Poradna duly
Jana Čurdová
Žejo! Děkuju, holky..aspoň někdo mě chápe
Už si nepřipadám tak divná.. ![]()
Jasně bud v klidu a nad věcí
![]()
Je fakt,že z tebe udělal hysterku a všichni ho v tom podporují,místo aby podpořili tebe a třeba jemu domluvili,aby se na ten koncert vykašlal… ![]()
Kvaky píše:
Je fakt,že z tebe udělal hysterku a všichni ho v tom podporují,místo aby podpořili tebe a třeba jemu domluvili,aby se na ten koncert vykašlal…
Taky mě to udivuje
![]()
hlavne bud v klidu ti medvidci jsou dobri
. nemel to s jinyma probirat a je fakt divne jak rika kvaky ze se zastavaji jeho a ne tebe
. ty mas byt prece dulezitejsi nez nejaky koncert ![]()
Není nad to mít oporu u svých nejbližších
Ach jo ti chlapi,někdy jsou fakt na zabití
místo,aby nám pomáhali,tak nám přidělávají starosti
![]()
Ale ten telefon si raději zapni,nikdy nevíš co se může stát,tak ať jsi mobilní ![]()
Všichni „netěhotní“ okolo si myslí, že přeháním, když prostě nechci být doma sama
Ale tak to je jejich věc..ať si myslí, co chcou.. ![]()
Kvaky píše:
Není nad to mít oporu u svých nejbližších![]()
Ach jo ti chlapi,někdy jsou fakt na zabití
místo,aby nám pomáhali,tak nám přidělávají starosti
![]()
Ale ten telefon si raději zapni,nikdy nevíš co se může stát,tak ať jsi mobilní
JJ, naprosto souhlasím ![]()
Neboj, to s tím telefonem mi nikdy moc dlouho nevydrží ![]()
Jojo jsou chytří jak rádia
Tak víš jak oni jsou v pohodě,tak proč bys neměla být i ty,že?! ![]()
jo netehotni jsou nejchytrejsi to znam. ja te chapu jsem taky nervozni kdyz sem doma sama a to mma porodnici pet minut mhd a pul hodky pesky a ani mojemu se to nelibi kdyz jsem tu sama moc dlouho furt mu musim psat aby vedel
. ale nekdy je na zabiti jako asi kazdy
. a jak to dopadlo dorko jde na koncert?
Uvidím, co mi řekne až přijde večer z práce.. Ale myslím, že kdyby nešel, tak ho všichni budou litovat ještě rok..že má doma chudáček takovou megeru, co ho ani nepustí s kamarádama ven
Kašlu na to..
A co vy? jakpak se máte?
Doktor mě včera ještě do té porodnice neposlal, že prý mám přijít ještě na kontrolu za týden k němu..já už počítám snad ají s tím, že u něj v ordinaci ají porodím
![]()
no jo nakonec to bude chudacek chlap ze. a pritom je to tak nefer, kdyz to tak vemes tebe vsecko boli ty se nafouknes do mega rozmeru
a nic nemuzes a on muze vsechno a jeste si stezuje
. ale co stejne to za to stoji
.
Mi se mame dobre kontrola v pondeli tak uvidim. ja uz chodim do rizikove poradny do porodnice kvuli cukrovce jinak taky nevim kdy by me predala do porodky. ale v 37 tt by uz mel urcite
Dorka_X píše:
já už počítám snad ají s tím, že u něj v ordinaci ají porodím![]()
Já se pomalu přemlouvám k žehlení,jinak dneska jsem byla na plicním,aby mi doktroka potvrdila,že zvládnu normální porod a nemusela jít k vůli tomu astmatu na císaře,tak jsem ráda,že řekla,že bych to měla zvládnout normální cestou
![]()
Lidmulka88 píše:
ale v 37 tt by uz mel urcite
Snad no ![]()
Tak to je Kvaky fajn
Bereš i v těhotenství na to astma nějaký léky?
tak to je super prirozeny porod je lepsi nez cisar rika se nechapu jak nekdo dobrovolne muze rict ze chce cisare to je pak jak operace ![]()