Poradna duly
Jana Čurdová
To já jak otěhotněla, tak jsem řepu milovala, jsem byla schopná snít každý den celou sedmičku!!!
A jinak krev z nosu mi taky tekla někdy v polovině těhu…a hodně, po každém malém smrknutí, ono to zase přestane…je to tím, že se ti i zvětšuje objem krve v těle a s malým najednou je na všechno větší zátěž a začínáš být hodně překrvená…
Holky, já ještě pár dnů a konečně jdu…už toho mám plné zoubky… ![]()
juuu uz se nemuzes dockat az bude na svete
aspon uz nebudes s brichem nikam narazet! ![]()
jinak ja jsem na nemocenske uz od unora a pekne mi z toho hrabe
![]()
Já jsem doma od půlky ledna a hrozně jsem si to užila…dokud mi bylo dobře, tak jsem pořád někde lítala… ![]()
dobre destive ranko , dneska nas ceka lepeni tapet, mate s tim zkusenosti? ![]()
ahojky, tak co kitri, už máte vytapetováno?já jsem to nikdy nedělala, ale určitě to není nic lehkého a hlavně ty nervy u toho ne? ![]()
daiq. budu na tebe ve čtvrtek myslet, určitě to zvládnete v pohodě. a hlavně,konečně už budeš mít mrňouska u sebe. ![]()
uz mame vytapetovano, zabralo nam to asi 3h ale vydarilo se
normalne mam dobrou naladu , kdyz tak pridam foto
ted manzel dela bramborove placky, od te doby co jsem tehotna musim mit testoviny, brambory a polevky , jedla bych to furt.
Hanullo, co ty tento vikend? ![]()
tak to je paráda, že jste to zvládli, fotky určitě pošli, ráda se kouknu.
u mě se o víkendu nic moc nedělo, manžela mám už 3 týdny pryč, takže u nás byla moje mamka, tak včera jsme lenošily na zahradě no a dnes počasí hnus, tak jsem akorát byla za dědou na návštěvě v nemocnici a jinak jsem zavřená doma. ![]()
deda je v nemocnici?
no ja jsem rada ,ze dneska pocasi na h*** aspon neni horko ale tu zahradu, ti zavidim.
jakto ,ze manzel je tak dlouho pryc, ja bych to asi nedala ![]()
jinak prikladam ten vytvor v pokoji ![]()
ahojky.přeji krásné pondělí.
kitri ta tapeta je moc hezká.
já mívám manžu často pryč, je totiž řidič kamionu, takže jezdí domů jen o víkendech,většinou tak co 14 dní, ale teď třeba přijede až po 4 týdnech,což je už i na mě moc.
ale pokaždé když je v česku, tak máme hodinové telefony,tak aspoň něco. jezdí celou dobu co jsme spolu, takže jsem si docela zvykla,ale samozřejmě že bych byla radši kdyby byl doma.teď od ledna už měl domluvenou práci doma,dokonce dal i výpověď ve staré práci, ale nakonec ho vypekli a tu práci mu nedali, tak byl měsíc doma a pak musel jít zase jezdit.tak mám doma aspoň pejska,abych tu nebyla úplně sama, protože to bych se asi zbláznila. ![]()
daiq. přeji úspěšnou ko v porodnici. ![]()
jezisiii chudino, sama doma jetse v tehu ..to ti vazne nezavidim, muj manzel byl pryc jen par dni pracovne , tak uz jsem blaznila, chapu jake to musi byt . kdyz je pryc nekolik tydnu ![]()
jinak co se tyce tehu.. uz vis pohlavi? ![]()
no v těhu to ještě jde, po ivfku mi hodně pomohla mamka, která se mnou byla, jinak nevím jestli by se to povedlo.
mě teď spíš začíná vadit že nebude s mimčem až se narodí, ale třeba se naskytne nějaká dobrá práce poblíž.
atím to jinka nejde, takže nemá cenu to řešit. ![]()
já pohlaví ještě nevím,ale moc bych chtěla.mám ko teď ve středu, tak zkusím doktora přemluvit aby se kouknul.
a co vy ještě taky nevíte?nebo nechcete?
po kazde kdyz jdu k doktorovi chci vedet pohlavi jenze jednou je zady nebo bokem, minule vubec byl videt profil tela hlava pryc a nohy v zadku ![]()
příště až tam půjdeš tak mu musíš předem domluvit aby netrucovalo.no já jsem zvědavá, mě dr řekl, že není moc zastáncem toho aby se to říkalo
jenže já bych to nevydržela čekat až do porodu. ![]()
Tak v porodnici žádná změna…ve středu mám příjem k sekci a ve čtvrtek ráno v 7.00 nástup, takže všechno stejné…
Tak se na to musím připravit a naladit… ![]()
DaiquiriQ píše:
Tak v porodnici žádná změna…ve středu mám příjem k sekci a ve čtvrtek ráno v 7.00 nástup, takže všechno stejné…Tak se na to musím připravit a naladit…
kdybych byla na tvem miste ,tak uz bych asi tyden nespala, snad nervy mas pevnejsi
vse dopadne dobre, my ti budeme drzet palecky
![]()