Ostrava, porod - říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
19.5.11 20:37

ale to uz neni normalne klasicka ruzovka, spis mexicka telenovela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
24.5.11 10:12

ahojky, je tu někdo???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.5.11 11:42

ahojky jasan ,ze je :) jenze ja jsem porad v rekonstrukci :mrgreen: a ostatni jak vidim drbat nechteji,aspon mam tu tebe :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
24.5.11 12:50

a tak to chápu a copak ještě předěláváte?hlavně to s mimčem moc nepřeháněj. :wink: zítra jdeš na to srdíčko že?tak se potom hned ozvi, co jsi se dozvěděla a taky doufám, že se mimi umodří a bude ležet tak aby jsi viděla co to bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.5.11 13:31

jasne ,ze se ozvu!!! :dance: v poho, jen par drobnosti a uz se stehujeme zpatkydo loznice, mozna uz i dneska :dance:
ty vlastne jdes na srdicko kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
24.5.11 14:34

já jsem objednaná příští pondělí na ty fifky.takže taky už za chvíli. :dance:
to já jsem si už zamluvila pokojíček pro mimi a asi v sobotu ho pojedem vyzvednout,protože manžel teď zase není přes týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.5.11 14:52

nodoufam,ze se pak pochlubis foteckou pokojicku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
24.5.11 15:06

Holky, tak hlásím, že to máme všechno za sebou…dneska jsme konečně doma a Lukášek se narodil 19.5.2011, 3600g a 50cm…a teda plánovanou sekcí…jinak je všechno v pořádku a jsem sama zvědavá,jak to budeme zvládat…taťka s námi bude doma do konce týdne, tak snad se zaběháme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.5.11 15:09

gratulujiiiiii :dance: povidej urcite chceme vedet vsechny detaily!!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
24.5.11 19:42

ahojky daiq., moc jsem na tebe myslela, jak jste to zvládli.posílám velkou gratulaci. :kytka: a přidávám se ke kitri, povídej a přeháněj. :mrgreen: samozřejmě pokud chceš a máš vůbec chuť.určitě to zvládnete, teď už jste doma a bude už jen líp. :palec:
kitri fotečku pak pošlu ale nevím kdy ho budeme skládat,tento víkend asi ne.pokud vůbec manža přijede domů, tak musí vyřídit a udělat spoustu jiných věcí takže pokojíček bude muset počkat.přece jenom to nespěchá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
24.5.11 19:59

to nespecha a ani si toho neuzivam, protoze jakmile vstoupim do obchodu,tak musim na WC hnus.. :mrgreen: treba dneska 2 krat do pulhodiny, pane boze… co budu delat v 9 mesici… asi spat na zachode :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.5.11 15:43

kitri tak co jak jsi dopadla v nemocnici???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
25.5.11 15:51

ty jsi me predbehla, zrovna jsem chtela napsat :-) srdicko je v poradku, v nemocnici byly na me strsne az abnormalne mile sestricky, nevim cim jsem si to vyslouzila :lol: akorat jedine co mi vadi,ze na kazdem rohu tam jsou hnedocesi :roll: nemel jsem cas na otazky ale stihla jsem pozadat o pohlavi , rekla mi ,ze pytlicek nevidi :jazyk:
Ted na rade jsi ty na srdicko :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.5.11 16:18

tak to je super,ž eje všechno v pořádku. :palec: takže to nejspíš bude holčička co? já myslím že teď už by to mělo jít jasně vidět jestli má pindíka nebo ne. :mrgreen: a co vy na to, spokojení, co jste si přáli?
já jdu v pondělí, tak jsem zvědavá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
25.5.11 16:53

Kitri : a u koho jsi byla na echu? Jestli u Cannibala, tak ten nám řekl,že to bude holčička…že tam taky nic nevidí…a jiní 2 mudři nám řekli chlapečka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí