Poradna duly
Jana Čurdová
Dorka_X píše:
to mu pak nic jinýho nezbude![]()
jj presne tak.. necham ho v tom vymachat
.
planuju nechat ho v tom cele odpoledne jen co to pujde klidne mu odstrikam i mliko
![]()
ja vim ale tak doted ma miminko bez prace tak at si aspon pak uzije
![]()
Ahoj holky
, jak je? ja mam uvareno, uklizeno pritel sel do prace a ja asi budu odpocivat bo venku mi to stacilo jen co sem ho sla vyprovodit je tam hrozne
Ahojky
No já vařím teprve teď..přítel se jel projet s kamarádama na kole, tak prý to musím stihnout než dojede…ať žije spravedlnost
Byli jsme na té matrice, tak už to máme i úředně, jak se bude malá jmenovat
Krásný pocit
Dopoledne jsem jela k našim pro svůj rodný list a i když je to jen asi dvacet minut cesty, tak jsem myslela, že umřu..to vedro je šílený, motá se mi hlava, břicho bolí pomalu hned jak vyjdu z domu
Fakt se těším, jak zítra pojedu do centra k doktorovi, to bude má smrt
![]()
tak to ti nezavidim. je to des taky uz se ted tesim v pondeli k doktorce mam tam byt ve dve takze jestli bude hic tak to bude sranda. ty posledni tydny jsou desny opravdu. staci mi i cesta do obchodu to ses jeste dobra ze zvladas 20 minut me staci i tech pet do obchodu…
. nejlepsi je ze rano vzbudim pritele o osmi jdeme do obchodu protoze me nechce poustet samotnou ze delam moc veleke nakupy tak at to netaham a pak jsme uz v jedenact unavena a jen bych uz lezela… tak to uz je fakt sranda
Čau,dneska je tu opravdu mrtvo,ale alepson jsem dnes zase udělala pár dalších věcí
Vyprala jsem povlečení,deky,ručníky pro malýho,uklidila jsem pořádněji kuchyň-kachličky a pod. Takže jsem i spokojená
Navíc mi došlo těhu tílko a těhu noční košilka,takže už mám zase co na sebe
![]()
to ses dobra teda. ja zvladam dopoledne akorat uvarit udelat bezny uklid a mam dost na cele odpoledne. evim kdo to za me vsechno uklidi mam toho tolik naplanoveneho no musim se vzchopit. uz taky zacnu prat tak snad me ta lenora z tohohle tydne prejde konecne
![]()
Raději odpočívej
Já se dnes cítila docela dobře jak bylo trochu pod mrakem udělala jsem si tu malý průvan,tak mi bylo jak říkám docela ok,tak jsem se do toho pustila,takových dní už moc nebude,tak jsem toho využila
![]()
Jinak když se necítím,tak na to kašlu a raději ležím ![]()