Poradna duly
Jana Čurdová
Lidmulka88 píše:
jo sedi a koukaji.. a ja pupek za dva. nekdy je to fakt trapne. hlavne fakt kdyz pousti starsi lidi a ti mladi sedi. ja moc poverciva nejsem i kocarek mame doma uz jak dlouho
Taky mě to štve!
Jsou to slepice a nejvíc mě ještě naštve,když si pak začnou šuškat a pomlouvat tě a smějí se jak telata! ![]()
Jinak my teda máme kočárek u tchýně ![]()
Nechci už být jak důchodce, stěžovat si na nevychovanost „mladých“…ale je to fakt hrůůůza
Ale přitom když jsme byli před měsícem v Praze, to jsem ještě zdaleka neměla takový břicho, tak mě v každé tramvaji pouštělo sednout pět lidí
Tak asi jen tady v Brně jsou takový idioti! Kolikrát vidím holku jak drží kočár, chce nastoupit a lidi do ní ještě strkají, aby nastoupili dřív než ona…to člověk neví, jestli má řvát nebo brečet ![]()
Kvaky píše:
Jinak my teda máme kočárek u tchýně
My taky
Ale v případě té postýlky asi udělám vyjímku ze své pověrčivosti
Ono se totiž lehce řekne „týden před porodem“…ale kdy to bude, že.. ![]()
Myslela jsem to tak,jakože týden před termínem ![]()
No já jsem i ráda,že tu nemáme kočárek,jinak bych s ním asi furt trajdala po bytě
![]()
JJ, teď kdykoliv přijdeme na návštěvu, tak jdu taky nejdřív pozdravit a pohladit kočátek
![]()
Jj taky ho chodím vždycky očíhnout
![]()
Nic pro dnešek se loučím,mějte se,páček ![]()
zase mame krasne slunecne rano
. ja sem si vcera lehla k tomu filmu a kdyz jsem se pak vratila k pc tak uz jste byli pryc. ja mam kocarek doma ale nejezdim s nim jen se obcas chodim pomazlit.. to stejne s obleckama chodim si s nima hrat a uz si predstavuju jak do nich oblikam malou. uz aby to bylo. tech par tydnu utece zitra konecne kontrola zase se uvidime
. co mate dneska v planu? ja budu trosku uklizet a jinak nevim. mozna pujdem na prochazku
No já si říkala kam jsi zmizela,že jsi se tak odmlčela
![]()
Dneska je tam opravdu nádherně,ale my jsme se rozhodli pro dnešek jen válet
Možná kolem 16-17hodiny vyrazíme na prochajdu na přehradu,až nebude takový velký vedro ![]()
Hlavně ať kontorla dopadne dobře,budu držet palečky,pak dej vědět
![]()
me se nakonec taky ven nechce sem uklizela tak sem unavena a porad se mi mota hlava tak si na slunicko ani netroufam…
. dma vedet snad bude vsechno ok mala se vrti porad tak urcite ale jdu tam az odpoledne to budu nervozni cely den
Hlavně hodně pij ![]()
My jsme si dali do nosu měli jsme zmrzlinu a meloun a je mi bááááječně
![]()
Byl luxusní a odedneška ho chci každý den
Zítra pro něj valíme do obchodu
![]()
![]()
mas nejakou soupravu do kocarku? me to ani nenapadlo spsi sem to jeste neresila co tam male vlastne dam ![]()
Mám takovou lehkou duchničku nebo jak bych to popsala,to dám pod malýho,aby to neměl v kočárku moc tvrdý a jinak na něj v těhle vedrech budu používat asi jen plínku,lehčí deku,zavinovačku… podle počasí ![]()
Jestli myslíš soupravičku jako peřinku,tak to nemám to už se myslím moc nepoužívá
![]()