Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
2.6.11 20:02

no odpocivam dost ale mam tu jeste spoustu prace musim si to na tech pet tydnu nejak rozvrhnout nez se mala narodi pak na to nebude cas… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.6.11 20:28

Tak zapoj přítele :twisted: :wink: Já mám taky v plánu ještě umýt okna a už jsem manželovi naznačila,že mi bude muset pomoct,že to nezvládnu,takže ve finále to spíše bude dělat on a já jen přicmrndávat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.6.11 20:37

zapojim on mi rad pomaha. okna mi asi dojde pomoct tchyne to by mi ani jeden nedovolili umyvat. no musim si udelat plan :dance: :dance: . par dni sme byla fakt hotova snad uz to bude lepsi. uz at je cervenec :srdce: nemuzu se dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.6.11 20:47

Nechci tě strašit Lidmulko,ale podle toho co čtu,tak ten konec už lepší nebude spíš naopak je to ke konci horší a horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.6.11 20:54

pssst neber mi iluze ja si porad verim ze to zvladnu i kdyz to asi neklapne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.6.11 21:02

Jasně že to zvládneš,všechny to zvládnem,před náma to zvládli,tak my taky :wink: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.6.11 21:10

jo to se nejak udela. akle uz se nemuzu dockat porodu nejak mi to neutika :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.6.11 21:17

Mě to zatím docela utíká,možná to je tím,že se furt něco okolo děje,dneska tu byli chlapi se mrknout na ten pokojík,budou nám dělat ty stěny,manžel si udělá spoustu práce sám,ale na tohle si netroufne,tak zase příští týden budu vyvařovat budou tu celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.6.11 21:20

to se mas ze to mas tak akcni. ais je to opravdu tim. pritle ma tenhle tyden odpoledni a to je skoro cely den fuc. a ja si sama ven netroufnu. no pristi tyden to bude lepsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.6.11 21:31

To jen ted se to něják nakupilo :roll:
Nic jdu se pomalu uložit ke spánku,měj se hezky a opatrujte se s malou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.6.11 21:36

taky jdu spat tak dobrou noc. taky se opatrujte :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 12:11

Ahoj holky :mavam: Tak zase nevím, jestli jsem blázen já nebo všichni okolo :zed: :zed: Přítel mi včera oznámil, že jde dneska s kamarádama na koncert Tří sester a pak že bude spát u matky, aby mě zbytečně nebudil až přijde.. Což je samozřejmě blbost..jen nechce, abych věděla, že přijde domů opilej a beztak až ráno.. Tak jsem mu řekla, že nikam nepůjde, protože já jsem v devátým měsíci a nechci být doma sama..jenže podle něj jsem jen zbytečně hysterická a závidím mu, že jde na koncert a já musím sedět doma :cert: Evidentně to už nezapomněl říct všem okolo..dneska ráno už mi volala moje matka, že prý nemám šílet a mám ho „chudáčka“ na koncert pustit, pak mi volala žena od jeho kamaráda, že když ona byla těhotná, tak její manžel přes týden pracoval v Praze a ona to taky přežila.. :cert: :cert: Tak si teď připadám jak největší hysterka a kráva..protože mi prostě nepřipadá normální, že musím být doma sama a on se jde někam opít..jak kdyby byl takovej problém, aby zůstal měsíc se mnou doma.. :pocitac:
Nechci vás nějak zatěžovat svýma problémama, jen jsem se z toho potřebovala vypsat :oops: :oops: Tak se omlouvám :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 12:32

Dorko neomlouvej se,od toho tu jsme :hug: :hug:
To mi příjde docela ostrý od tvého přítele,že si ztěžuje u ostatních,jako malej kluk.Snad to je věc mezi váma dvěma,proč do toho tahá druhý lidi?? :?: :nevim:
Já teda manželovi nic nezakazuju,když chce,tak ať jde,však na telefonu je kdyby něco :wink: Ale i kdybych mu řekla,že bych byla raději kdyby nikam nešel,určitě by to nekvákal za tepla všem okolo a neztěžoval si,to mi příjde trochu dětinský.Nevím no :nevim: Tvoje rozčílení plně chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 12:55

Zřejmě chtěl vědět, jestli je to tak hrozný..mě nechat doma samotnou.. :nevim: Tak to musel evidentně konzultovat s celým Brnem.. :zed: Nevím no.. zabít ho :pocitac: To mě na tom naštvalo fakt nejvíc..že ho akorát všichni podpořili v tom, že jsem zbytečně hysterická :zed: :zed: Ale tak nebudu se stresovat..mám být hlavně v klidu..takže jsem si dala pěkně nohy nahoru, papám gumový medvídky a mobil mám vypnutej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 13:04

tak to od nej fakt nebylo fer ze si stezoval vsem okolo… muj kdyz nekam chce jit tak se pta jestli mi to nevadi a kdyz reknu ze chci aby byl se mnou doma tak zustane prece jen je to uz za par a nechci ho pak nekde nahanet. jako hysterka si nemusis pripadat je to normalni ze ho chces u sebe. me se taky moc nelibi ze muj chodi ven s kamaradama a tak a ja sem skoro porad doma ale bere to v pohode a neslysela sem ze by si na to stezoval vsude kolem to neni fer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí