Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
24.5.11 13:12

taky si rikam ze kde asi je dneska dostane acko ona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 13:16
dneska dostane acko ona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.11 13:18

uz mas vsechno nakoupena i veci do porodnice? ja jeste ne. a to uz bych mela balit tasku pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 13:31

Nakoupila jsem zatím jenom jednorázový kalhotky, vložky do podprsenky a poporodní vložky.. :nevim: Pořádně ani nevím co jinak dál..počítám, že jak se půjdu do porodnice nahlásit, tak mi dají nějaký seznam :-? A třeba ty poporodní vložky..mám jedno balení, nevím jestli bude stačit..a jestli mám vůbec správnou velikost :nevim: :nevim: Je to hrůza, jak člověk neví, do čeho jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.11 13:36

taky pocitam ze dostanu seznam kazda porodnice hlasi neco jineho. a jinak ty poporodni vlozky svagrova co rodila loni rikala at si koupim aspon tri baliky minimalne tak to asi udelam a kdyby nestacilo tak si necham prikoupit a jinak krom toho co si psala si koupim asi jen bepanthen a kojici podprsenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.5.11 13:45

Ehm,ehm,takže o co tady jako jde? :mrgreen: :mrgreen: Čaute baby :mavam: měla jsem návštěvičku a pak jsem vařila,tak jsem nestíhala.Jinak já mám taky vypraný dvě várky a zítra vyperu tmavý a pak povlečení…atd.
Jinak ty poporodní vložky mám dva balíky,jednorázovky taky dva balíky,vložky do podprsenky taky po dvou a to by tak pro začátek stačilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 13:47

No já jsem tak trochu počítala, že to stačit nebude a budu muset ještě přikoupit..jj, tu mast taky plánuju i kojící podprsenku..
Na netu porodnice jsem nějakej seznam našla..ale přijde mi dost divnej :nevim: Třeba ohledně věcí pro mimi - jsou tam psaný plenky..vždycky jsem myslela, že plenky na novorozeneckým dostane 8-o :roll: A pak dál třeba přízový kabátek, plátěná košilka…co to je? 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.5.11 13:50

Plenky pro malou by jsi měla mít svoje,někde jsem četla,že když nemáš,tak ti samozřejmě půjčí,ale musíš pak koupit a vrátit jim to.Já mám pro malýho koupený dva balíky jedniček a balík určitě vezmu sebou do porodky :wink: Kabátek a pod. to jsou věci pak když jedete domů jinak ve většině nemocnic oblečení na mimi půjčují :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.11 13:52

tak to nevim dorko to mam asi mezeru ve vybavicce pockam si na seznam co dostanu a uvidim. jinak to budu brat podle toho co mi psala svagrova co potrebovala.

dobre odpoledne kvaky :mavam: . tak jste zase obe popredu uz perete ja jeste nemam ani prasek koupeny. nakonec beztak nebudu stihat… kazdou chvili ais dorazi tchyne. ale uz sme si odpocinula tak je to ok. jen nevim co ma v planu. ty vlozky maji byt pry hodne silne a stejen se pry davaji i dve najednou ale to zalezi podle toho jak to krvaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.11 13:53

s tema plinkama mas pravdu lepsi je mit svoje protoze se pry sestry moc netvari kdyz prekracujes limit co ti vymeri… tak budu mit radsi vlastni nez si chodit rikat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 13:55

Ok, tak plenky teda chápu..naše zdravotnictví asi penězma zrovna nepřekypuje :roll: :lol:
Vím, že kabátek a košilka je na cestu domů…ale co to je? 8-o Absolutně netuším, jak vypadá přízový kabátek :roll: Mám prostě bílou košilku, bílý bodýčko.. popřípadě letní zavinovačku do autosedačky.. Tak snad mi malou pustí domů i bez přízovýho kabátku.. 8-o :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.11 13:58

bude leto takze ja planuju na cestu dom bodycko z dlouhym nebo kratkym rukavem podle pocasi dupacky ponozky cepicku a zavinovacku. to by mohlo snad stacit sad me s tim pusti domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.5.11 14:05

Já mám nachystanou tuhle soupravičku http://kojenecke-obleceni.eu/…ravicka.html je tam čepička,košilka,kabátek a dupačky a ještě vezmu deku do autosedačky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 14:08

Krásná soupravička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.11 14:10

to mas dobre ze uz vis presne co vemes ja jeste ne. mozna jeste neco koupim na cetu z porodnice. jen proste vim ze nejake body, dupacky a zavinovacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí