Poradna duly
Jana Čurdová
je mi 27
, takze nejsme od sebe daleko ![]()
ja uz nevim ,cim se doma zabavit
ale jedine pozitivum je ,ze na nemocenske jsem se naucila konecne varit, a nebojim se experimentovat , protoze prestala jsem kourit a navic tehotna ma lepe vyvinuty cich! ![]()
Ale opravdu od te doby co nekourim, citim vune jinak, je to pro me neco podobneho , kdyz slepy zacne videt , nedelam si srandu, citim vune, ktere uz jsem necitila davno, zvlastni pocit ![]()
To já když přestala kouřit, tak se mi úplně vrátila chuť…najednou jsem všechno v puse cítila silněji,každé jídlo…
presne jak rikas! i tu posekanou travu venku citim jinak ![]()
co jinak mamino, jak zvladas? ![]()
Super…malý je fajný…teď tu vedle mě spí… ![]()
A koukala jsem po hotelích v Chorvatsku…že bychom někdy v srpnu jeli třeba na týden…
Třeba tady… http://www.hotel-lisanj.com/index.asp?…
maly je ,ale boziiiiii
uz se tesim na svoji princeznu ![]()
Sice rikaji, ze do Chorvatska jezdi kazdy druhy cech, ale tam nadherne, nebyla jsem tam , planovali jsme manzelem, ze tento rok pojedeme, ale asi az ten dalsi ![]()
Planujete cestu autem? co kilca dari se shodit nebo jeste na to nemas pomysleni? ja jsem vcera stoupla na vahu u dr. tak jsem myslela, ze padnu ![]()
Váha padá dolů sama…od porodu mám 13 dole…ale líbilo by se mi dát ještě tak 15…ale na svoji před těhu mi chybí už jen 7… ![]()
ja mam 10kg nahore ![]()
Hani, jak jsi dopadla na kontrole? ![]()
Byla jsem na tehu plavani, jsem spokojena, je to vazne super ![]()
Líbilo??? Je to bomba…já to úplně zbožňovala…tak těch 10kg je v poho…ke konci už nebudeš moc nabírat…se do těch 15kg vlezeš… ![]()
ahojky tak mám ko za sebou a všechno je v pořádku,malej roste ukázkově,takže vše odpovídá 21 tt.a má 400 g.
jo a já mám nahoře 5 kg.
na další ko jdu až za 5 týdnů, protože dr bude mít dovču, tak nevím jak to tak dlouho vydržím.kitri jak často chodíš ty? a pak mi taky sestra vypíše žádanku na tu cukrovku. kam se na to chodí nevíte?
jo a taky jsem se ptala na to koupání v bazénech a říkal, že mi to nedoporučuje.
ale u té slané vody to je asi něco jiného,ptala ses na to? hlavně že se ti na plávání líbilo.
a jak dlouho to trvá??
Hani , gratuluji k uspesne kontrole! ![]()
ja chodim na kontrolu jednou mesicne, jestli se ptas na to
ale ted pujdu taky pozdeji, protoze taky me pustila dr. jet na dovcu, tez to musim vydrzet ![]()
co se tyce plavani, tak strasne se mi to libilo
no dr. jsem se neptala na bazen ,ale cetla jsem ,ze solena voda pro tehulku je lepsi nez ta chlorovana,ted jsem spokojena, treba za dva dny budu psat a stezovat se ,ze mam zanet mocaku
jinak tady je odkaz kdyby nahodou jsi mela zajem http://dulyservis.webnode.cz/aktivity/
jo a odbery jsou na Pohranicni 106
a prosím tě kde ta pohraniční je? myslím v jaké části ostravy, nic mi ta ulice neříká. ![]()
bliz si to najdes na googlu v mapach, ja to tez moc nevim, ale co jsem se ptala manzela, tak rikal, ze nekde nedaleko Vitkovicke nemocnici, to je vse co vim
ale vidis, treba Daiq byla uplne jinde, takze treba, te posle tez jinam ![]()