Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
21.6.11 13:07

Ahoj tak to mate dobre :-)- my uz mame taky hotovy koutek pro malickou zatim teda u nas v pokoji ale uz se tesim az ji budem zarizovat pokojicek.
taky jsme se byli fotit u svagrove v atelieru ale fotky asi budu mit az v srpnu nebo az tam pojedu zatim mam jen na fcb.
Streptokoka jsem mela v poradku takze nebudu potrebovat antibiotika :dance: :dance: . Ja sem vcera od male dostala ranu do zeber ale jinak jeji kopani neboli ale vcera to byla supa docela :-). Uz jen par dni :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
21.6.11 13:12

A co jinak jak se máte,co děláte? :?: :wink:
Je fakt,že to uteklo,mám pocit,že nedávno byli vánoce a my oznamovali,že čekáme miminko a hups zachvíli tu bude prďolka s námi :wink:
Já se ted trochu najedla a jdu pomalu uklízet ten pokojíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 13:44

venku je nejak skarede tka jen odpocivam pritel je v praci. jj uteklo to a uz jen par dni a bude mala tady. a snad se mi podari aby se narodila teda do terminu aby mi to nevyvolavali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 13:53

ahoj holky :mavam: tak dneska jsem byla konečně na tom monitoru…a vypadá to, že v nejbližších dnech rodit ještě nebudu :-) odhad váhy máme 3,3kg :srdce:
podle UTZ máme termín 4.7., to už je míň jak 14 dní :dance: :dance: je to fakt neuvěřitelný.. tak nějak už nedokážu myslet na nic jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 14:02

Ahoj to je krasne :potlesk: . no utika to hrozne rychle. zrovna sem psala svagrove jak by bylo fjan preskocit tech zbyvajicich par dni co vubec neutikaji do doby co uz bude mala venku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:09

Jinak k tomu plavání..na nástěnce v porodnici jsem našla tento odkaz - http://www.plavacci.com/
Děti do dvou let 5 lekcí za 1230,–, 10 lekcí 2020,–…tak nevím, jestli je to moc nebo málo :nevim: na ostatní jsem se nedívala..
Ale mají tam třeba i cvičení maminek s dětma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:10
Lidmulka88 píše:
Ahoj to je krasne :potlesk: . no utika to hrozne rychle. zrovna sem psala svagrove jak by bylo fjan preskocit tech zbyvajicich par dni co vubec neutikaji do doby co uz bude mala venku :srdce:

Děkujuu :kytka: Taky bych to brala :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
21.6.11 14:13

To je super váha,taková akorát bych řekla :dance: :wink:
Přemýšlím,že si udělám metřík kolik mi zbývá a budu postupně odstříhávat,jak když jsem byla malá a dostali jsme k mikuláši čokoládový kalendář a za každý den vyloupli okínko s čokoládou až do vánoc :lol: :lol:
Dopapkám banán a jdu pokračovat,jde to pomalu,ale není kam se hnát,že jo? :wink: :-)
Holky pijete některá ten maliník? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 14:15

to bude asi cenove tak nastejno vsude. uz se na malickou hrozne tesim a prave ze dny se tak tahnou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 14:17

ja si odpocivam dny do terminu uz asi tyden a pak to utika jeste min :-? . no stejne mam porodit driv tak to tak nevadi. malinik nepiju snad to zvladnu i tak. taky sme cetla ze kazde to nepomuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:21

Tohle vypadá taky zajímavě - http://www.plavacci.com/…nakovani.php ..jsem o ničem podobným ještě neslyšela :think:
Vždyť už jen 14 dní..to už přežijeme :hug: :hug: Ještě nedávno jsme psaly měsíc.. utíká to docela rychle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:24

Ten maliník jste normálně koupily? já jsem se zatím jen dívala na malinový čaje a ty v sobě maliník nemají :oops: :oops: Ale dřív než v červenci ho pít nebudu.. Jinak naši mají doma maliny, tak nevím, jestli by šel klasickej vývar z těch listů??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 14:27

ja ho nepiju tka nevim ale mylsim ze se to kupuje v lekarne jestli je to stejen jako odvar z listu to nevim :nevim: . jj jen 14 ale nemuzu se dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 14:30
Dorka_X píše:
Tohle vypadá taky zajímavě - http://www.plavacci.com/…nakovani.php ..

to vypada zajimave fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:33
Lidmulka88 píše:
ja ho nepiju tka nevim ale mylsim ze se to kupuje v lekarne jestli je to stejen jako odvar z listu to nevim :nevim: . jj jen 14 ale nemuzu se dockat

odvar..jsem si říkala, že vývar zní divně :mrgreen: :lol: :mrgreen: ale nemohla jsem si na to slovo vzpomenout :mrgreen: no zatím to nějak řešit nebudu..když tak potom mrknu na google :-) já tyhle věci moc neprožívám..moc tomu nevěřím :roll: třeba nám taky na tom kurzu říkali, že si můžeme donést k porodu nějaký vůně na aromaterapii, že to taky pomáhá.. ale mě to přijde zbytečný, pochybuju, že v nějaké grepové vůni porodím líp :roll: ale třeba když tomu někdo věří, tak to fakt pomůže.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí