Poradna duly
Jana Čurdová
miniskolka ne? ale ne tohle vazne nechapu kdyz si rodice poridi hodne deti a pak to vidis v tv jak nemaji na inkaso atd.. jako je tolik druhu antikoncepce… nedavno sme to videla v telce jen teda ukazky tak nevim o co presne slo treba meli duvod proc mit tolik deti
![]()
jj, nebo jak to bylo taky jednou ve Výměně manželek..jak měli snad osm dětí, polovinu prý omylem
Neslavili narozeniny, Vánoce..no hrůza
![]()
Jinak jsem se ptala na to bydliště skrz třeba potom to plavání,koukám po netu kde mají ty kurzy,aby jsme se pak domluvili,ale na to je ještě spoustu času ![]()
Ale docela mě překvapila cena
nečekala jsem,že to bude tak drahý ![]()
Taky jsem se koukala, jak moc je to drahý
Navíc ještě kupovat nějaký speciální plínky do vody a tak, co?
Jinak já jsem v centru Brna za dvacet minut, takže je mi celkem jedno kde ![]()
Akorát se modlím, aby malá neměla ekzém po mě…to bysme na plavání rozhodně nemohly
![]()
to jo to fakt pak clovek premysli proc si tolik deti porizovali. kdyz na to nemaji. kvaky ja sme ani jeste nekoukala ses popredu
. plavani je myslim od trech mesicu ne?
Dorka_X píše:
Taky jsem se koukala, jak moc je to drahýNavíc ještě kupovat nějaký speciální plínky do vody a tak, co?
Jinak já jsem v centru Brna za dvacet minut, takže je mi celkem jedno kde
Akorát se modlím, aby malá neměla ekzém po mě…to bysme na plavání rozhodně nemohly![]()
![]()
Jasně uvidíme co a jak bude,říkám,že je na to brzy,já jen že jsem na to koukala ![]()
Lidmulka88 píše:
to jo to fakt pak clovek premysli proc si tolik deti porizovali. kdyz na to nemaji. kvaky ja sme ani jeste nekoukala ses popredu. plavani je myslim od trech mesicu ne?
No někde můžeš už od šesti týdnů ![]()
No nic holky zatím mizím,jdu oddělávat cedulky z mimi věciček a budu je prát a trochu poklidím,tak zatím pá ![]()
tak jsem doma a nevim jestli je vsechno ok nebo ne. ultrazvuk nedelali az v pondeli a furt si me prehazujou dokola, nakonec jdu kvuli te cukrovce do bohunic na obilnaku mi dneska zadne vysetreni nedelali protoze doktorka ke ktere jsme mela jit ma dovolenou
. tkaze se s malou uvidime az v pondeli. a jeste me pomalu sjela za to ze nemam ultrazvuk ze 30 tydne uz hotovy ze si na to mam pry ja myslet aby mi ho udelali a ne moje doktorka ze by mi mela vypsat zadanku… tak jedine co vim je ze jsme 33 plus 3 tak aspon neco.
![]()