Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, zalozila jsem diskuzi, protoze sama jsem z Ostravy, termin mam v rijnu, rada bych pokecala. Tak doufam,ze se pridate
![]()
Ahoj, máme říjnovou skupinu, tak se k nám přidej
Z našeho kraje tam chybí zastoupení. Já jsem z Těrlicka. ![]()
ja dekuju za pozvani ale me se nechce byt ve skupine kde je 50 dalsich,pak uz se v tom clovek opravdu ztraci
chci mit prehled kdo je kdo
![]()
S tím máš pravdu, ono ale stejně přispívá tak 15, zbytek se sem tam ukáže. Mohlo by se tu sejít víc lidí od nás, to by bylo fajn.
no mohlo
ale uvidime , nejlepsi je potom tu skupinu uzavrit a nechat jen ty co komunikujou nejvice
termin mas kdy?
4.10… ale v pondeli jdu na dalsi kontrolu tak jsem docela zvedava ,snad se konecne dozvime i pohlavi, protoze minule nam s manzelem ukazal zadek
tak,tak dr. se doklepal at aspon profil vyfotime
![]()
Mě na NT screeningu říkali, že to vypadá na kluka, ale 100% to ještě není. Tajně doufám v omyl a holčičku. Na druhou stranu, hlavně, že je mimi zdravé.
pokecam se vsema rada ikdyz budes rodit za chvilu!!!!
jakou porodnici jsi zvolila?
Tinuvien píše:
Mě na NT screeningu říkali, že to vypadá na kluka, ale 100% to ještě není. Tajně doufám v omyl a holčičku. Na druhou stranu, hlavně, že je mimi zdravé.
jinak uplne souhlasim .. vzdy jsem si prala holcicku ale ted opravdu jak rikas hlavne at je to zdravoucke
bydlime v tom smogu a musime byt radi,ze vubec muzeme mit detatka!!! navic manzel je rad sportuje, kdyztak o hlapce bude postarano ![]()
Fifejdy, teď je nově dorekonstruovali
A ty už jsi přemýšlela kam bys chtěla jít? A na nějaký kurz se chystáš nebo cvičení, plavání…???
DaiquiriQ píše:
Fifejdy, teď je nově dorekonstruovaliA ty už jsi přemýšlela kam bys chtěla jít? A na nějaký kurz se chystáš nebo cvičení, plavání…???
no prave proto jsem zalozila skupinu aby mi nekdo neco poradil
no na nejake cviceni urcite bych sla ale plavat neumim
a navic mam chronicky zanet mocaku
do porodnice se musi jit predem nehlasit, ze?
Omlouvám se, že vám lezu do diskuze
Nějak mě popadla nostalgie
![]()
Já jsem rodila loni v říjnu ve fakultce ![]()