Poradna duly
Jana Čurdová
no jo hold uz nejsme v kurzu
. na dalsich par let. ale to se treba ustali…
taky to tak vidím
![]()
Ale letos v létě to ještě řešit nebudu, to bude dost jiných starostí ![]()
A příští rok bude malé rok a to už to bude v pohodě, ne?
Aspoň já doufám..
Už teď plánuju, že pojedeme k moři
![]()
to uz bude urcite v pohode. od brachy malej zacal dokonce dne pred prvnima narozeninama i sam chodit. a ani s tim kojenim to uz nebude takove uz bude i jina strava
. Ja uz se tak tesim az se narodi a budu se s ni moct mazlit
nemuzu se dockat
JJ,ty poslední dva měsíce jsou fakt peklo…už aby byl červenec
Už ani nemám takovej strach z porodu..říkám si, že přežuju všechno, jen aby už byla malá na světě ![]()
ahoj, mám termín na stejný den jako ty
…8.7.2011. Nečetla jsem všechny příspěvky..kde plánuješ rodit?
taky me ten strach asi nejak presel kdyz vim jaka bude odmena
. v patek se me kamos ptal jestli mam strach z porodu tak sem mu rekla ze i kdybych mela tak to nic nemeni na tom ze stejne porodit musim tak proc se stresovat…
ahoj planuju obilnak teda planuju no musim tam kvuli cukrovce me doktorka jinam poslat nechtela. a jak ti je? a co cekas?
Lidmulka88 píše:
taky me ten strach asi nejak presel kdyz vim jaka bude odmena. v patek se me kamos ptal jestli mam strach z porodu tak sem mu rekla ze i kdybych mela tak to nic nemeni na tom ze stejne porodit musim tak proc se stresovat…
Správnej přístup, naprosto souhlasím
I když nervy to budou…ale krásný ![]()
jo to asi budou. pritel chce byt u porodu tka doufma ze to nakonec nebude tak ze budu uklidnovat ja jeho. nesnasi kdyz me neco boli ted i kdyz dostanu krec tak je z toho mimo a kdyz me obcas pichne v brise tak chce hned volat sanitku. on se obhajuje tim ze v porodnici prece bude vedet ze rodim tak pry bude v klidu tak uvidim ![]()
no já zvažuji buď Obilňák nebo Bohunice-k těm se přikláním víc. Čekáme chlapečka. Problémy nemám naštěstí žádný, tak ještě chodím do práce, ale začíná mě to už zmáhat. Chodila jsi na nějaké předporodní kurzy? Já to nestíhám, tak plánuji jen jednodenní rychlokurz ve Větrníku ![]()
nechodila zatim a nevim jestli pujdu jeste uvidim. ja uz do prace nechodim od brezna mela sem neschopenku ale ted uz jsem na materske. ja sem chtela k milosrdnym ale nakonec musim na obilnak mela sem tam uz i kartu byla sem tam na nejakem vysetreni. do bohunic bych asi nesla je to uz moc velka porodnice rika se ze je to tam jak na bezicim pasu
ale sestra tam rodila 2× a byla spokojena.
Jé vítám novou členku,ahoj Klarinetko
Konečně taky nějákej kluk,už jsem myslela,že bude náš malej v červenci sám a okolo budou jen holčičky
![]()
Lidmulko z těch překlepů si nic nedělej,to je v poho ![]()
Mě tuhle spadl kečup a rozprskl se po celé kuchyni
,no chtělo se mi brečet,nadávala jsem si,že jsem úplně neschopná a pod. Pak jsem četla článek,že si ve 30tt můžu připadat nemotorná,tak jsem se uklidnila,že jsem vlastně v pořádku,jen jsem hold těhotná
Takže všechno co děláme a najednou nám to nejde je vlastně v pořádku
![]()
Kečup doma v kuchyni je ještě v pohodě…já zásadně dělám podobnou ostudu u někoho na návštěvě
Nebo v restauraci…když už nemůžu červený vínko, tak s ním aspoň poliju kamarádku
![]()
Kvaky to si me uklidnila. ja sem nedavno varila rajskou a michala sem tak zurive ze sem mela zacakany cely sporak trochu i podlahu a sebe. a dodnes to nechapu jak se mi to povedlo. stane se mi obcas ze uplne jednoduche veci jsou najednou hrozne slozite…
a nekdy nepremyslim. treba jsme uklizela pred malovanim a pak pritel hledal nahradni harddisk do pc tak sem mu rekla kde je a mel radost no protoze jsem ho dala na spod velke hromady a na nej mu naskladala cd a jine veci a harddisk uplne naspon pak se neni cemu divit ze mu porad nefunguje pc ![]()