Poradna duly
Jana Čurdová
ale to uz neni normalne klasicka ruzovka, spis mexicka telenovela ![]()
ahojky jasan ,ze je
jenze ja jsem porad v rekonstrukci
a ostatni jak vidim drbat nechteji,aspon mam tu tebe
![]()
a tak to chápu a copak ještě předěláváte?hlavně to s mimčem moc nepřeháněj.
zítra jdeš na to srdíčko že?tak se potom hned ozvi, co jsi se dozvěděla a taky doufám, že se mimi umodří a bude ležet tak aby jsi viděla co to bude. ![]()
jasne ,ze se ozvu!!!
v poho, jen par drobnosti a uz se stehujeme zpatkydo loznice, mozna uz i dneska ![]()
ty vlastne jdes na srdicko kdy??
já jsem objednaná příští pondělí na ty fifky.takže taky už za chvíli. ![]()
to já jsem si už zamluvila pokojíček pro mimi a asi v sobotu ho pojedem vyzvednout,protože manžel teď zase není přes týden doma.
Holky, tak hlásím, že to máme všechno za sebou…dneska jsme konečně doma a Lukášek se narodil 19.5.2011, 3600g a 50cm…a teda plánovanou sekcí…jinak je všechno v pořádku a jsem sama zvědavá,jak to budeme zvládat…taťka s námi bude doma do konce týdne, tak snad se zaběháme… ![]()
gratulujiiiiii
povidej urcite chceme vedet vsechny detaily!!!! ![]()
ahojky daiq., moc jsem na tebe myslela, jak jste to zvládli.posílám velkou gratulaci.
a přidávám se ke kitri, povídej a přeháněj.
samozřejmě pokud chceš a máš vůbec chuť.určitě to zvládnete, teď už jste doma a bude už jen líp. ![]()
kitri fotečku pak pošlu ale nevím kdy ho budeme skládat,tento víkend asi ne.pokud vůbec manža přijede domů, tak musí vyřídit a udělat spoustu jiných věcí takže pokojíček bude muset počkat.přece jenom to nespěchá. ![]()
to nespecha a ani si toho neuzivam, protoze jakmile vstoupim do obchodu,tak musim na WC hnus..
treba dneska 2 krat do pulhodiny, pane boze… co budu delat v 9 mesici… asi spat na zachode ![]()
ty jsi me predbehla, zrovna jsem chtela napsat
srdicko je v poradku, v nemocnici byly na me strsne az abnormalne mile sestricky, nevim cim jsem si to vyslouzila
akorat jedine co mi vadi,ze na kazdem rohu tam jsou hnedocesi
nemel jsem cas na otazky ale stihla jsem pozadat o pohlavi , rekla mi ,ze pytlicek nevidi ![]()
Ted na rade jsi ty na srdicko
![]()
tak to je super,ž eje všechno v pořádku.
takže to nejspíš bude holčička co? já myslím že teď už by to mělo jít jasně vidět jestli má pindíka nebo ne.
a co vy na to, spokojení, co jste si přáli?
já jdu v pondělí, tak jsem zvědavá. ![]()
Kitri : a u koho jsi byla na echu? Jestli u Cannibala, tak ten nám řekl,že to bude holčička…že tam taky nic nevidí…a jiní 2 mudři nám řekli chlapečka… ![]()