Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
23.5.11 17:03

Cože??Proč ty by jsi o to měla říkat a myslet si na to?Od toho je tam ta doktorka,ne?!No to je děsný!Pěknej chaoz tam mají! :cert:
Já teda musím říct,že jsem spokojená s mou doktorkou,když jsem objednaná na ultrazvuk,tak je ultrazvuk.Když jen poradna,tak je jen poradna a vždycky mi řekne jestli se vše jeví ok a podobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 17:21

ja sme mela desno doktorku kalal na vsechno nez mi to doslo bylo pozde. ultrazvuk sem mela v sedmem tydnu pak nastesti mela dovolenou tak sem v 21 sla k jine a ta se divila. ani ultrazvuk z 20 nebyl ani zadanka na cukrovku nic. tak mi to vypsala. no a ta moje pak ty vysledky z testu na cukrovku zasklila rkela mi to o mesic pozdeji vlastne az na dalsi poradne potom a ted me sjela cizi sestra za ultrazvuk ve 30 na ktery mi zas zadanku nedala. sem si pripadala jak de.il. a az doma sme si vsimla ze tahle se pro zmenu neobtezovala zapsat mi tlak do prukazky ani mi to nerekla tak hlavne ze si na me schladila zahu. tak aspon vim ze az budu podruhe tehu jestli budu tka si vytisknu seznam vysetreni jake maji byt v tehu a doktorce to predam aby nezapomnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 17:23

sem se rozjela ale zurim… bo ja sice se snazim drzet jakztakz dietu co sme si nasla na netu ale jinak mi nikdo nic nerekla a to za chvili rodim tak zacinam mit pocit ze ech poslednich sest tydnu me pak nezachrani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 17:37

No já jen kroutím hlavou co to tam s tebou dělají 8-o
Mě doktorka dala papír „Specializovaná vyšetření v průběhu těhotenství“ je tam třeba I.ultrazvukové vyšetření a ted týden 13. (jakože by se mělo provést v 13-tém týdnu) časové rozpětí-datum (v mé případě tam mám napsáno mezi 6.1.-12.1.) a takhle tam mám rozepsaný kdy co zhruba bude I.poradna,odběry krve,test glokozové tolerance..... atd.
Tím že mám to astma,tak se mě pokaždé ptá jak mi je,jestli mám třeba jiný prášky a normálně spolu debatujeme :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 17:41

no se mnou se nebavi nikdo maximalne mi reknou ze je vsechno moje starost. sme pak byla tak rozhozena ze se me ptala doktorka kolik mi je a ja mela okno. no jako ja mam asi na takove doktory magnet. :-( . nejvic me stve ze ted uz proste i kdyz tu cukrovku zacnou resit nic nezachrani tak muzu jen doufat ze bude mala ok a ze staci dieta co sem si naordinovala sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 18:41

No to snad není pravda!!! :pocitac: Nechápu… Mě teda doktor žádný seznam nedal, ale vždycky mě na všechny vyšetření předem upozorňuje..od toho tam snad je! Jak máme tak asi vědět jaký vyšetření je kdy potřeba?! To snad není možný… :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 19:05

Z toho jsem úplně vedle Lidmulko :pocitac: nechápu :nevim: :nevim:
Každej doktor je jinej,ale co tě čeká nebo co by jsi měla vědět,co bude a jak se to dál vyvýjí by prostě s tebou konzultovat měl.Fakt,ať žije naše zdravotnictví… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 19:10

ja uz sem se uklidnila, sem byla z toho rozhozena sem mela pocit ze sem spatna matka a jeste se mala ani nenarodila. no az tu sestru potkam priste uz se nedam. tak pro priste si asi vysetreni budu hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 19:18

Neblázni,nejsi špatná máma :hug: Tohle není tvoje vina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 19:22

no jen sem si proste v te ordinaci pripadala jak ta nejvetsi trubka. ale uz to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 19:32

a co vy jak jste se dneska meli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 19:33

Idioti jsou oni!Oni tě mají poučit o tom co a jak bude probíhat!Hlavně se uklidni ať nestresuješ malou.Příště bych byla ráznější a jestli to bude možný vzala bych sebou i přítele ať máš oporu a nejsi na ně sama.Ty jsi pacient a oni ti mají říct kdy a jaké vyšetření tě čeká,né že ty si o něj máš říkat.Já jsem z toho v šoku..
A po porodu si najdi jinou doktorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 19:41
Lidmulka88 píše:
a co vy jak jste se dneska meli?

Dneska se mi trochu motala hlava :-? ale jinak dobrý.Malej se hodně mrská už od rána,dneska tam má asi nějákej mejdan :mrgreen: Jinak jsem prala první várku věciček a ted když kouknu na sušák,tak se usmívám,je to legrační takový malý věcičky,hlavně ty ponožečky,ty jsou kouzelný :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 19:46

no ja spis premylsim co mi reknou v bohunicich kdyz sama nevim proc me z obilnaku poslali zase tma si me predavaji jak horky brambor beztak me zase poslou zpatky a to uz teda se asi neudrzim. ja sice jeste neperu ale mam vsecky vecicky rozlozene v druhem pokoji na posteli a furt si s nima chodim hrat a kdyz koupim neco nove tak to tam pridam… ale uz se chystam ze taky zacnu prat a ponozky jsou fakt sladke a rukavicky taky. jaky si koupila prasek? ja asi koupim lovelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 19:52

Normálně jim to tam řekni,že sama nevíš,že na Obilňáku se s tebou vůbec nikdo nebaví a ještě ti pak nadali.Taky mám Lovelu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí