Poradna duly
Jana Čurdová
Dorka_X píše:
Každý se mě ptá, jestli už mám tu tašku, tak asi začnu, ať mají všichni okolo klid
Není nad starostlivé okolí,že?!
![]()
ajoo ![]()
no mesic je ais hodne brzo na nacincanou postylku
. koukam dorko ze u tebe je tvoje okoli taky vic nervozni nez ty co?
. ja vcera pred tchyni nadhodila ze uz jen mesic do porodu tka zacla vysilovat ze je toho jeste potreba tolik udelat a nic neni hotove ( nevim co myslela ) tak myslim ze tu ted bude dost casto a bude realizovat svou predstavu toho co neni hotove. uz se tesi az bude babickou asi tak ji necham at se vyradi
. jeste ze vychazime v pohode
jj…moje okolí má tak nějak pocit, že je mi pořád pět let
I když teda rodinu máme bezvadnou, fakt si nemůžu na nikoho stěžovat, tak občas bych je zabila…ale tak to tak má asi každej
Poslední dobou mě spíš ale štvou mé drahé kamarádky..jejich historky o třicetihodinových porodech, šílených zážitcích z porodnice u Miloušů, o tom, jak každý dítě řve tři hodiny denně, pak taky, že už nikdy nebudu mít normální břicho a tááák…přitom ani jedna ještě těhotná nebyla
![]()
tak asi maji tvoje kamaradky prehled
. me tohle dela segra sice ma tri deti tak asi vi o cem mluvi ale strasit me tim jak to bude hrozne atd je asi trosku mimo kdyz ja budu mit jedno a ona ma tri a k tomu dvojcata. asi zapomnela jako to bylo kdyz mela jen jedno dite. a stim ze asi nebudu vypadat stejne jako predtim uz sem se srovnala mala za to stoji a pritel si myslim to taky resit nebude prece me miluje ![]()
Kašli na to,to jsou jen hloupé řeči a navíc holky neví o čem mluví,jak píšeš ani jedna nebyla ještě těhotná a chtějí někoho poučovat o tom jaký to bude
Každý to má jiný… ![]()
tak kopie neprosla takze musim jet pro original takze od patku mame prodlouzeny vikend uz se tesim vracime se az v utery
![]()
Tak si užijte výlet ![]()
My (nebo spíš manžel
)jsme uklidili pokojíček z toho nejhoršího prachu,ted jen přemýšlíme jak vymalovat
Líbí se nám tento koberec,asi by jsme vzali ten modrý ale nevíme jak vymalovat.Holky jestli máte nápad poraďte,budeme rádi ![]()
Tak na malování já jsem blázen
Mám ráda sytě barevný stěny..v obýváku máme levandulovou a v ložnici rudou
Takže já bych v dětským pokoji rozhodně šla do barev..
Samotná modrá by asi byla moc chladná..tak třeba se žloutou
![]()
To mě taky napadlo-žlutá by se mi i líbila,ale manža říkal,že bydlíme u lesa a budou na tu žlutou lítat samí včely a vůbec havět z lesa ![]()
Jooooo? Tak to by mě teda nenapadlo..
Tak sítě do oken
Nebo dát žlutou na stěnu s oknem…
No ještě popřemýšlíme,ale díky za typ
![]()
Třeba nakonec vybereme i jiný koberec,tenhle jsme našli na netu,tak třeba v obchodě budou mít jiný výběr ![]()
Jinak s balením tašky do porodky jsem to nakonec bojkotovala,nevěděla jsem čím začít a tak jsem si jen napsala pro dnešek seznam věcí
![]()