Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
31.5.11 15:16

to mu pak nic jinýho nezbude :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 15:19
Dorka_X píše:
to mu pak nic jinýho nezbude :mrgreen: :wink:

jj presne tak.. necham ho v tom vymachat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 15:22

Zvolím stejnej postup..jinak to nepůjde :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 15:24

planuju nechat ho v tom cele odpoledne jen co to pujde klidne mu odstrikam i mliko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 15:25

zákeřná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 15:26

ja vim ale tak doted ma miminko bez prace tak at si aspon pak uzije :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 15:28

to je fakt :palec: :palec: asi nad tím taky popřemýšlím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 15:31
Dorka_X píše:
to je fakt :palec: :palec: asi nad tím taky popřemýšlím :andel:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.6.11 13:23

Ahoj holky :mavam: , jak je? ja mam uvareno, uklizeno pritel sel do prace a ja asi budu odpocivat bo venku mi to stacilo jen co sem ho sla vyprovodit je tam hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.6.11 18:22

Ahojky :mavam: No já vařím teprve teď..přítel se jel projet s kamarádama na kole, tak prý to musím stihnout než dojede…ať žije spravedlnost :cert: Byli jsme na té matrice, tak už to máme i úředně, jak se bude malá jmenovat :srdce: :srdce: Krásný pocit :dance: Dopoledne jsem jela k našim pro svůj rodný list a i když je to jen asi dvacet minut cesty, tak jsem myslela, že umřu..to vedro je šílený, motá se mi hlava, břicho bolí pomalu hned jak vyjdu z domu :zed: Fakt se těším, jak zítra pojedu do centra k doktorovi, to bude má smrt :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.6.11 19:35

tak to ti nezavidim. je to des taky uz se ted tesim v pondeli k doktorce mam tam byt ve dve takze jestli bude hic tak to bude sranda. ty posledni tydny jsou desny opravdu. staci mi i cesta do obchodu to ses jeste dobra ze zvladas 20 minut me staci i tech pet do obchodu… :-( . nejlepsi je ze rano vzbudim pritele o osmi jdeme do obchodu protoze me nechce poustet samotnou ze delam moc veleke nakupy tak at to netaham a pak jsme uz v jedenact unavena a jen bych uz lezela… tak to uz je fakt sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.6.11 18:57

no holky co je s vama? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.6.11 19:23

Čau,dneska je tu opravdu mrtvo,ale alepson jsem dnes zase udělala pár dalších věcí :wink: 8-) Vyprala jsem povlečení,deky,ručníky pro malýho,uklidila jsem pořádněji kuchyň-kachličky a pod. Takže jsem i spokojená :lol: Navíc mi došlo těhu tílko a těhu noční košilka,takže už mám zase co na sebe :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.6.11 19:29

to ses dobra teda. ja zvladam dopoledne akorat uvarit udelat bezny uklid a mam dost na cele odpoledne. evim kdo to za me vsechno uklidi mam toho tolik naplanoveneho no musim se vzchopit. uz taky zacnu prat tak snad me ta lenora z tohohle tydne prejde konecne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.6.11 19:45

Raději odpočívej :wink: Já se dnes cítila docela dobře jak bylo trochu pod mrakem udělala jsem si tu malý průvan,tak mi bylo jak říkám docela ok,tak jsem se do toho pustila,takových dní už moc nebude,tak jsem toho využila :dance: :wink:
Jinak když se necítím,tak na to kašlu a raději ležím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí