Poradna duly
Jana Čurdová
jo to se mi taky zdavalo v dobe kdy sme nemela doma ani postylku
. ja myslim ze tak do pulky cervna to vsechno stihnu i zabalit tasku do porodnice kdyby nahodou. ty posledni tydny tak rychle leti… a uz mas vybranou doktorku nebo doktora?
No vybranou máme,ale musím se tam stavit a zeptat se zda nám malýho vezme
ale snad jo,budu v to doufat,protože má ordinaci přímo naproti našemu baráku,takže by to bylo vychytaný
![]()
Postýlku máme už od svatby,dostali jsme ji darem,má nebesa,který se mě hrozně líbí,ale nevím zda se na ně nevyprdnem,četla jsem že holky docela psali,že je to sice hezký,ale lapač prachu ![]()
mi nebesa nemame je to sice pekne ale u nas by to bylo zbytecne. stinit mimco potrebovat nebude a fakt by na to jen sedal prach. taky mame vybranou, teda pritel pry k ni chodil kdyz byl maly tak chce aby chodila tam ze je dobra tak uvidim. jestli vubec jeste ordinuje
zase bych na ni ale mela kladne reference z duveryhodneho zdroje
ja totiz jinak nevim podle ceho hledat dobrou doktorku.
My jsme taky dali na doporučení známých,koukali jsme sice na různý stránky kde pacienti hodnotí lékaře,ale co člověk to názor a žádnej doktor tam podle těch referencí nebyl bez chyby
To je jak s těma porodnicema,furt se nemůžu rozhodnout jestli Bohunice nebo Miloši a když čtu diskuze mám v tom ještě větší guláš
Chtěla bych asi k Milošům protože to není taková fabrika,ale zase moje doktorka mi asi doporučí Bohunice skrz to moje astma ![]()
jo taky sem rano hledala nekde nejake reakce na obilnak z posledni doby a nevim no je to vzdycky pul na pul. ach jo. to rikam porad porodim doma a bude to. tak jsme se divali a jeste ordinuje pani doktorka tak jen k ni zajit a zeptat se. snad bude prijimat trochu se bojim ze v cervenci zase vypukne baby boom a bude vsude plno :-/
Nestraš já doufám,že nebude nával,nechtěla bych být na pokoji třeba až po pěti kvůli nedostatku místa
Nepředpokládám,že se dostanu na nadstandart,ale mám ráda své soukromí a být na pokoji po dvou až třech ok,ale víc?Neee ![]()
taky doufam ze to bude tak po dvou po trech. sama bych na pokoji asi byt nechtela pritel stejne asi nebude moct tam byt se mnou cely den a bude lepsi kdyz tma budu s ostatnima maminama ale jak predstava peti mamin s peti miminama to by asi nebylo uplne ok to je fakt. hlavne kdyby se mimca budili navazne po sobe jako ze jedno usne druhe se vzbudi a tak porad dokola…
škoda,že nemáme stejný termín a vybranou stejnou porodnici,byla by to docela pecka být s vámi na pokoji,když už se tak něják „známe“
![]()
Apropo,kde se zase dneska fláká Dorka?
Takhle by to nešlo,takový resty,udělíme jí důtku za špatnou docházku
![]()
no ja na obilnak musim tka co uz
. ale bylo by to fajn tam potkat nekoho koho uz znam. no vsak mi na vas s andrejkou prece budem cekat ne? jen ze ty zas nejdes na obilnak. a jako dorka opravdu dutku zaslouzi. nebo treba taky odpadla jako ostatni holky
Všechno vidíím, všechno slyšííím
Takhle mě pomlouvat!
![]()
My, co se z postele vyhrabeme v deset, pak celej den nic nestíháme
Takže teď ještě doháním resty..nějaký malý uklízení a tak ![]()
Jinak teda venku je nááádherně, takže se konečně dostanu na zahradu..pěkně si lehnu na sluníčko, nohy nahoru..to miluju
Musím si to užít, už se mi to krátí…v neděli dojedou naši z dovolené, takže se zase stěhuju pěkně k sobě do bytu
Ta zahrada mi tam tááák chybí…no třeba taky jednou našetříme na domeček ![]()
No to doufám,že počkáte
![]()
Mám sice spoustu kamarádek,ale ted se ne mě něják vykašlali,jak moc nemůžu nikam sama jít a pařit s nima jako dřív,tak prostě ty kontakty ochladly
Docela mě to mrzí,byli to fajn holky,ale když vidím,že když s nima nemůžu na drink tak oni na mě jinak prdí,prdím na ně taky. ![]()
Chápu,že mají jiný zájmy a starosti,jen mě mrzí,že třeba nezavolají a nezeptají se jak mi je a pod. Nebo na Facebooku jsou online a nenapíšou ![]()
Raději budu s vámi v kontaktu,máme společné téma,děcka budou mít k sobě věkově blízko a nemusím se nikoho o nic doprošovat ![]()
Dorka_X píše:
Všechno vidíím, všechno slyšííím![]()
Takhle mě pomlouvat!
![]()
![]()
My, co se z postele vyhrabeme v deset, pak celej den nic nestíháme
Takže teď ještě doháním resty..nějaký malý uklízení a tak
Jinak teda venku je nááádherně, takže se konečně dostanu na zahradu..pěkně si lehnu na sluníčko, nohy nahoru..to milujuMusím si to užít, už se mi to krátí…v neděli dojedou naši z dovolené, takže se zase stěhuju pěkně k sobě do bytu
Ta zahrada mi tam tááák chybí…no třeba taky jednou našetříme na domeček
No to je dost ospalko
Zahrada je super,čerství vzhuch,sluníčko,ale slyšela jsem že v těhu by jsi si měla dávat na sluníčko pozor,žádný velký opalování,aby se ti nezamotala hlava s přehřátí a máš citlivější kůži,tak se prý můžou objevit nějáký fleky ![]()
me uz taky na fcb skoro nikdo nepise jen svagrova ta ma rocni mimco jinak kolegyne z prace uz taky ne ty maji zas vetsi deti uz.. ach jo. No dorko vstavat v deset to by mi mala nedovolila.. no ja ted utikam do mesta za tchyni ale vecer se vratim
. my chodime na zahradu tady do zahradkarske kolonie tam je klid a je to super
Lidmulka88 píše:
me uz taky na fcb skoro nikdo nepise jen svagrova ta ma rocni mimco jinak kolegyne z prace uz taky ne ty maji zas vetsi deti uz.. ach jo. No dorko vstavat v deset to by mi mala nedovolila.. no ja ted utikam do mesta za tchyni ale vecer se vratim. my chodime na zahradu tady do zahradkarske kolonie tam je klid a je to super
Zase jdeš sama??Tak opatrně,zatím čauky ![]()