Poradna duly
Jana Čurdová
no ja mam dospodu deku a pres taky deku nebo plinku. prave ze sem myslela ze se to nepuziva ale v patek nebo kdy jsme videla maminu ve meste a ta to v kocarku mela tak sem se divala na netu a je toho docela dost tak sem mela chvili pocit ze ja sem mimo kdyz to nemam tak se mi ulevilo ze nejsem exot ze nebudu mit satenovou soupravicku do kocarku
Taky jsem to na netu hodně viděla,ale neboj nejsi exot a pokud bude mít někdo jiný názor,tak jsme v tom minimálně dvě
![]()
tak to sem rada. navic bych malou ani stejne neprikryvala kdyz budou horka. tak ji misto toho koupim nejake pekne dupacky navic
v tescu maji i krasne saticky pro miminka tam se taky jeste chystam ![]()
Já mám v plánu v těhle vedrech jen bodýčko s krátkým rukávem,ponožky a přikrýt plínkou.Samozřejmně sebou vezmu ještě deku,kabátek,tepláčky a čepičku,kdyby fouklo
V Tescu mají super věcičky za docela přijatelné ceny ![]()
jo to maji a ja tma mam 10% slevu pracovala sme tam. taky planuju jen bodycko a veci na priobleceni s sebou nebudu ji potit prece. nejhorsi je moc oblecene dite a pak s nim vjet do obchodu kde je klimatizace to je na nemoc akorat. ja kdyz to kolikrat vidim navlecene mimco a jeste zatahla ta plachta pres kocarek…
Jasně na nemoc a hlavně se mimi celé zapaří
My chceme ještě sehnat,takový ty klasický bavlněný plínky jako na ublinknutí,pod hlavičku a pod. Ale všude prodávají jakýsi takový tenký.Chtěla bych sehnat,takový pevnější jak bývali za nás,musím pohledat ![]()
to sem se ani nedivala kde jake prodavaji to se dostala od svagrove a neco od tchyne tak tech mam az dost. jeste chci koupit nejake s potiskem do kocarku a tak. na doma mam ciste bile. s potiskem uz sem si nasla na netu tak snad nebudou moc tenke
jdeme se nakonec projit a vemem to do tesca. ted uz tma horko nebude
tak jsme doma a ted mam trosku teplotu
a nevim z ceho teda. Dorka tu dneska vubec nebyla ![]()
To říkám,že dostane „A“čko za špatnou docházku
![]()
Odkud z Brna Dorka vlastně je?
no to uz je vlastne podruhe co se vubec neukazala to uz je opravdu skoro na acko
. nevim odkud je ani nevim jestli to napsala ![]()
tak az se ukaze se zeptame nechce se mi procitat celou diskuzi
. jen drobnosti jsme koupili. deky do kocarku osusky, zinky a chranic matrace. jinak sem teda myslela ze v ikei toho bude vic, kdyz jsme se byli divat v kice meli tam vic vecicek. ale nevadi aspon jsme si udelali vylet ![]()