Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
17.5.11 16:00

Můj hlavní plán je asi přežít :mrgreen: :mrgreen: Jinak raději nic neplánuju.. Ani nevím, co se do takovýho plánu píše..osobně raději všechno nechám na doktorech a na přírodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.5.11 16:26

no mela by sis tam napsat jak si predstavujes prubeh porodu a tak dal… tady je to popsane http://www.naseporodnice.cz/…dni-plan.php ale psat si ho nebudu jen ze zacatku jsme o tom uvazovala… stejen sem vetsinou cetla ze ho doktori nedodrzeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
17.5.11 20:07

Já se jen tak ptala,taky jsem ze začátku nad ním přemýšlela,ale pak jsem dospěla k závěru,že je to naprosto zbytečný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.5.11 20:11

tak sem byla ve meste kouknout co je noveho a cestou zpatky me v podchode zacalo tak moc pichat v pravem boku ze sme nemohla ani jit. tak sem se tam opirala co dva metry o zed nez to trosku prestalo a mohla sme normalne pokracovat dal. takze to bysme asi meli to byl posledni pokus o prochazku bez doprovodu uz to nebudu riskovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
17.5.11 20:49

Taky to znám! Šílený píchání v pravým boku..ale když na to místo člověk zatlačí, tak to trochu bolet přestane :nevim:
Je to šíleně nepříjemný :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.5.11 20:52

jj zatlaceni pomaha no ale dneska se to nedalo… ani to nepomohlo stejne sme nemohla jit. ale co uz sem doma uz to preslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 08:05

Jejda tak takový bolesti zatím nemám :nevim: 8-o
Musíme být na sebe čím dál víc opatrné holky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 08:44

kvaky to bud rada to nemusi byt kazdy. sme to hledala po netu a to pichani v boku je pry z toho ze je tam nekde uvolneny vaz a jak se pak vlastne mimco roztahuje tak to boli. tak to asi neni nic vazneho stejne to v pondeli reknu na kontrole. a jak se jinak mate? ja teprve ted vstavam dneska vyjimecne. ted me tu rozciluje vcela premyslim jak ji dostanu ven… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 08:56

No zní to děsivě 8-o :-? Na kontrole to určitě řekni :wink: Ani mi nemluv o včelách,mám z nich paniku,jsem na ně alergická a úplně ten jejich bzukot nesnáším :pocitac: Manža do ložnice dal síť,ale jen takovou nalepovací za pár kaček z Bauhausu,ale chceme všude do oken,aby jsme mohliv klidu větrat,když tu bude malej a nebudu se muset bát,že přilítne nějákej nepřítel :lol: Našli jsme firmu co dělají sítě v Bohunicích,tak je asi objednáme,vyjde to 800kč na okno,ale za ten klid to stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 09:00

taky to nesnasim ten bzukot. je sice za zaclonou ale proste me to rozciluje. az se mala narodi tak nevim co pak asi prehodim neco pres postylku. dneska sem ji rano zas pozorovala jak si delala rozcvicku uz se ji nemuzu dockat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 09:27

Jo no je to sranda jak jsou čím dál tím živější ty naše zlatíčka :huban:
Dneska je tam nádherně,doufám,že to vydrží i o víkendu,máme jet k tchánovi na chatu,manželova nevlastní sestra slaví čtyřicet,tak to zas bude oslavička :twisted: Tchýně mě poprosila jestli nemůžu něco napéct,že ona to nestihne,má toho chystání sama dost,tak budu celý pátek péct.Asi udělám svatební koláčky,štrůdl a honzovy buchty s povidlím :wink: :-)
Jo a holky,sestřička mi říkala,že miminka mají radi med,že stačí dvě lžičky za den,ale že jim to dělá dobře :wink: (jsem si ted vzpoměla,jak jsme psali o těch včelkách,že jsem vám to ještě neřekla) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 09:45

jo mohlo by to vydrzet do vikendu. na tom sem ulitavala na zacatku tehu sem porad jedla chleba s medem… tak to mas v patek teda o zabavu postarano. kdyby bylo o vikendu pekne treba bysme mohli jit zas neco nakupovat to bych delala porad :mrgreen: chtela sem se jet podivat do ikey tak uvidim jak to vyjde. sama si uz opravdu nikam netroufnu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 09:59

Taky bych nakupovala,ale mám pocit,že za chvíli nebude za co :think: :twisted: Ještě toho zbývá docela dost-nějákou tu kosmetiku pro malýho,kalhotky do porodky,vložky do porodky,plenky… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 10:02

no kosmetiku a veci do porodnice taky nemam to nechavam na cerven. ale aj na mimoc mi toho jeste dost chybi… a jinak plinky se musim domluvit ze segrou ona ma nejakou znamou ktera ma moznost je kupovat levneji akorat nevim jakou znacku to musim jeste zjistit. ona je od ni brala na vsechny tri deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 10:16

No já bych to chtěla mít tak na přelomu května/června všechno,tak něják už pohromadě,včetně doktorky pro malýho.Tuhle se mi totiž zdálo,že malej přešel na svět dřív a my měli půlku věcí,takže sice jsme byli rádi,že už je tu s námi,ale jinak jsme lítali jak fretky a sháněli co chybělo a tak raději chci být v předstihu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí