se docela v pohodě, až na to vedro :-? jinak bříško nebolí, žádný stahy nebo tak..tak doufám, že se malá narodí až v termínu :wink:
No nám zase ukazovali sprchy u porodních boxů a zrovna tam jedna sestřička umývala sprchu celou od krve…tak to mě taky nebylo dvakrát dobře :-? no nečeká nás nic pěknýho…ale i tak to za to stojí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.6.11 12:54

rozhodne to za to stoji uz se na to i trochu tesim az to bude za mnou a na malou se tesim strasne az bude konecne venku a budu ji moct pomazlit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.6.11 10:54

Dobre rano, jak je? co mate dneska v palnu? ja sem rada ze sem rada jen udelam obed a to bude asi vse nejak se mi mota hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.6.11 11:05

Ahojky :mavam: vidím to dneska úplně stejně.. Vařím guláš a sice mám otevřený všechny okna, ale i tak sotva dýchám.. mohlo by zapršet, aby nebylo takový dusno, jinak se mi taky bude celej den motat hlava :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí