Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
31.5.11 14:49

taky moc dobře znám..člověk by nejdřív zabil ho…a pak i sebe :zed: Je zvláštní, že jiní lidi mě tak neštvou :lol: Nevím, proč to vždycky odnese on, chudák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 14:52

presne taky nevim proc zrovna on. a nejvic me dostava tim jak je nadseny a tesi se do porodnice na porod. jak me tma bude podporovat a tak ja se taky tesim ale ne na tu bolest no jeho to bolet nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 14:52
Kvaky píše:
neeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: To nebyla provokace,já se jen s vámi podělila o mou radost :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: Vy mě taky nic nedopřejete :-P :lol:

Ale joooo, jen si dej :wink: My jen závidíme :wink: Já osobně bych se po melounu asi po.. :mrgreen: :roll: Z ovoce jím jen banány :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 14:54

to ja bych jedla vsechno ovoce. ale porad is to ted odmerovat hlidat vahu toho co snim.. uz se tesim az zas budu moct secko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 14:55
Lidmulka88 píše:
no jeho to bolet nebude :zed:

Tak s tím nic nenaděláme :zed: Holt je to nespravedlivý, šííííleně nespravedlivý :zed: :zed: Ale myslím, že nakonec budou trpět víc než my :mrgreen: Já bych se teda dobrovolně na porod dívat nešla ani za milion :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
31.5.11 14:56

Sakra až od zítřka?My tam jedeme dneska,no nic musím to něják vygómat a zítra vyšlu manžu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 14:57

to ja asi taky ne. ale fakt je to nespravedlive, porad se teis jak bude mala s nama a tak a pritom jeho to nic nestalo nic ho neboli a ani nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 14:58
Kvaky píše:
Sakra až od zítřka?My tam jedeme dneska,no nic musím to něják vygómat a zítra vyšlu manžu :mrgreen: :mrgreen:

jj od prvniho koukala sem na letak dopredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 15:01

Buď ráda, že se těší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 15:03

jo to jsem. :srdce: . no zatim mu nechavam jeho predstavu jak to potom bude probihat. jako ze on bude mazlit chovat a atd a me pak da malou na prebaleni a nakrmeni. takhle si to predstavuje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 15:07

Tak si to asi představujou všichni chlapi :cert: :cert:
Myslím, že jejich představivost ohledně péče o dítě končí u toho, jak ho budou zapíjet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
31.5.11 15:08
Dorka_X píše:
Tak si to asi představujou všichni chlapi :cert: :cert:
Myslím, že jejich představivost ohledně péče o dítě končí u toho, jak ho budou zapíjet :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 15:09

no pak ho vyvedu z omylu no zatim mu to necham :-P . nejvic se boji prebalovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 15:11
Lidmulka88 píše:
no pak ho vyvedu z omylu no zatim mu to necham :-P . nejvic se boji prebalovani :lol:

jj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 15:13

jednou mi rekl ze nevi co bude dlat kdyz odjedu na dyl ze pry kdo malou prebali. tak doufam ze to byl vtip :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí