Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,zakládám novou diskuzi,protože už jich tu je s tímhle tématem dost a jsou už rozběhnuté.Jsem v 15.týdnu těhotenství a ráda bych tu našla něhoko,kdo je na tom stejně jako já.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Tak Já jsem ve 14+2tt mám termín 31.řijna.Tak budu ráda když se budu moct přidat k diskusi:-)
ahoj, tak já už v jedné diskuzy jsem, ale snad to nevadí.Tady je to přesný- konec října
hlásím termín 31.10.Ale s těma mejma lenochama myslím že to bude začátek listopadu
Katka
Ahojky Míšo,sem ráda,že tu nebudu sama.Tak to máme skoro stejný termín.Prvně mi doktorka řekla,že ho mám taky 31. října,ale při screeningu v 1.trimestru mi ho stanovily na 26.října.A jak ti je?Máš nevolnosti atd.?Pořád čtu,že by měli už ustupovat,ale u mě se to spíš ještě zhoršuje.Nebývá mi vůbec špatně ráno,ale odpoledne a večer.Ale je to moje vytoužené těhotenství tak si to pořád celkem užívám.
Ahojky,já sem z Jižní Moravy,z takového menšího města jménem Velké Opatovice. ![]()
Jani- mě je taky špatně.Sice jsem
jen 1.Ale pocit na
mám celej den. Někdy je to horší někdy lepší.Je pravda že se to mírně lepší.Ale nejhorší je to večer!!A od lednice když ji otevřu stojím asi 1m.Bože smradu jak v hradu ![]()
JanaV píše:
Ahojky Míšo,sem ráda,že tu nebudu sama.Tak to máme skoro stejný termín.Prvně mi doktorka řekla,že ho mám taky 31. října,ale při screeningu v 1.trimestru mi ho stanovily na 26.října.A jak ti je?Máš nevolnosti atd.?Pořád čtu,že by měli už ustupovat,ale u mě se to spíš ještě zhoršuje.Nebývá mi vůbec špatně ráno,ale odpoledne a večer.Ale je to moje vytoužené těhotenství tak si to pořád celkem užívám.
Ahojky Tak Já(My)čekám už druhé dítě.Je mi 27 let tedy za 5 dní bude
Jinak Já vubec nevolnostma nerpím.Neměla jsem je ani v prvním těhotenství.První těhu bylo uplně bez problemu.Za to teď.Od začátku co jsem zistila že jsem těhotna tak jsem špinila i krvacela Asi 4X jsem byla v nemocnici vždy bylo vše v pořádku-tedy s mimčem:-)Tak mi jedna doktorka řekla že mám nizko položenou placentu.Brala jsem Ascorutin.Ve 12tt špiněnoí přestalo.26.dubna jsem byla na prvotrimestrálním screeningu.Dopadl velmi dobře jsem za to ráda.Podle PM mám termín 31.října.Ale pravě podle UZ na screeningu mám 4.listopadu.prý jsem teprve 13+5.Ale zas když jsem byla u doktorky hned 28.4. tak mi rekla že podle Uz jsem 14+2.Tak nevím:-( Tak doufám,že nevadí že jsem tady:-)Jinak mě čekají Tripple testy!!!moc se na ně netěším!!!plno holkam to vychází pozitivní.A pak jsou akorád ve stresu.Co ty?? jak se ti daří??? Jinak Já jsem z Ústí nad Labem Míša
Já sem
asi tak 10×,ale předtím sem se do toho musela nutit a ted to jde samo.Ráno a dopoledne sem úplně v pohodě,ale odpoledne,večer a v noci mi je skoro každý den špatně.Většinou se mi udělá na zvracení,když jdu chystat večeři,smrad z ledničky mi nějak moc nevadí.Ale sem za ty nevolnosti i ráda,protože vím,že je prcek v pořádku a že tam pořád je.Vždycky se těším když mám jít k doktorce na kontrolu nebo po nějakých vyšetřeních,vždycky se těším až ho zase uvidím.Ted jdu na kontrolu příští týden ve čtvrtek a budou mi brát krev na nějaké vyšetření a snad mi už řeknou jestli to bude chlapeček nebo holčička.Holky už ste přibraly a roste vám bříško?Já sem ještě nic nepřibrala,ale bříško mi už pěkně roste.
No mě to jde přesně určit,protože jsem otěhotněla pomocí ivf.Mě screening v 1.trimestru taky vešel moc pěkně a příští týden ve čtvrtek jdu na ten trippl test.Těším se,že prcka zase uvidím,ale bojím se výsledků,ale snad nám to dobře dopadne.Já sem naštěstí zatím žádné komplikace nebo krvácení neměla,zatím mám všechny normální těhu příznaky.
Příspěvek upraven 04.05.11 v 13:45
Tak to určitě jdeš na ty odběry krva na tripple testy ne???Na ty Já jdu právě 23.5. to budu v 16+3 podle UZ a v17tt dle PM.Bříško už mi taky roste a už jsem přibrala 3kg:-) Jinak mě hrozně bolí prsa myslím,že se zblázním hlavně ráno když vzbudím .Nemůžu se jich ani dotknout.
To mě prsa vůbec nebolí,spíš je mám jenom víc citlivé.A bradavky se mi hodně zvětšily a ztmavly.Taky ted mám hodně suchou pokožku a hlavně ruce tak je musím pořád mazat.Jo jo jdu na ty tripple testy.To bych měla být 16+1.
Tak je pravda,že každé těhotenství je jiné:-)
Já už se těším hrozně až pujdu na kontrolu na UZ abych videla taho našeho drobečka.Taky se těším až mi řeknou co budeme mít.Celkem je mi to jedno hlavně aby to bylo zdraví ![]()
Míšo- jejda tak to si to pěkně užíváš.Držím
aby už bylo všechno ok
Já měla hematom s oběma dětma.A ted ne , tak jsem ráda
Jinak jsem přibrala 1 kg, ale bříško už roste a prsa mě pěkně bolej a budu muset koupit větší podprdy-
A se spaním na břiše mám utrum
jo a Tripl jdu 17.5. to budu 16 plus 1. Takže nám všem budu držet všechno co mám, aby nám testy dopadly dobře!!!!!!!!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat