Ostrava, porod - říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
500
31.5.11 09:20

jojo,taky jsem moc ráda že je všechno v pořádku.jen ten doktor měl ten monitor tak blbě že jsem mimi neviděla, ale nevadí, příští týden jdu ke svému dr, tak se kouknu. :palec:
a co vy jak se máte?dneska bude zase strašný vedro. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.11 11:20

ahojky :mavam:
vedro neeeeeechciiii :mrgreen: jak zvladas to horko? ja priserne vcera mi bylo na omdleni :poblion: dneska nastesti chystam se jenom do obchodu, takze ok.
pristi tyden v pondeli tez jdu k doktorovi, tesim se na novou fotecku :dance: ty jdes taky v pondeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
31.5.11 13:46

my máme naštěstí v baráku chládek,takže je to v pohodě.venku je to trošku horší,ale zatím to zvládám.dokonce jsem dneska vylezla na zahradu a asi na půl hoďky vystrčila bříško, ať je bobánek trošku opálený. :mrgreen: nejvíc mě teď štve že se nám v autě pokazila klima,zítra ho vezu do servisu tak jsem zvědavá kolik bude stát oprava. :pocitac: bez ní bych ale asi umřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
31.5.11 13:46

jo a k doktorovi jdu až ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.5.11 22:49

holky udelali jsme s manzelem tento moucnicek.. doporucuji http://recepty.vareni.cz/…cni-krajina/
P.S pridala jsem jeste broskve,,, bozi recept :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
1.6.11 08:00

Tak to ho asi dneska upeču, pokud mě ten partizán nechá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.6.11 19:50

ahojky, zijete ? :D to je ale dusno, vlhko :poblion: pocasicko , jak stvorene pro tehulku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
4.6.11 20:38

Žiju…a dneska si děláme krásný večer…mímo spí, s přítelem si dáváme vínko a koukáme na dobu ledovou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.6.11 20:49

tez cumim na dobu ledovou :palec: vinkooo, tak to jsem mela naposledy pred 2 carkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
5.6.11 08:19

kitri: :lol: tak to já si i během těhu občas dala… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.6.11 09:32

dala bych si, ale alkohol mi smrdi :poblion: prestala jsem s tehu kourit ,takze i cigarety mi smrdi, ale porad se mi o nich zda :lol: snad po tehu ani nezacnu ,aspon teda doufam, ze ne denne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
5.6.11 09:59

ahojky. :mavam:
tak to já jsem přestala kouřit už před rokem a vínko mi sice nesmrdí,ale taky jsem od ledna neměla ani kapku.ale jak budou velké vedra tak myslím, že jedno malé pivko mimču nijak neublíží. :think:
daiq., mám na tebe otázečku ohledně plínek, ty to máš teď nejčerstvější. :mrgreen: používala si i velikost 1 nebo kupuješ rovnou 2?já jsem totiž byla v pátek v globusu a tam měli slevu na pleny (2 mega balíky za 400) tak jsem si vzala právě 2,ale nevím jestli by se mi nehodily i ty 1,třeba do porodnice a tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
5.6.11 10:07

Já jela do porodnice s 1…ty bella happy z alberta, jsou s vykrojeným pupíkem…a měla jsem 2 balíky do kupy a vyšly nám přesně akorát…teď jsme začali s 2…protože má 4100g, otesánek jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
5.6.11 10:10

A já přestala kouřit taky s //…a teď mě to ještě moc nebere, ale jak přestanu kojit, tak si myslím, že do toho spadnu…
Fičím…přítel chce noťas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
5.6.11 11:11

jéééé, já jsem si taky teď koupila ty Happy,četla jsem na ně dobré recenze a v tom globusu měli 2 mega balíky 78 ks za 400. :dance: takže i ty jsi s něma spokojená?tak budu vyhlížet jestli nebude akce i na ty 1.díky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí