Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
23.5.11 11:02

miniskolka ne? ale ne tohle vazne nechapu kdyz si rodice poridi hodne deti a pak to vidis v tv jak nemaji na inkaso atd.. jako je tolik druhu antikoncepce… nedavno sme to videla v telce jen teda ukazky tak nevim o co presne slo treba meli duvod proc mit tolik deti :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 11:04

jj, nebo jak to bylo taky jednou ve Výměně manželek..jak měli snad osm dětí, polovinu prý omylem :mrgreen: Neslavili narozeniny, Vánoce..no hrůza :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 11:08

Mít velkou rodinu je fajn,ale za jakou cenu? :?: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 11:10

Jinak jsem se ptala na to bydliště skrz třeba potom to plavání,koukám po netu kde mají ty kurzy,aby jsme se pak domluvili,ale na to je ještě spoustu času :wink:
Ale docela mě překvapila cena 8-o nečekala jsem,že to bude tak drahý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 11:14

Taky jsem se koukala, jak moc je to drahý :zed: Navíc ještě kupovat nějaký speciální plínky do vody a tak, co?
Jinak já jsem v centru Brna za dvacet minut, takže je mi celkem jedno kde :wink:
Akorát se modlím, aby malá neměla ekzém po mě…to bysme na plavání rozhodně nemohly :zed: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 11:18

to jo to fakt pak clovek premysli proc si tolik deti porizovali. kdyz na to nemaji. kvaky ja sme ani jeste nekoukala ses popredu :lol: . plavani je myslim od trech mesicu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 11:27
Dorka_X píše:
Taky jsem se koukala, jak moc je to drahý :zed: Navíc ještě kupovat nějaký speciální plínky do vody a tak, co?
Jinak já jsem v centru Brna za dvacet minut, takže je mi celkem jedno kde :wink:
Akorát se modlím, aby malá neměla ekzém po mě…to bysme na plavání rozhodně nemohly :zed: :cry: :cry:

Jasně uvidíme co a jak bude,říkám,že je na to brzy,já jen že jsem na to koukala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 11:28
Lidmulka88 píše:
to jo to fakt pak clovek premysli proc si tolik deti porizovali. kdyz na to nemaji. kvaky ja sme ani jeste nekoukala ses popredu :lol: . plavani je myslim od trech mesicu ne?

No někde můžeš už od šesti týdnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 11:29

jj uz taky koukam ze to jde :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 11:37

No nic holky zatím mizím,jdu oddělávat cedulky z mimi věciček a budu je prát a trochu poklidím,tak zatím pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 11:39

no ja se jdu chystat na kontrolu takze papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 11:40

Taky budu muset začít něco dělat :zed: Tak se zatím mějte!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 11:41

Tak pak dej vědět,ale neboj všechno budu ok :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 11:42

jj, držím taky palce, ať jste s malou v pohodě! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 16:17

tak jsem doma a nevim jestli je vsechno ok nebo ne. ultrazvuk nedelali az v pondeli a furt si me prehazujou dokola, nakonec jdu kvuli te cukrovce do bohunic na obilnaku mi dneska zadne vysetreni nedelali protoze doktorka ke ktere jsme mela jit ma dovolenou :nevim: . tkaze se s malou uvidime az v pondeli. a jeste me pomalu sjela za to ze nemam ultrazvuk ze 30 tydne uz hotovy ze si na to mam pry ja myslet aby mi ho udelali a ne moje doktorka ze by mi mela vypsat zadanku… tak jedine co vim je ze jsme 33 plus 3 tak aspon neco. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí