Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
22.5.11 18:08

no ja mam dospodu deku a pres taky deku nebo plinku. prave ze sem myslela ze se to nepuziva ale v patek nebo kdy jsme videla maminu ve meste a ta to v kocarku mela tak sem se divala na netu a je toho docela dost tak sem mela chvili pocit ze ja sem mimo kdyz to nemam tak se mi ulevilo ze nejsem exot ze nebudu mit satenovou soupravicku do kocarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.5.11 18:16

Taky jsem to na netu hodně viděla,ale neboj nejsi exot a pokud bude mít někdo jiný názor,tak jsme v tom minimálně dvě :mrgreen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.5.11 18:18

tak to sem rada. navic bych malou ani stejne neprikryvala kdyz budou horka. tak ji misto toho koupim nejake pekne dupacky navic :dance: :dance: :dance: v tescu maji i krasne saticky pro miminka tam se taky jeste chystam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.5.11 18:28

Já mám v plánu v těhle vedrech jen bodýčko s krátkým rukávem,ponožky a přikrýt plínkou.Samozřejmně sebou vezmu ještě deku,kabátek,tepláčky a čepičku,kdyby fouklo :wink: V Tescu mají super věcičky za docela přijatelné ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.5.11 18:35

jo to maji a ja tma mam 10% slevu pracovala sme tam. taky planuju jen bodycko a veci na priobleceni s sebou nebudu ji potit prece. nejhorsi je moc oblecene dite a pak s nim vjet do obchodu kde je klimatizace to je na nemoc akorat. ja kdyz to kolikrat vidim navlecene mimco a jeste zatahla ta plachta pres kocarek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.5.11 18:43

Jasně na nemoc a hlavně se mimi celé zapaří :evil: :cert: My chceme ještě sehnat,takový ty klasický bavlněný plínky jako na ublinknutí,pod hlavičku a pod. Ale všude prodávají jakýsi takový tenký.Chtěla bych sehnat,takový pevnější jak bývali za nás,musím pohledat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.5.11 18:58

to sem se ani nedivala kde jake prodavaji to se dostala od svagrove a neco od tchyne tak tech mam az dost. jeste chci koupit nejake s potiskem do kocarku a tak. na doma mam ciste bile. s potiskem uz sem si nasla na netu tak snad nebudou moc tenke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.5.11 19:16

jdeme se nakonec projit a vemem to do tesca. ted uz tma horko nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.5.11 19:27

tak si to užijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.5.11 21:05

tak jsme doma a ted mam trosku teplotu :-( a nevim z ceho teda. Dorka tu dneska vubec nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.5.11 21:22

To říkám,že dostane „A“čko za špatnou docházku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odkud z Brna Dorka vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.5.11 21:42

no to uz je vlastne podruhe co se vubec neukazala to uz je opravdu skoro na acko :mrgreen: :mrgreen:. nevim odkud je ani nevim jestli to napsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.5.11 21:47

Taky netuším :nevim: A co vy jak jste nakoupili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.5.11 21:50

tak az se ukaze se zeptame nechce se mi procitat celou diskuzi :-D . jen drobnosti jsme koupili. deky do kocarku osusky, zinky a chranic matrace. jinak sem teda myslela ze v ikei toho bude vic, kdyz jsme se byli divat v kice meli tam vic vecicek. ale nevadi aspon jsme si udelali vylet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.5.11 21:57

Jdu pomalu na kutě,tak zítra páček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie