Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
3.6.11 13:09

Žejo! Děkuju, holky..aspoň někdo mě chápe :kytka: :wink: Už si nepřipadám tak divná.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 13:10

Jasně bud v klidu a nad věcí :wink: :hug:
Je fakt,že z tebe udělal hysterku a všichni ho v tom podporují,místo aby podpořili tebe a třeba jemu domluvili,aby se na ten koncert vykašlal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 13:14
Kvaky píše:
Je fakt,že z tebe udělal hysterku a všichni ho v tom podporují,místo aby podpořili tebe a třeba jemu domluvili,aby se na ten koncert vykašlal… :think:

Taky mě to udivuje :zed: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 13:14

hlavne bud v klidu ti medvidci jsou dobri :palec: . nemel to s jinyma probirat a je fakt divne jak rika kvaky ze se zastavaji jeho a ne tebe :think: . ty mas byt prece dulezitejsi nez nejaky koncert :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 13:18

Není nad to mít oporu u svých nejbližších :zed: :zed: Ach jo ti chlapi,někdy jsou fakt na zabití :pocitac: místo,aby nám pomáhali,tak nám přidělávají starosti :roll: :roll:
Ale ten telefon si raději zapni,nikdy nevíš co se může stát,tak ať jsi mobilní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 13:21

Všichni „netěhotní“ okolo si myslí, že přeháním, když prostě nechci být doma sama :nevim: Ale tak to je jejich věc..ať si myslí, co chcou.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 13:23
Kvaky píše:
Není nad to mít oporu u svých nejbližších :zed: :zed: Ach jo ti chlapi,někdy jsou fakt na zabití :pocitac: místo,aby nám pomáhali,tak nám přidělávají starosti :roll: :roll:
Ale ten telefon si raději zapni,nikdy nevíš co se může stát,tak ať jsi mobilní :wink:

JJ, naprosto souhlasím :palec:
Neboj, to s tím telefonem mi nikdy moc dlouho nevydrží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 13:23

Jojo jsou chytří jak rádia :cert: Tak víš jak oni jsou v pohodě,tak proč bys neměla být i ty,že?! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 13:25

jo netehotni jsou nejchytrejsi to znam. ja te chapu jsem taky nervozni kdyz sem doma sama a to mma porodnici pet minut mhd a pul hodky pesky a ani mojemu se to nelibi kdyz jsem tu sama moc dlouho furt mu musim psat aby vedel :srdce: . ale nekdy je na zabiti jako asi kazdy :mrgreen: . a jak to dopadlo dorko jde na koncert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 13:33

Uvidím, co mi řekne až přijde večer z práce.. Ale myslím, že kdyby nešel, tak ho všichni budou litovat ještě rok..že má doma chudáček takovou megeru, co ho ani nepustí s kamarádama ven :cert: Kašlu na to..

A co vy? jakpak se máte?
Doktor mě včera ještě do té porodnice neposlal, že prý mám přijít ještě na kontrolu za týden k němu..já už počítám snad ají s tím, že u něj v ordinaci ají porodím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 13:39

no jo nakonec to bude chudacek chlap ze. a pritom je to tak nefer, kdyz to tak vemes tebe vsecko boli ty se nafouknes do mega rozmeru :lol: a nic nemuzes a on muze vsechno a jeste si stezuje :pocitac: . ale co stejne to za to stoji :srdce: .
Mi se mame dobre kontrola v pondeli tak uvidim. ja uz chodim do rizikove poradny do porodnice kvuli cukrovce jinak taky nevim kdy by me predala do porodky. ale v 37 tt by uz mel urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 13:40
Dorka_X píše:
já už počítám snad ají s tím, že u něj v ordinaci ají porodím :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 13:42

Já se pomalu přemlouvám k žehlení,jinak dneska jsem byla na plicním,aby mi doktroka potvrdila,že zvládnu normální porod a nemusela jít k vůli tomu astmatu na císaře,tak jsem ráda,že řekla,že bych to měla zvládnout normální cestou :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 13:47
Lidmulka88 píše:
ale v 37 tt by uz mel urcite

Snad no :mrgreen:

Tak to je Kvaky fajn :palec: Bereš i v těhotenství na to astma nějaký léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 13:48

tak to je super prirozeny porod je lepsi nez cisar rika se nechapu jak nekdo dobrovolne muze rict ze chce cisare to je pak jak operace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí