Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tak to mate dobre
- my uz mame taky hotovy koutek pro malickou zatim teda u nas v pokoji ale uz se tesim az ji budem zarizovat pokojicek.
taky jsme se byli fotit u svagrove v atelieru ale fotky asi budu mit az v srpnu nebo az tam pojedu zatim mam jen na fcb.
Streptokoka jsem mela v poradku takze nebudu potrebovat antibiotika
. Ja sem vcera od male dostala ranu do zeber ale jinak jeji kopani neboli ale vcera to byla supa docela
. Uz jen par dni
![]()
A co jinak jak se máte,co děláte?
![]()
Je fakt,že to uteklo,mám pocit,že nedávno byli vánoce a my oznamovali,že čekáme miminko a hups zachvíli tu bude prďolka s námi ![]()
Já se ted trochu najedla a jdu pomalu uklízet ten pokojíček…
venku je nejak skarede tka jen odpocivam pritel je v praci. jj uteklo to a uz jen par dni a bude mala tady. a snad se mi podari aby se narodila teda do terminu aby mi to nevyvolavali
ahoj holky
tak dneska jsem byla konečně na tom monitoru…a vypadá to, že v nejbližších dnech rodit ještě nebudu
odhad váhy máme 3,3kg ![]()
podle UTZ máme termín 4.7., to už je míň jak 14 dní
je to fakt neuvěřitelný.. tak nějak už nedokážu myslet na nic jinýho ![]()
Ahoj to je krasne
. no utika to hrozne rychle. zrovna sem psala svagrove jak by bylo fjan preskocit tech zbyvajicich par dni co vubec neutikaji do doby co uz bude mala venku ![]()
Jinak k tomu plavání..na nástěnce v porodnici jsem našla tento odkaz - http://www.plavacci.com/
Děti do dvou let 5 lekcí za 1230,–, 10 lekcí 2020,–…tak nevím, jestli je to moc nebo málo
na ostatní jsem se nedívala..
Ale mají tam třeba i cvičení maminek s dětma ![]()
Lidmulka88 píše:
Ahoj to je krasne. no utika to hrozne rychle. zrovna sem psala svagrove jak by bylo fjan preskocit tech zbyvajicich par dni co vubec neutikaji do doby co uz bude mala venku
Děkujuu
Taky bych to brala
![]()
To je super váha,taková akorát bych řekla
![]()
Přemýšlím,že si udělám metřík kolik mi zbývá a budu postupně odstříhávat,jak když jsem byla malá a dostali jsme k mikuláši čokoládový kalendář a za každý den vyloupli okínko s čokoládou až do vánoc
![]()
Dopapkám banán a jdu pokračovat,jde to pomalu,ale není kam se hnát,že jo?
![]()
Holky pijete některá ten maliník? ![]()
to bude asi cenove tak nastejno vsude. uz se na malickou hrozne tesim a prave ze dny se tak tahnou ![]()
ja si odpocivam dny do terminu uz asi tyden a pak to utika jeste min
. no stejne mam porodit driv tak to tak nevadi. malinik nepiju snad to zvladnu i tak. taky sme cetla ze kazde to nepomuze ![]()
Tohle vypadá taky zajímavě - http://www.plavacci.com/…nakovani.php ..jsem o ničem podobným ještě neslyšela ![]()
Vždyť už jen 14 dní..to už přežijeme
Ještě nedávno jsme psaly měsíc.. utíká to docela rychle ![]()
Ten maliník jste normálně koupily? já jsem se zatím jen dívala na malinový čaje a ty v sobě maliník nemají
Ale dřív než v červenci ho pít nebudu.. Jinak naši mají doma maliny, tak nevím, jestli by šel klasickej vývar z těch listů??? ![]()
ja ho nepiju tka nevim ale mylsim ze se to kupuje v lekarne jestli je to stejen jako odvar z listu to nevim
. jj jen 14 ale nemuzu se dockat
Dorka_X píše:
Tohle vypadá taky zajímavě - http://www.plavacci.com/…nakovani.php ..to vypada zajimave fakt
Lidmulka88 píše:
ja ho nepiju tka nevim ale mylsim ze se to kupuje v lekarne jestli je to stejen jako odvar z listu to nevim. jj jen 14 ale nemuzu se dockat
odvar..jsem si říkala, že vývar zní divně
ale nemohla jsem si na to slovo vzpomenout
no zatím to nějak řešit nebudu..když tak potom mrknu na google
já tyhle věci moc neprožívám..moc tomu nevěřím
třeba nám taky na tom kurzu říkali, že si můžeme donést k porodu nějaký vůně na aromaterapii, že to taky pomáhá.. ale mě to přijde zbytečný, pochybuju, že v nějaké grepové vůni porodím líp
ale třeba když tomu někdo věří, tak to fakt pomůže.. ![]()