Ostrava, porod - říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
7.6.11 12:41

je mi 27 :dance: , takze nejsme od sebe daleko :)
ja uz nevim ,cim se doma zabavit :mrgreen: ale jedine pozitivum je ,ze na nemocenske jsem se naucila konecne varit, a nebojim se experimentovat , protoze prestala jsem kourit a navic tehotna ma lepe vyvinuty cich! :jazyk:
Ale opravdu od te doby co nekourim, citim vune jinak, je to pro me neco podobneho , kdyz slepy zacne videt , nedelam si srandu, citim vune, ktere uz jsem necitila davno, zvlastni pocit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
7.6.11 13:09

To já když přestala kouřit, tak se mi úplně vrátila chuť…najednou jsem všechno v puse cítila silněji,každé jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.6.11 13:19

presne jak rikas! i tu posekanou travu venku citim jinak :dance:
co jinak mamino, jak zvladas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
7.6.11 13:28

Super…malý je fajný…teď tu vedle mě spí… :lol:
A koukala jsem po hotelích v Chorvatsku…že bychom někdy v srpnu jeli třeba na týden… :dance: Třeba tady… http://www.hotel-lisanj.com/index.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.6.11 13:50

maly je ,ale boziiiiii :srdce: :srdce: :srdce: uz se tesim na svoji princeznu :dance:
Sice rikaji, ze do Chorvatska jezdi kazdy druhy cech, ale tam nadherne, nebyla jsem tam , planovali jsme manzelem, ze tento rok pojedeme, ale asi az ten dalsi :jazyk:
Planujete cestu autem? co kilca dari se shodit nebo jeste na to nemas pomysleni? ja jsem vcera stoupla na vahu u dr. tak jsem myslela, ze padnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
7.6.11 14:13

Váha padá dolů sama…od porodu mám 13 dole…ale líbilo by se mi dát ještě tak 15…ale na svoji před těhu mi chybí už jen 7… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.6.11 14:23

ty jo tak to jsi dobra teda :potlesk: jsem zvedava jak dopadnu ja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.6.11 07:19

A kolik máš nahoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
8.6.11 12:13

ja mam 10kg nahore :mrgreen:
Hani, jak jsi dopadla na kontrole? :think:
Byla jsem na tehu plavani, jsem spokojena, je to vazne super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.6.11 15:58

Líbilo??? Je to bomba…já to úplně zbožňovala…tak těch 10kg je v poho…ke konci už nebudeš moc nabírat…se do těch 15kg vlezeš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
8.6.11 16:49

ahojky tak mám ko za sebou a všechno je v pořádku,malej roste ukázkově,takže vše odpovídá 21 tt.a má 400 g. :dance: jo a já mám nahoře 5 kg. :-P na další ko jdu až za 5 týdnů, protože dr bude mít dovču, tak nevím jak to tak dlouho vydržím.kitri jak často chodíš ty? a pak mi taky sestra vypíše žádanku na tu cukrovku. kam se na to chodí nevíte?
jo a taky jsem se ptala na to koupání v bazénech a říkal, že mi to nedoporučuje. :nevim: ale u té slané vody to je asi něco jiného,ptala ses na to? hlavně že se ti na plávání líbilo. :palec: a jak dlouho to trvá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
8.6.11 18:32

Hani , gratuluji k uspesne kontrole! :dance:
ja chodim na kontrolu jednou mesicne, jestli se ptas na to :wink: ale ted pujdu taky pozdeji, protoze taky me pustila dr. jet na dovcu, tez to musim vydrzet :mrgreen:
co se tyce plavani, tak strasne se mi to libilo :palec: no dr. jsem se neptala na bazen ,ale cetla jsem ,ze solena voda pro tehulku je lepsi nez ta chlorovana,ted jsem spokojena, treba za dva dny budu psat a stezovat se ,ze mam zanet mocaku :lol: jinak tady je odkaz kdyby nahodou jsi mela zajem http://dulyservis.webnode.cz/aktivity/
jo a odbery jsou na Pohranicni 106

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
8.6.11 18:47

a prosím tě kde ta pohraniční je? myslím v jaké části ostravy, nic mi ta ulice neříká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.6.11 19:20

já na tu cukrovku byla v porubě na poliklinice… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
8.6.11 19:40

bliz si to najdes na googlu v mapach, ja to tez moc nevim, ale co jsem se ptala manzela, tak rikal, ze nekde nedaleko Vitkovicke nemocnici, to je vse co vim :oops: ale vidis, treba Daiq byla uplne jinde, takze treba, te posle tez jinam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí