Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
18.5.11 10:20

jo to se mi taky zdavalo v dobe kdy sme nemela doma ani postylku :mrgreen: . ja myslim ze tak do pulky cervna to vsechno stihnu i zabalit tasku do porodnice kdyby nahodou. ty posledni tydny tak rychle leti… a uz mas vybranou doktorku nebo doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 10:31

No vybranou máme,ale musím se tam stavit a zeptat se zda nám malýho vezme :?: ale snad jo,budu v to doufat,protože má ordinaci přímo naproti našemu baráku,takže by to bylo vychytaný :palec: :palec:
Postýlku máme už od svatby,dostali jsme ji darem,má nebesa,který se mě hrozně líbí,ale nevím zda se na ně nevyprdnem,četla jsem že holky docela psali,že je to sice hezký,ale lapač prachu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 10:35

mi nebesa nemame je to sice pekne ale u nas by to bylo zbytecne. stinit mimco potrebovat nebude a fakt by na to jen sedal prach. taky mame vybranou, teda pritel pry k ni chodil kdyz byl maly tak chce aby chodila tam ze je dobra tak uvidim. jestli vubec jeste ordinuje :nevim: zase bych na ni ale mela kladne reference z duveryhodneho zdroje :mrgreen: ja totiz jinak nevim podle ceho hledat dobrou doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 10:41

My jsme taky dali na doporučení známých,koukali jsme sice na různý stránky kde pacienti hodnotí lékaře,ale co člověk to názor a žádnej doktor tam podle těch referencí nebyl bez chyby :roll: To je jak s těma porodnicema,furt se nemůžu rozhodnout jestli Bohunice nebo Miloši a když čtu diskuze mám v tom ještě větší guláš :nevim: Chtěla bych asi k Milošům protože to není taková fabrika,ale zase moje doktorka mi asi doporučí Bohunice skrz to moje astma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 10:44

jo taky sem rano hledala nekde nejake reakce na obilnak z posledni doby a nevim no je to vzdycky pul na pul. ach jo. to rikam porad porodim doma a bude to. tak jsme se divali a jeste ordinuje pani doktorka tak jen k ni zajit a zeptat se. snad bude prijimat trochu se bojim ze v cervenci zase vypukne baby boom a bude vsude plno :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 10:55
Lidmulka88 píše:
to rikam porad porodim doma a bude to
:mrgreen: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 10:57

Nestraš já doufám,že nebude nával,nechtěla bych být na pokoji třeba až po pěti kvůli nedostatku místa :evil: Nepředpokládám,že se dostanu na nadstandart,ale mám ráda své soukromí a být na pokoji po dvou až třech ok,ale víc?Neee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 11:01

taky doufam ze to bude tak po dvou po trech. sama bych na pokoji asi byt nechtela pritel stejne asi nebude moct tam byt se mnou cely den a bude lepsi kdyz tma budu s ostatnima maminama ale jak predstava peti mamin s peti miminama to by asi nebylo uplne ok to je fakt. hlavne kdyby se mimca budili navazne po sobe jako ze jedno usne druhe se vzbudi a tak porad dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 11:14

škoda,že nemáme stejný termín a vybranou stejnou porodnici,byla by to docela pecka být s vámi na pokoji,když už se tak něják „známe“ :wink: :palec: :hug:
Apropo,kde se zase dneska fláká Dorka? :?: Takhle by to nešlo,takový resty,udělíme jí důtku za špatnou docházku :-D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 11:21

no ja na obilnak musim tka co uz :cry: . ale bylo by to fajn tam potkat nekoho koho uz znam. no vsak mi na vas s andrejkou prece budem cekat ne? jen ze ty zas nejdes na obilnak. a jako dorka opravdu dutku zaslouzi. nebo treba taky odpadla jako ostatni holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.5.11 11:28

Všechno vidíím, všechno slyšííím :mrgreen: :mrgreen: Takhle mě pomlouvat! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My, co se z postele vyhrabeme v deset, pak celej den nic nestíháme :wink: Takže teď ještě doháním resty..nějaký malý uklízení a tak :-?
Jinak teda venku je nááádherně, takže se konečně dostanu na zahradu..pěkně si lehnu na sluníčko, nohy nahoru..to miluju :srdce: Musím si to užít, už se mi to krátí…v neděli dojedou naši z dovolené, takže se zase stěhuju pěkně k sobě do bytu :cry: Ta zahrada mi tam tááák chybí…no třeba taky jednou našetříme na domeček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 11:34

No to doufám,že počkáte :wink: :hug:
Mám sice spoustu kamarádek,ale ted se ne mě něják vykašlali,jak moc nemůžu nikam sama jít a pařit s nima jako dřív,tak prostě ty kontakty ochladly :-? Docela mě to mrzí,byli to fajn holky,ale když vidím,že když s nima nemůžu na drink tak oni na mě jinak prdí,prdím na ně taky. :evil:
Chápu,že mají jiný zájmy a starosti,jen mě mrzí,že třeba nezavolají a nezeptají se jak mi je a pod. Nebo na Facebooku jsou online a nenapíšou :cry:
Raději budu s vámi v kontaktu,máme společné téma,děcka budou mít k sobě věkově blízko a nemusím se nikoho o nic doprošovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 11:37
Dorka_X píše:
Všechno vidíím, všechno slyšííím :mrgreen: :mrgreen: Takhle mě pomlouvat! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:My, co se z postele vyhrabeme v deset, pak celej den nic nestíháme :wink: Takže teď ještě doháním resty..nějaký malý uklízení a tak :-?
Jinak teda venku je nááádherně, takže se konečně dostanu na zahradu..pěkně si lehnu na sluníčko, nohy nahoru..to miluju :srdce: Musím si to užít, už se mi to krátí…v neděli dojedou naši z dovolené, takže se zase stěhuju pěkně k sobě do bytu :cry: Ta zahrada mi tam tááák chybí…no třeba taky jednou našetříme na domeček :wink:

No to je dost ospalko :wink: :mavam: Zahrada je super,čerství vzhuch,sluníčko,ale slyšela jsem že v těhu by jsi si měla dávat na sluníčko pozor,žádný velký opalování,aby se ti nezamotala hlava s přehřátí a máš citlivější kůži,tak se prý můžou objevit nějáký fleky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.11 11:37

me uz taky na fcb skoro nikdo nepise jen svagrova ta ma rocni mimco jinak kolegyne z prace uz taky ne ty maji zas vetsi deti uz.. ach jo. No dorko vstavat v deset to by mi mala nedovolila.. no ja ted utikam do mesta za tchyni ale vecer se vratim :lol: . my chodime na zahradu tady do zahradkarske kolonie tam je klid a je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.5.11 11:38
Lidmulka88 píše:
me uz taky na fcb skoro nikdo nepise jen svagrova ta ma rocni mimco jinak kolegyne z prace uz taky ne ty maji zas vetsi deti uz.. ach jo. No dorko vstavat v deset to by mi mala nedovolila.. no ja ted utikam do mesta za tchyni ale vecer se vratim :lol: . my chodime na zahradu tady do zahradkarske kolonie tam je klid a je to super

Zase jdeš sama??Tak opatrně,zatím čauky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital