Poradna duly
Jana Čurdová
jojo,taky jsem moc ráda že je všechno v pořádku.jen ten doktor měl ten monitor tak blbě že jsem mimi neviděla, ale nevadí, příští týden jdu ke svému dr, tak se kouknu. ![]()
a co vy jak se máte?dneska bude zase strašný vedro. ![]()
ahojky ![]()
vedro neeeeeechciiii
jak zvladas to horko? ja priserne vcera mi bylo na omdleni
dneska nastesti chystam se jenom do obchodu, takze ok.
pristi tyden v pondeli tez jdu k doktorovi, tesim se na novou fotecku
ty jdes taky v pondeli?
my máme naštěstí v baráku chládek,takže je to v pohodě.venku je to trošku horší,ale zatím to zvládám.dokonce jsem dneska vylezla na zahradu a asi na půl hoďky vystrčila bříško, ať je bobánek trošku opálený.
nejvíc mě teď štve že se nám v autě pokazila klima,zítra ho vezu do servisu tak jsem zvědavá kolik bude stát oprava.
bez ní bych ale asi umřela.
holky udelali jsme s manzelem tento moucnicek.. doporucuji http://recepty.vareni.cz/…cni-krajina/
P.S pridala jsem jeste broskve,,, bozi recept ![]()
ahojky, zijete ?
to je ale dusno, vlhko
pocasicko , jak stvorene pro tehulku ![]()
Žiju…a dneska si děláme krásný večer…mímo spí, s přítelem si dáváme vínko a koukáme na dobu ledovou… ![]()
tez cumim na dobu ledovou
vinkooo, tak to jsem mela naposledy pred 2 carkama ![]()
dala bych si, ale alkohol mi smrdi
prestala jsem s tehu kourit ,takze i cigarety mi smrdi, ale porad se mi o nich zda
snad po tehu ani nezacnu ,aspon teda doufam, ze ne denne ![]()
ahojky. ![]()
tak to já jsem přestala kouřit už před rokem a vínko mi sice nesmrdí,ale taky jsem od ledna neměla ani kapku.ale jak budou velké vedra tak myslím, že jedno malé pivko mimču nijak neublíží. ![]()
daiq., mám na tebe otázečku ohledně plínek, ty to máš teď nejčerstvější.
používala si i velikost 1 nebo kupuješ rovnou 2?já jsem totiž byla v pátek v globusu a tam měli slevu na pleny (2 mega balíky za 400) tak jsem si vzala právě 2,ale nevím jestli by se mi nehodily i ty 1,třeba do porodnice a tak. ![]()
Já jela do porodnice s 1…ty bella happy z alberta, jsou s vykrojeným pupíkem…a měla jsem 2 balíky do kupy a vyšly nám přesně akorát…teď jsme začali s 2…protože má 4100g, otesánek jeden ![]()
A já přestala kouřit taky s //…a teď mě to ještě moc nebere, ale jak přestanu kojit, tak si myslím, že do toho spadnu…
Fičím…přítel chce noťas…
jéééé, já jsem si taky teď koupila ty Happy,četla jsem na ně dobré recenze a v tom globusu měli 2 mega balíky 78 ks za 400.
takže i ty jsi s něma spokojená?tak budu vyhlížet jestli nebude akce i na ty 1.díky. ![]()