Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
23.5.11 10:23

no pritelo byl pry moc aktivni.. taky se teda tesim jestli bude mala po nem. taky uvidime jak to bude financne a tak protoze radsi budu mit jedno a dma mu vsechno nez dve a pak premyslet ktere pujde na vysokou protoze to stoji uz ted vsechno moc penez a co teprve za nejakych 20 let :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 10:26
Lidmulka88 píše:
taky jsem je cetla pritel se za to pak zlobi kdyz o tom zacnu ze to nemam cist ze nejsme jako ostatni :mrgreen: . chce byt u porodu mame to domluvene tak ze mi bude stat u hlavy a kdyby to na nej bylo moc proste odejde a pocka venku. rika ze z toho nemam mit strach ze se nic nezmeni. je fakt ze ani doted jsme zadny problem nemeli i kdyz jsou i diskuze o tom ze prestal sex uz pred porodem

JJ, souhlasím :palec: :palec: Já si vždycky něco přečtu a hned jsem z toho vystašená :oops: :roll: Ale překvapilo mně, kolik holek to tady řešilo…asi se to musí týkat hodně lidí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 10:27

Já jsem taky domluvená s manžou,že k porodu půjde.On sám chce jít a já budu ráda,když tam budu mít oporu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 10:28
Lidmulka88 píše:
no pritelo byl pry moc aktivni.. taky se teda tesim jestli bude mala po nem. taky uvidime jak to bude financne a tak protoze radsi budu mit jedno a dma mu vsechno nez dve a pak premyslet ktere pujde na vysokou protoze to stoji uz ted vsechno moc penez a co teprve za nejakych 20 let :nevim: .

Přesně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 10:30

S penězma je to hrůza :-? Ale já jsem chtěla vždycky velkou rodinu, aspoň tři děti :wink: Ale brala bych kdyby to těhotenství trvalo tak o pět měsíců míň :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 10:33

no prave me vzdycky zarazi ze zakladatelka nejake diskuze popise problem a prida se tolik co to maji nebo meli stejne.
Taky budu rada kdyz tam budu mit oporu ale nasilim ho tam drzet nebudu nedovedu si to predstavit jak to zvladne kdyz nesnasi kdyz me neco boli… ale navrhl to sam od sebe ze tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 10:35

ja sem chtela vzdycky dve aby nebyl jedinacek. tak jeste uvidime. budem si to muset poradne rozmyslet je u nas velka pravdepodobnost ze by to podruhe byli dvojcata aj segra to tak mela moji oba rodice jsou z dvojcat takze by ze dvou byli tri..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 10:35

Jo to já taky Dorko :pankac: :mrgreen: Mamka má čtyři děti,dvě holky z prvního manželství a pak bráchu a mě,tak jsem vždycky tvrdila,že ju trumfnu a když ona má čtyři,tak já budu mít pět :mrgreen:
Po zkušenostech čím jsem si prošla mi bude opravdu jedno nebo dvě bohatě stačit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 10:38

to ja bych svoji mamku trumfovat nechtela jsem z peti deti… to bych uz mohla mit mini skolku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 10:39

Přítel to taky navrhl sám..sice říká, že tam sebou asi sekne, ale chce jít :-D Všichni chlapi od něj z práce u porodu byli a nikoho to prý nepoznamenalo :mrgreen: Naopak mne strašně překvapilo, jak o tom mluvili hrozně hezky..jak svoje manželky obdivujou a tak. :pankac: Tak snad to bude i u nás v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 10:40
Lidmulka88 píše:
to ja bych svoji mamku trumfovat nechtela jsem z peti deti… to bych uz mohla mit mini skolku :dance:
:pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.5.11 10:40
Kvaky píše:
Jo to já taky Dorko :pankac: :mrgreen: Mamka má čtyři děti,dvě holky z prvního manželství a pak bráchu a mě,tak jsem vždycky tvrdila,že ju trumfnu a když ona má čtyři,tak já budu mít pět :mrgreen:
Po zkušenostech čím jsem si prošla mi bude opravdu jedno nebo dvě bohatě stačit :mrgreen: :mrgreen:

Pět už je trochu mooooc :mrgreen: :mrgreen: To už je na mikrobus :dance: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 10:42

pritel zari kdyz o tom mluvi ze ji vlastne uvidi hned jak se narodi. a tvrdi ze sebou nesekne tak sem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.11 10:47

a jeste si predstav pet hyperaktivnich raubiru treba same kluky. to by bylo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.5.11 10:49

Bylo to bráno s nadsázkou :wink: Z pěti dětí by mě asi opravdu hráblo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí