Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano
. denska sem spala az do osmi mala je nejaka unavena posledni dobou a nebo dnes odpociva pred kontrolou ![]()
Dobré ráno
my stávali před hodinkou,já bych teda ještě spala,ale malej se začal mrskat,asi se těšil až si dáme štrůdl ![]()
jo to znam se vzbudim kolem sedme na zachod a vetsinou uz neusnu bo mala se probere a to nejde spat kdyz mi dela v brichu kotrmelce… dneska to byla vyjimka. pritel je z toho nadseny uz to takhle trva dobre tri mesice tak on se nevyspi ani o vikendu vzdycky ho probudim a nekdy ani nechci.. ale jak sem neohrabana tak jsme proste hlucna no hlavne vstavani z postele je des… ![]()
Ještě ať to chvilku vydrží,pak už ho bude budit jen Andrejka
(jestli si jméno pamatuju dobře)
S tím probouzením já to má spíš v noci,třeba kolem třetí jdu na záchod a pak hodinu nemůžu usnout ![]()
Ahoj holky!
No včera bylo tak krásně, byly jsme poslední den u našich, tak jsme se jenom váleli na zahradě, pěkně ve stínu samozřejmě ![]()
Dneska už jsem zase pěkně zpátky u sebe v bytě, tak musím uklízet - po týdnu, co jsme nebyli doma, to tady vypadá hrozně ![]()
Jinak jsem původně z Brna z Tuřan, tam máme já i přítel rodiče..ale teď bydlím kousek za Brnem ve Šlapanicích.
Taky se vám pořád tak motá hlava? já v tom vedru mám pocit, že snad nepřežuju
Navíc je mi pořád nějak blbě..snad nějaký střevní problémy
Tak piju černej čaj, snad to pomůže.. ![]()
jj pamatujes se dobre. no to mu taky rikam ale to pry mu nevadi. na to se tesi.. ale kdyz ho budim ja tak trosku brbla ale spis ze srandy
. to mi nastesti nedela kdyz jdu v noci tak usnu hned ale horsi kdyz jdu kolem pate a uz je svetlo to trva dyl nez usnu pokud vubec
ahoj dorko
. to je mi lito ze ti neni dobre. tak at ti to zabere
. ale s cernym cajem opatrne je tam kofein. a jinak hlava se mi mota taky asi to je kvuli tomu nizkemu tlaku taky. celkove to vypada ze ty posledni tydny budou zajimave
jj, já vím
Ty poslední týdny to bude fakt peklo
Momentálně si nedokážu představit, že bych ještě někdy chtěla být těhotná..
A přítel mi už teď říká, že jedináčka mít nemůžeme..asi si seženu nějakou náhradní matku
![]()
Jj ted se těší a pak bude spávat do vedlejšího pokoje
Jsem si ted vzpomněla jak jeden známej říkal manželovi,že když jim narodil první syn,bydleli v 1+1,tak aby se trochu vyspal chodil spávat do koupelny,ustlal si ve vaně a bylo
![]()
Nazdárek Dorko
Mě se spíš zase hůř dýchá,jak je teplo a vzduch je těžkej
Ale dneska tam fouká a moc nesvítí,tak by mohlo být příjemně ![]()
taky mam ten pocit ze to asi jednou stacilo.. napred jsme chteli dve ale ted jsme domluveni podle toho jak bude mala ziva. tchyne porad rika jak byl pritel divoky kdyz byl maly ze si uziju tak to by nam asi stacil jeden dablik pokud bude po nem. a navic pritel musi napred zapomenout na moje nalady behem tehu protoze ty hlavne kolem pateho mesice byli dost ostre ted uz jsem klidnejsi ale to sem byla fakt protivna no mlatilo to se mnou dost
. ted se za to stydim tak sem rada ze to preslo. ale i kvuli tomu mam pocit ze mala moc klidne dite nebude rika se ze hodne zalezi na tom jake bylo tehotenstvi…
to mas pravdu uz si planuje jak po nocni pokud je jeste bude mivat bude chodit se vyspat do druheho pokoje ![]()
Už jste holky se svýma chlapama řešili, jestli budou u porodu? Já jsem od začátku těhu byla přesvědčená, že tam přítele chci,i on byl pro…ale teď nevííím
Asi za to můžou tady ty diskuze, kde všichni rozebírají, že po porodu nemají sex apod.
Tak nevím.. Jak jste se rozhodly vy?
My se taky domluvili,že jedno a podle toho jak to budeme zvládat se uvidí.No a jestli bude malej po manželovi,tak to si manžela moc neužiju,protože on byl prý noční dítě,že v noci nespal,ale přes den jsi o něm nevěděla,tak se asi máme na co těšit ![]()
taky jsem je cetla pritel se za to pak zlobi kdyz o tom zacnu ze to nemam cist ze nejsme jako ostatni
. chce byt u porodu mame to domluvene tak ze mi bude stat u hlavy a kdyby to na nej bylo moc proste odejde a pocka venku. rika ze z toho nemam mit strach ze se nic nezmeni. je fakt ze ani doted jsme zadny problem nemeli i kdyz jsou i diskuze o tom ze prestal sex uz pred porodem