Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
8.6.11 10:52

Byla tu pošťačka a pak se stavil na skok domů manžel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 10:54
Dorka_X píše:
Každý se mě ptá, jestli už mám tu tašku, tak asi začnu, ať mají všichni okolo klid :mrgreen:

Není nad starostlivé okolí,že?! :zed: :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.6.11 10:56

ajoo :-D

no mesic je ais hodne brzo na nacincanou postylku :-). koukam dorko ze u tebe je tvoje okoli taky vic nervozni nez ty co? :mrgreen: . ja vcera pred tchyni nadhodila ze uz jen mesic do porodu tka zacla vysilovat ze je toho jeste potreba tolik udelat a nic neni hotove ( nevim co myslela ) tak myslim ze tu ted bude dost casto a bude realizovat svou predstavu toho co neni hotove. uz se tesi az bude babickou asi tak ji necham at se vyradi :-D . jeste ze vychazime v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 11:06

jj…moje okolí má tak nějak pocit, že je mi pořád pět let :cert: I když teda rodinu máme bezvadnou, fakt si nemůžu na nikoho stěžovat, tak občas bych je zabila…ale tak to tak má asi každej :-? :mrgreen: Poslední dobou mě spíš ale štvou mé drahé kamarádky..jejich historky o třicetihodinových porodech, šílených zážitcích z porodnice u Miloušů, o tom, jak každý dítě řve tři hodiny denně, pak taky, že už nikdy nebudu mít normální břicho a tááák…přitom ani jedna ještě těhotná nebyla :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.6.11 11:14

tak asi maji tvoje kamaradky prehled :lol: :lol: . me tohle dela segra sice ma tri deti tak asi vi o cem mluvi ale strasit me tim jak to bude hrozne atd je asi trosku mimo kdyz ja budu mit jedno a ona ma tri a k tomu dvojcata. asi zapomnela jako to bylo kdyz mela jen jedno dite. a stim ze asi nebudu vypadat stejne jako predtim uz sem se srovnala mala za to stoji a pritel si myslim to taky resit nebude prece me miluje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 11:16

Kašli na to,to jsou jen hloupé řeči a navíc holky neví o čem mluví,jak píšeš ani jedna nebyla ještě těhotná a chtějí někoho poučovat o tom jaký to bude :pocitac: Každý to má jiný… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 11:25
:palec: :palec:

Však já si je jednou taky vychutnám :mrgreen: :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.6.11 11:41
Dorka_X píše: :palec: :palec:Však já si je jednou taky vychutnám :mrgreen: :mrgreen: :andel:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.6.11 17:55

tak kopie neprosla takze musim jet pro original takze od patku mame prodlouzeny vikend uz se tesim vracime se az v utery :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 18:07

Tak aspoň že to má nějaký pozitiva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 19:08

Tak si užijte výlet :wink:
My (nebo spíš manžel :mrgreen: )jsme uklidili pokojíček z toho nejhoršího prachu,ted jen přemýšlíme jak vymalovat :think: Líbí se nám tento koberec,asi by jsme vzali ten modrý ale nevíme jak vymalovat.Holky jestli máte nápad poraďte,budeme rádi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 20:16

Tak na malování já jsem blázen :pankac: Mám ráda sytě barevný stěny..v obýváku máme levandulovou a v ložnici rudou :wink: :dance: Takže já bych v dětským pokoji rozhodně šla do barev.. :pankac: Samotná modrá by asi byla moc chladná..tak třeba se žloutou :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 20:26

To mě taky napadlo-žlutá by se mi i líbila,ale manža říkal,že bydlíme u lesa a budou na tu žlutou lítat samí včely a vůbec havět z lesa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 20:34

Jooooo? Tak to by mě teda nenapadlo.. :mrgreen: :think: Tak sítě do oken :wink: Nebo dát žlutou na stěnu s oknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 20:42

No ještě popřemýšlíme,ale díky za typ :wink: :hug:
Třeba nakonec vybereme i jiný koberec,tenhle jsme našli na netu,tak třeba v obchodě budou mít jiný výběr 8-)
Jinak s balením tašky do porodky jsem to nakonec bojkotovala,nevěděla jsem čím začít a tak jsem si jen napsala pro dnešek seznam věcí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí