Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
19.5.11 14:13

tak jeste uvdim zalezi v cem se ji bude libit jestli v zavinovacce nebo v pytli :-). ted sem normalne asi po 4 mesicich pres den usnula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 14:42

No jo to asi to počasí nebo byla malá unavená a chtěla se v klidu vyspinkat :wink: :lol:
Já dovařuji obídek,za chvíli přijde manžel napapáme se a hurá pro komodu a poslední věcičky,právě mi volal,že už to máme vše nachystaný a můžeme si dojet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 15:04

tak prijemne nakupy :-) asi uz ji to unavilo spat jen par hodin v noci a kdyz se jeste nekolikrat za noc vzbudim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.5.11 15:11

Děkujeme :kytka:
Njn,roste a potřebuje víc odpočinku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 16:26

nebo to se mnou mysli dobre abych se vyspala na porod a na obdobi po nem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
19.5.11 17:03

Se mnou to asi taky myslí dobře…já bych mohla spát dvacet hodin denně :mrgreen:
Jinak - do postýlky máme spací pytel…přijde mi nejlepší. Taky jsem četla, že přikrývat se nemá, že to není bezpečný. Navíc je prý výhoda, že v tom pytli může být malá ají když se třeba v noci kojí..je to prý pro mimi fajn, že je pořád ve stejným prostředí :roll: :wink: Jinak zavinovačku máme taky koupenou…ale myslím, že na tu je v létě moc horko..aspoň teda třeba u nás v bytě, tam máme přes noc vždycky šílený vedro :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 17:08

taky mame oboje ale zavinovacku spis do kocarku. uvidim v cem ji bude lip :-). tak a zase dlouhy vecer prede mnou pritel sel na nocni a ja vzhledem k tomu ze sem spala pres den kdovi kdy usnu :mrgreen: . mala mi dava jasne najevo jak je odpocata :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
19.5.11 17:25

To musí být hrozný..já bych si na noční asi nikdy nezvykla, to vám nezávidím :-?
Mě přijde, že malá kope snad nonstop..ale jakmile si chce někdo sáhnou, tak okamžitě přestane, přitom mě kope do ruky pořád…to je neuvěřitelný, jak to dokážou poznat 8-o 8-o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 17:30

taky ty nocni nesnasim a jeste 12ctku takze dojde az rano a to bude az do odpoledne spat :cry: . jo je to zajimave, tchyne to taky zkousela a bez sance, pritel to obcas stihne ale jen malokdy, ale kdyz uz tak je stastny jak blecha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 17:55

videli jste? doufam ze se bude libit http://www.ohdae-soo.com/…1/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
19.5.11 19:12

Týýýýýjo, to je nááádhera…neuvěřitelný :srdce: :huban: :srdce: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.11 19:45

jojo je to krasne jeste by tma mohli popisovat tydny.. ale tak ted sme zhruba v te fazi otaceni hlavickou dolu tak mam aspon predstavu jeste to zitra pustim mojemu at ma radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
20.5.11 09:05

Dobré sluníčkové ránko :mavam:
To video je krásný,přidávám ještě jedno,to se mi taky moooc líbí :wink: http://www.youtube.com/watch?…
Musím se pochlubit jak mám šikovnýho manžu,včera jsme přivezli komodu a věcičky a do dvou hodin komoda stála,asi před hodinou dojel a že koupil slunečník na balkon,tak že ho jde přidělat no není to šikulka :huban: :-D Ted odjel,tak se jdu nasnídat a pomalu se vrhnu na to pečení,jen kdyby se mi chtělo,tak jak se mi nechce :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
20.5.11 09:10

Ahojky, mám podobný termín(4.7). Nechcete přijít povídat sem? https://www.emimino.cz/…-2011-55855/ je nás tu víc..a nové vítáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.5.11 09:43

Dobre ranko, to teda mas sikulu :-) taky moc pekne video. tak drzim palce at ti to peceni rychle utece :-). ja nevim co budu dneska delat. venku je pekne sla bych ven ale musim pockat az se muj vyspi. jinak jsme dneska vzhuru uz od sedmi tak sme zvedava jestli i dnes se male bude chtit spat pres den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí