Poradna duly
Jana Čurdová
Už aby to bylo za náma, co?
Taky mě není dvakrát nejlíp, ale nic co by se nedalo přežít.. Bolí mě příšerně nohy, dokonce i nějak začínají natékat..po tom jídle mě pálí žáha, břicho taky bolí, špatně se dýchá.. Připadám si jak kdybych měla každou chvíli umřít
![]()
jo uz aby to bylo… mam to podobne spatne se mi dycha nohy mi otekaji z horka, a je mi zle od zaludku do toho zada.. no des.. a jsem z toho podrazdena protoze uz je to proste unavne a nejhorsi kdyz me do toho zacne bolet hlava tak ani zadny prasek nemuzu jen to vydrzet. andrejka za to vsechno stoji ale uz aby to bylo
Dobre rano, dneska je tam nejak zatazeno ani sem se nedivala jestli neprsi. A copak je s kvaky? vcera se ani neukazala…
![]()
Taky zrovna koukám, že počasí vypadá nějak špatně..typicky na víkend ![]()
No zajímalo by mne, copak dělá Kvaky..?
![]()
jo taky me to stve pres tyden bylo krasne a o vikendu nic moc a to jsme chteli zitra jit na prehradu s mojim… no kdovi co je s kvaky, to uz ma ja za vcerejsek acko.
. Ja ted jedu do bohunic na tu diabetologii tak uvidim co mi reknou
Ahoj holky
Byla jsem včera na kontrole,jenže jak jsem byla minule nadšená jak je vše ok,tak tentokrát mi doktorka řekla,že malej za 14dní nevyrostl,že mám trochu zatuhlé břicho a tím pádem mu tam nejdou živiny.Dostala jsem magnésko a mám hodně odpočívat.
Byla jsem z toho taková zdrblá,tak jsem sem ani nešla…
Dneska mě trošku berou v bříšku křeče,tak budu dnes jen a jen ležet a spát,beztak je spací počasí
Lidmulko tak ať ti to dobře dopadne!
Kvaky, neboj, to magnézko ti určitě pomůže!
Já ho beru taky..navíc piju i magnésie, pěkně litr a půl denně, nejsou sice moc dobrý, ale podle doktora důležitý
Ve kterým ty si vůbec týdnu?
Jinak autosedačku už asi máte koupenou..ale kdyby ne, tak tady je odkaz na test autosedaček, po zadání mailu vám ho pošlou, normálně se za to platí
http://www.dtest.cz/…sedacek-2011
Je to docela zajímavý, člověk by řekl, že čím dražší, tím lepší…
![]()
Jsem ve 32+2tt Snad to zabere,jen máme trochu strach,manža se narodil předčasně,měl 2kila něco a byl v inkubátoru,tak máme o malýho strach
No to je jasný, že máte strach.. Já jsem měla jen zkrácený čípek a taky jsem z toho byla mimo. Když je člověk celý těhu v pohodě a pak to tak naráz přijde, tak je to dost nečekaný..
Důležitý je zůstat v klidu..i když je to těžký
Pěkně lež, nohy nahoru a mysli pozitivně
![]()
Jo jo ležím,uvařený mám ze včerejška bramborovej gulášek,takže to je ok
Trápí mě trochu ty křeče v břichu
Včera v poho,ale od dnešního rána mě to docela bolí
A jak mi psal ted manžel,ted už budeme mít o toho našeho prcka furt strach.Jestli je v pořádku,jestli došel do školy v pořádku,jestli dojel v pořádku až bude mít řidičák…atd.
Jeej tak to ti neporadím..
S tím fakt zkušenosti nemám.. Raději se zeptej zkušenějších holek, nebo zavolej doktorovi, ať ti řekne co a jak..aspoň budeš mít jistotu, co je ještě v pohodě a co nee ![]()
Kvaky píše:
A jak mi psal ted manžel,ted už budeme mít o toho našeho prcka furt strach.Jestli je v pořádku,jestli došel do školy v pořádku,jestli dojel v pořádku až bude mít řidičák…atd.
Tak to má pravdu
To člověk pochopí až s vlastním dítětem, co je to strach.. A taky tak nějak líp pochopí svoje rodiče ![]()
To jo,taky si vybavuji spoustu situací když mi mamka volala,jestli jsme dorazili v pořádku,že ani nezavolám,tak jsem jí odvětila:prosím tě,co by se nám asi mělo stát?
Ale nikdy nevíš a když si představím,že malej by jel třeba s klukama na nějákej čundr a nezavolal,tak budu taky vyvolávat
![]()
Ted koukám,že dneska začínají ohnostroje,ach jo škoda,že je neuvidím…
Začínají ohňostroje a začíná pršet
Minulej rok jsme na přehradě dvakrát zmokli a jednou zase nějak špatně foukal vítr, takže jsme místo ohňostroje viděli jen ten dým
Takže já už jsem z chození na ohňostroje vyléčená ![]()