Poradna duly
Jana Čurdová
dneska je teda neuveritelne skarede rano…
a to jsme se chteli jet podivat na dornych do tesca kolik tam asi vyjdou kojici podprsenky. nekde sem slysela ze je maji docela levne. ale asi z toho nic nebude. aspon neutratime no a ja bych zrovna na utraceni mela naladu dneska…
Lidmulko ty jsi mi udělala chutě s těma jahodama
Tak jak dopadli nákupy,vyrazili jste nakonec??My jsme se vrátili z rodinné oslavy (narozeniny) a je tam teda pěkná kosa,dnes se mi i těžko venku dýchalo.Fuj,už aby zase zasvítilo sluníčko ![]()
nevyrazili nesli jsme nikam kdyz je skarede. pry az bude pekne jeste bych byla nemocna. tak snad pristi vikend jinak to nejde pres tyden ma pritel odpoledni tak to nic. jahody vcera zmizeli jako nic maji v albertu v akci vysli manzela
. opravdu uz aby zas vylezlo slunicko a to pry ma byt cely tyden skarede… ![]()
Jejda dneska to vypadá,že tam bude krásně.Asi přemluvím manžela na procházku do cukrárny na zmrzlinu,po cestě je Albert,tak tam vykoupíme jahody a zase pěkně domů
![]()
Dneska budu uklízet,jak se dělal pokojíček,tak ten prach se dostal i přes zavřený dveře všude ![]()
jo jo dneska je tam krasne dneska by to slo
. Ja dneska jedu za mati a pak tayk honem domu. dneska jsme mela budicek uz v sest rano a kupodivu jsme jeste usnula to se mi peknych par mesicu nestalo asi mala taky zacina byt unavena. tak drzim palce aby meli pekne jahody u nas je to teda vzdycky o stesti z albertem aby tam byla pekna zelenina to co tam nekdy nabizeji no nic moc. muj ma tenhle tyden odpoledni tak budu skoro porad sama doma ach jo. a co miminko nezlobi?
U nás v Albertu je to s tou zeleninou jak kdy,někdy je hezká a někdy pěkně na odpis
Já taky dneska vstávala brzy kolem půl šesté a nemohla jsem usnout,v šest vstával manžel do práce,tak jsme ho vyprovodili a pak jsem ještě teda usnula,ale jsem nějáká přejetá asi se na ten uklid dneska vykašlu a nechám to na zítra však to nikam neuteče,ne? ![]()
Jinak malej se mrská,snídali jsme výbornou buchtičku a kakao,tak si spokojeně plave
![]()
to mas pravdu uklid neutece hlavne se setri. asi je to vsude v albertu nastejno. vcera sem kupodivu koupila pekne rajcata az sem se divila. a jindy je maji vystavene plesnive… a mi ted mame rajcatove obdobi to jime porad .-) a v lidlu meli cherry za deset korun tak to se budeme dneska mit
. Dorka tu opravdu dlouho nebyla…
Ahoj holky
Vím, že zbytek světa by mne asi zabil..ale KONEČNĚ je tady pondělí
Ty víkendy mě nějak zmáhají..všechny ty návštěvy
Naši, přítelova maminka, kamarádi…a všichni mi musí sahat na břicho, radit, radit a radit
a ty věčný dotazy..jestli kope, jestli se těšíme, kolik jsem zatím přibrala ![]()
Samozřejmě jsem ráda, že je všechny mám
Jen v posledních dnech mi to těhotenství přijde už nějak moooc dlouhý…a neustálý dotazy jestli kope zbytečný
Ráda bych se s ostatními bavila i o „normálních“ věcech ![]()
Jinak jahody bych taky mohla každý den..a úplně nejlíp ještě pěkně se zmrzlinou a mlíkem rozmixovat na koktejl..to miluju ![]()
Kojící podprsenky v Tescu? to jsem ještě neslyšela…tak pak písni, jaký mají výběr a jestli si nakoupila ![]()
Taky jsem poslední dobou ulítla na rajčatech
Tak jsem volala účetní jak to je u naší firmy s tou dovolenou,jestli proplácí nebo si vybrat nebo jak?A řekla mi,že až po skončení mateřské dovolené (kterou máš asi půl roku) tak pak si v práci nahlásím vybrání řádné dovolené a oni mi ju proplatí,což je super
A s doktorkou se domluvím,že bych chtěla mateřskou nastoupit šest týdnů před porodem a jestli svolí,bude to úplně super
![]()
Jinak škoda,že ani holky Madla a Kačka se neozvou
už jsem byla ve dvou skupinách,kde si chtěli hrozně moc povídat,napsalo se pár příspěvků a ve finále to něják utichlo
Je to škoda,protože já to považuji za skvělí relax a je fajn si s někým povykládat o tom samým co prožívám já ![]()
Ahoooooj Dorko,to je dost člověče
![]()
Máš pravdu,že bych ty víkendy kolikrát zrušila,hlavně ted jak už je hezky všichni nás zvou na grilovačky,na chaty,furt se slaví nějáký narozeniny
Předtím mi to tak nepřišlo,protože jsem třeba byla v práci,takže jsem prostě na tu akci nešla,ale ted když jsem doma,tak musím.Těším se na víkend s manželem,že budeme spolu celý den a třeba ho proležíme v posteli a u filmu,ale kdepak vždycky nějákej telefon a šup a je po lenošení a společném válení
![]()
V Tescu (na Vídenské) se chci podívat po kosmetice pro malýho,tak taky mrknu na ty podprsenky jak říkala Limulka ![]()
Kvaky píše:
grilovačky,na chaty,furt se slaví nějáký narozeniny
jj, čím míň se člověk může hýbat, tím víc akcí je
a nejhorší - pro mne - jsou akce s jídlem…za větu „musíš jíst za dva“ bych vraždila
To se pak do dalšího víkendu plazím jak těhotnej slon a jen trávím ![]()
Já jsem se na kojící podprsenky ještě nedívala..nakupovaní podprsenek je pro mně horor ají tak, natož kojících
Teď mám velikost E, tak DOUFÁM, že to tak bude i po porodu..případný další zvětšení bych už asi nepřežila
Navíc si potrpím nejen na pohodlný, ale zároveň i pěkný podprsenky, což je v téhle velikosti a navíc na kojení asi nereálný, že?
![]()
Mě naštěstí tuhle hroznou větu (musíš jíst za dva) nikdo neříká,ale úplně tě chápu,taky bych zuřila ![]()
Já měla i před otěhotněním velký prsa „D“ ted mám „E“ a koupila jsem si dvě podprsenky v Bonprixu jsou levný a sedí
Ale kojící mám jednu,tak určitě tak dvě ještě chci.Já si klidně koupím obyčejnou bílou,hlavně když bude sedět a nechci za ni zase vyhodit tisíc korun,takže kouknu v tom Tescu a jinak ještě objednám z Bonprixu,ale lepší je si to zkusit,že?! ![]()
A nebo ještě jsem si objednávala na stránkách Astratex.cz taky mají moc pěkný,sice dražší,ale hezký ![]()
Konečně někdo ví, o čem mluvím
![]()
Astratex.cz znám
ale ty ceny..
Mrknu na ten Bonprix…jak dlouho jim trvá dodání?