Poradna duly
Jana Čurdová
uz mas vsechno nakoupena i veci do porodnice? ja jeste ne. a to uz bych mela balit tasku pomalu
Nakoupila jsem zatím jenom jednorázový kalhotky, vložky do podprsenky a poporodní vložky..
Pořádně ani nevím co jinak dál..počítám, že jak se půjdu do porodnice nahlásit, tak mi dají nějaký seznam
A třeba ty poporodní vložky..mám jedno balení, nevím jestli bude stačit..a jestli mám vůbec správnou velikost
Je to hrůza, jak člověk neví, do čeho jde..
taky pocitam ze dostanu seznam kazda porodnice hlasi neco jineho. a jinak ty poporodni vlozky svagrova co rodila loni rikala at si koupim aspon tri baliky minimalne tak to asi udelam a kdyby nestacilo tak si necham prikoupit a jinak krom toho co si psala si koupim asi jen bepanthen a kojici podprsenku
Ehm,ehm,takže o co tady jako jde?
Čaute baby
měla jsem návštěvičku a pak jsem vařila,tak jsem nestíhala.Jinak já mám taky vypraný dvě várky a zítra vyperu tmavý a pak povlečení…atd.
Jinak ty poporodní vložky mám dva balíky,jednorázovky taky dva balíky,vložky do podprsenky taky po dvou a to by tak pro začátek stačilo ![]()
No já jsem tak trochu počítala, že to stačit nebude a budu muset ještě přikoupit..jj, tu mast taky plánuju i kojící podprsenku..
Na netu porodnice jsem nějakej seznam našla..ale přijde mi dost divnej
Třeba ohledně věcí pro mimi - jsou tam psaný plenky..vždycky jsem myslela, že plenky na novorozeneckým dostane
A pak dál třeba přízový kabátek, plátěná košilka…co to je?
![]()
Plenky pro malou by jsi měla mít svoje,někde jsem četla,že když nemáš,tak ti samozřejmě půjčí,ale musíš pak koupit a vrátit jim to.Já mám pro malýho koupený dva balíky jedniček a balík určitě vezmu sebou do porodky
Kabátek a pod. to jsou věci pak když jedete domů jinak ve většině nemocnic oblečení na mimi půjčují ![]()
tak to nevim dorko to mam asi mezeru ve vybavicce pockam si na seznam co dostanu a uvidim. jinak to budu brat podle toho co mi psala svagrova co potrebovala.
dobre odpoledne kvaky
. tak jste zase obe popredu uz perete ja jeste nemam ani prasek koupeny. nakonec beztak nebudu stihat… kazdou chvili ais dorazi tchyne. ale uz sme si odpocinula tak je to ok. jen nevim co ma v planu. ty vlozky maji byt pry hodne silne a stejen se pry davaji i dve najednou ale to zalezi podle toho jak to krvaci…
s tema plinkama mas pravdu lepsi je mit svoje protoze se pry sestry moc netvari kdyz prekracujes limit co ti vymeri… tak budu mit radsi vlastni nez si chodit rikat…
Ok, tak plenky teda chápu..naše zdravotnictví asi penězma zrovna nepřekypuje
![]()
Vím, že kabátek a košilka je na cestu domů…ale co to je?
Absolutně netuším, jak vypadá přízový kabátek
Mám prostě bílou košilku, bílý bodýčko.. popřípadě letní zavinovačku do autosedačky.. Tak snad mi malou pustí domů i bez přízovýho kabátku..
![]()
bude leto takze ja planuju na cestu dom bodycko z dlouhym nebo kratkym rukavem podle pocasi dupacky ponozky cepicku a zavinovacku. to by mohlo snad stacit sad me s tim pusti domu
Já mám nachystanou tuhle soupravičku http://kojenecke-obleceni.eu/…ravicka.html je tam čepička,košilka,kabátek a dupačky a ještě vezmu deku do autosedačky ![]()
to mas dobre ze uz vis presne co vemes ja jeste ne. mozna jeste neco koupim na cetu z porodnice. jen proste vim ze nejake body, dupacky a zavinovacku