Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
30.5.11 12:50

dekuji uz se na nej chystam. uz se tesim az se uvidim s malou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 15:13

tak a jsme doma vsecko je ok, opet potvrzena holcicka. a mame uz asi 2,4 kg a odpovida to tt takze super :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 17:32

Velká gratulace,to je super,že je vše ok :dance: :palec: :palec:
Já mám dneska ultra mega kopr,nic se mi nechce :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 17:36

Dekujem :hug:
me uz se taky nic nechce dneska mi stacilo jen lezim a nedelam nic… mycka mi dojela ani vytahnout se mi ji nechce… ale jsem tka stastna ze kontola dopadla dobre :srdce:
A vy se mate s malym jak? nejak sem uz ani nechodis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 17:56

Chodím,ale o těch víkendech jsme většinou furt někde nebo odpoledne když je manža doma chceme být spolu než u pc a dopoledne jak sem sednu,tak tady většinou skysnu :lol: a pak už nic moc neudělám a když chci uklidit a opravdu něco podělat,tak si to musím zakázat,protože jak bych nakoukla,tak bych tu zase zůstala :lol: :lol:

Je mi docela ok,snad pomohlo to magnésko,malej se vrtí,bříško nebolí,tak je to veselejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 18:04

to jsem rada ze je to dobre. pritel ma zase tenhle tyden odpoledni tak jsme skoro cely den sama doma ach jo uz at je zase vikend :dance: . tak koukam na netu a porad bych vybirala vecicky pro malou i kdyz uz mam skoro vsecko ted se mi zalibilo tohle to si jeste poridime na pamatku http://www.anicka.cz/…ramecek/2159

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 18:08

Jo jo na to jsme taky koukali a něco v tomhle duchu pořídíme :wink: Jinak já už na oblečky moc nekoukám,máme toho pro malýho dost a kdybych koukala na oblečky nutilo by mě to nakupovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 18:10

no musim si to zakazat fakt to porad nuti nakupovat… no hlavne sme rada ze dneska se mi nikam nechtelo po utz mela sem takovou radost ze bych nakupovala… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 18:23

To tě chápu,že máš radost.Je to velká úleva,když zjistíš,že je tvoje dítko v pořádku :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 18:30

jo to je sem byla nervozni ze reknou ze je treba moc velika nebo tak ale uz je to v poho. a podle ms jsem 34 plus 3 a podle utz 34 plus 5 tak to asi znamena ze se mi mozna posune termin ze? tak to ais fakt pockame na tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 18:43

To je rozdíl dvou dnů,to nic neznamená.Beztak termín porodu je spíš orientační,může to přijít den dopředu nebo naopak dozadu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 18:44

tak ja vim. no doufam ze aspon do terminu tam vydrzi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 18:48

Snad ano,musíš hodně odpočívat a být v klidu i když beztak když bude chtít ven,tak si malá udělá co chce a prostě půjde :lol: Takhle malý a už si dělají co chtějí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 19:02

to jo no :srdce: . dneska sem rikala tchyni ze by klidne mohlo byt cely cerven skarade bo ty horka jsou desny tak mi rekla ze to ale pak porodim bo klesa tlak a pry se to mimcum nelibi nevim co je na tom pravdy ale je fakt ze ona prenasela bo byli horka a porodila jen co byla prvni bourka taky rodila v lete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 19:09

Hmm,tak to hle jsem taky ještě neslyšela,ale možná na tom něco bude :think:
Už aby to bylo za mnou,nemám ráda když nevím co mě čeká a do čeho jdu a jako prvorodička,tak ani nevím jak to bolí a co zhruba čekat,když na to myslím mám děsný nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí