Poradna duly
Jana Čurdová
taky moc dobře znám..člověk by nejdřív zabil ho…a pak i sebe
Je zvláštní, že jiní lidi mě tak neštvou
Nevím, proč to vždycky odnese on, chudák ![]()
presne taky nevim proc zrovna on. a nejvic me dostava tim jak je nadseny a tesi se do porodnice na porod. jak me tma bude podporovat a tak ja se taky tesim ale ne na tu bolest no jeho to bolet nebude ![]()
Kvaky píše:
neeeeeeeeeeeeeeee![]()
To nebyla provokace,já se jen s vámi podělila o mou radost
![]()
![]()
Vy mě taky nic nedopřejete
![]()
Ale joooo, jen si dej
My jen závidíme
Já osobně bych se po melounu asi po..
Z ovoce jím jen banány ![]()
to ja bych jedla vsechno ovoce. ale porad is to ted odmerovat hlidat vahu toho co snim.. uz se tesim az zas budu moct secko
Lidmulka88 píše:
no jeho to bolet nebude
Tak s tím nic nenaděláme
Holt je to nespravedlivý, šííííleně nespravedlivý
Ale myslím, že nakonec budou trpět víc než my
Já bych se teda dobrovolně na porod dívat nešla ani za milion
![]()
Sakra až od zítřka?My tam jedeme dneska,no nic musím to něják vygómat a zítra vyšlu manžu
![]()
to ja asi taky ne. ale fakt je to nespravedlive, porad se teis jak bude mala s nama a tak a pritom jeho to nic nestalo nic ho neboli a ani nebude…
Kvaky píše:
Sakra až od zítřka?My tam jedeme dneska,no nic musím to něják vygómat a zítra vyšlu manžu![]()
jj od prvniho koukala sem na letak dopredu
jo to jsem.
. no zatim mu nechavam jeho predstavu jak to potom bude probihat. jako ze on bude mazlit chovat a atd a me pak da malou na prebaleni a nakrmeni. takhle si to predstavuje
![]()
Tak si to asi představujou všichni chlapi
![]()
Myslím, že jejich představivost ohledně péče o dítě končí u toho, jak ho budou zapíjet
![]()
Dorka_X píše:
Tak si to asi představujou všichni chlapi![]()
Myslím, že jejich představivost ohledně péče o dítě končí u toho, jak ho budou zapíjet![]()
no pak ho vyvedu z omylu no zatim mu to necham
. nejvic se boji prebalovani ![]()
Lidmulka88 píše:
no pak ho vyvedu z omylu no zatim mu to necham. nejvic se boji prebalovani
jj ![]()
jednou mi rekl ze nevi co bude dlat kdyz odjedu na dyl ze pry kdo malou prebali. tak doufam ze to byl vtip
![]()