Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
19.5.11 06:41

Dnes ráno jsem si uvědomila,že od zítřka za dva měsíce už tu bude svištík s námi :srdce: Je to mazec jak to uteklo 8-o
Včera jsme kupovali kosmetiku pro malýho,prací prášek,plínky,něco v lékarně no a 2.000kč jsou fuč.Penízky jen lítají,ale myslím,že už máme víceméně vše :wink: Byli jsme v Tescu na Vídenské a řeknu vám,že mi dvakrát nebylo dobře :poblion: Moc jim tam nefunguje klimatizace,takže teplo a vydýcháno :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
19.5.11 07:58

Za dva měsíce už bude mít malá tak dva týdny…týýýýýjo..mám úplně slzy v očích, jak moc se těším :srdce: :oops: :oops:
Copak za kosmetiku jste kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 08:09

Dobre rano holky. Kvaky co tak brzo dneska? to ses teda dobra ze uz mate secko to mi jeste zdaleka ne :think: . ale utika to hrozne rychle opravdu doufam ze potom to tak nepoleti az se narodi. to si chci uzivat kazdy den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 10:11

Ahojky,ale něják se nám s malým nechtělo spát :think:
Koupili jsme od Nivei,holky v diskuzích si ji docela chválili :wink: Tak ještě chybí třeba kyblík na plínky,chrastítko do kočárku a pod. Ale to už jsou jen takové drobnosti :-)
Utíká to fakt šíleně a podle toho co všichni říkají,pak to bude ještě víc,ale zase toho s mimískama víc zažijeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 10:21

to jo. uz se tesim az ji pomazlim :srdce: :dance: :dance: :dance: :srdce: . nam toho chybi jeste docela dost ale snad to tak do pulky cervna bude secko. no uvidim co nakoupime ted o vikendu nejradsi bych to mela do konce kvetna tak uvidim jak to stihnem. taky je furt v praci ach jo. ted zase spi po nocni tak dneska taky nejdem nikam. ja uz sama chodim jen do obchodu a to jen pro to ze je pet minut od bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 10:28

No manža mi řekl,že až si nás přiveze domů,tak mi malýho vezme a už mi ho nedá,jen na kojení,jinak se s ním bude furt moc mazlit,hrozně se těší blázinek :srdce:
A co vám ještě chybí?Já jen jestli nám to nechybí taky,že by jsme na něco zapomněli :think: tak jen pro kontrolu
To jsi dobrá,že jdeš alespon do toho obchodu,to já mám Brněnku před barákem jen přejdu silnic,ale stejně se sama bojím,že by se mi udělalo něják blbě :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 10:39

no jednodussi bude rict co mame :-). nejak to furt odkladame :-(. no chybi kosmetika deky do kocarku, pak musime objednat monitor.. tka nastesti dodavaji do deeti dnu tak to je ok. a prebalovaci podlozka. a pak uz jen takove drobnosti. jo to znam pritel se taky tesi az si ji bude chovat a mazlit. a na me zbyde kojeni a prebalovani :cert: . ale stejne bude pomahat se vsim. jinak ja sme se ridila podle tech seznamu co je potreba pro mimco co jsou na netu beztak po porodu zjistim ze potrebuju jeste spoustu dalsich veci. ja se znam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 10:49

Já toho právě nechci kupovat moc,každýmu vyhovuje něco jinýho,tak nechci kupovat zbytečnosti u kterých zjistím,že kdybych je neměla,tak to taky zvládnem :wink: Postupem času asi každá zjistíme co nám vyhovuje a dokoupit se to dá vždycky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 10:58

taky u spouste veci se uvidi az po porodu jestli jsou treba napriklad lahvicky zatim kupovat nebudu az kdyby se nedarilo kojeni caj se dava myslim az pozdeji. ted si me ale znervoznila ze uz mate vsecko a mas termin pozdeji. asi bych to uz mela napravit co kdyby nahodou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
19.5.11 11:03

O Nivei? ok…mrknu na to :-) Ono s tím nakupováním je to hrůza..já mám pořád pocit, že nic nemám..a už to nemáme v bytě kam dát :mrgreen: A to jsem si řekla, že koupíme jen fakt základní věci.. ještě počítám, že hoooodně věcí dostaneme od známých, kamarádů, od rodiny..třeba hračky jsem nekupovala vůbec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 11:08

Nechtěla jsem tě stresovat Lidmulko :hug: jen jsme to nakoupili ať už máme klid,mám totiž i obavu jak mi ke konci bude,tak aby to manža nemusel pak shánět a lítat sám :wink:
Já jsem si teda lahvičky pořídila,ale uvidíme s tím kojením.Ted jsem četla v nějáké diskuzi,že kočka pouze kojila rok a až pak ke kojení přidávala čaj a postupně kašičky a pod. :-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 11:10

My hračky taky ne,jen do toho kočárku nějáký to chrastítko by jsme chtěli,aby měl jako první hračku od nás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 11:16

hracky taky zatim nekupuju, uplne male mimco si s nima stejen nehraje a akorat neco do kocarku a kolotoc do postylky. me je jinak zatim docela dobre jen ty dlouhe trasy uz nedavam kvuli tomu boku a uvidim co mi reknou v pondeli jak na tom jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 11:34

holky co budete mit do psotylky? ja myslela ze koupim normalne prikryvku a bude a ted sme cetla tady v jedne diskuzi ze mimca davaji spat v zavinovacce nebo ve spacim pytli protoze by si aj prikdyvku mohlo pretahnout pres hlavu a udusit se. tak ted mam zase zmatek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 11:45

Já myslím,že opatrnosti není nikdy dost,ale zase se nemá nic přehánět :wink: My máme koupený protialergení výplně do povlečení,zavinovačku máme samo taky a dostali jsme i pytel na spaní,ale beztak ze začátku ho budu dávat asi do zavinovačky a nebo jen do deky bude teplo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí