Poradna duly
Jana Čurdová
To video je krásný,přidávám ještě jedno,to se mi taky moooc líbíhttp://www.youtube.com/watch?…
krááásný:palec:
![]()
Jen to s tou prací moc nepřehánějte, holky…v takovým vedru péct
![]()
Já mám dneska opět návštěvní den
Dvě kamarádky zrovna odešly a odpoledne se chystám na návštěvu ke třetí
Bydlí asi pět minut odsud, tak doufám, že tu cestu v tom vedru přežiju
No a zítra přijedou na návštěvu příbuzní…teta, strýc a tři sestřenice
Maso na grilování už je naložený, tak vymýšlím, čím je nakrmím dál
Péct teda rozhodně nebudu ![]()
Malá kope a kope…přijde mi, že si snad z těch návštěv dělá srandu
Břicho se mi pořád vlní, žebra bolí, ale jakmile si chce někdo sáhnout, tak je v klidu a ani se nehne! fakt nepochopím ![]()
tak jsem byla venku a jako hodina a stacilo ted se ani nehnu az do vecera to horko je desne. natekaji mi nohy ![]()
co delate holky? dneska je tu nejak mrtvo
. co miminka nezlobi?
Já už jen odpočívám jsem vyřízená ![]()
Dneska mi malej dává najevo,že si to s ním asi pěkně užijeme.Ráno mě vzbudil ve 3:30 a do 5hodin jsem nemohla usnout a on se vesele mrskal,přes den byl v klidu,takže předpokládám,že spinkal a ted zase řádí,takže budeme mít asi noční dítě ![]()
taky odpocivam. pritel mi zase donesl jahody tak si davam, mala je dneska klidna tak sem zvedava jestli zacne az si vecer lehnu
. Ja uz myslela ze jste to tady zabalily a sli na jinou diskuzi. tak sem rada ze ne
![]()
Ne ne mě se odtud nechce
Nemám moc ráda ty velké diskuze,se tam docela ztrácím kdo s kým jak a proč
![]()
to jo a hlavne kdyz uz ma x stranek a vsichni se znaji
. a jak dopadlo peceni?
No docela dobře udělala jsem svatební koláčky,štrůdl a honzovy buchty a vše se povedlo,tak jsem spokojená
![]()
Koukala jsi na nové předměty s logem eMimina?Přemýšlím,že bych něco objednala
![]()
nekoukala jeste podivam se. tak to ses dobra ze se ti chtelo opravdu tolik toho pect najednou. me se posledni dobou nechce vubec nic
. kupovali jste jen rychlozavinovacku nebo i normalni na zavazovani? ja prave premyslim jestli i tu normalni
No mě pečení docela bavím sice než se do toho dokopu,tak se musím trochu přemlouvat,ale pak už to jde samo
Jsem samouk,začala jsem vařit od doby co jsem s manželem,tehdá ještě s přítelem začali spolu bydlet,pekla jsem málo,ale ted když jsem doma,tak mě to něják i chytlo
Navíc zítra jedeme na chatu oslavit ty narozky a slíbila jsem,že něco upeču ať toho chystání nemají moc ![]()
Jinak zavinovačky mám dvě a obě rychlozavinovačky,jednu čistě bílou s jemným krajkováním k panu doktorovi a na vítání občánků a podobný slavnostnější akce a druhou modrou kostku normálně na používání ![]()
taky sme se ucila varit vicemene sama a neco na skole. jo to je nejhorsi se presvedcit k tomu pak uz to jde hned. tak peknou oslavu zitra. ja se tesim zitra do ikey. ja nevim proc ale teprve ted mi doslo to vitani obcanku na to sme nejak uplne zapomnela ze se to jeste dela ![]()
Děkuji
snad na tom sluníčku vydržím ![]()
A kde máš přítele,zase v práci?
ne dneska je doma. no to slunicko je na nic radsi se schovavej do stinu
. ja si za chvili pujdu lehnout. mam natekle nohy nevim co s tim.. me to zacalo co zacali ty horka
Mě pomáhá když mě manža nohy masíruje a chvíli si je dám nahoru
A na co jdete kouknout do Ikeii nebo jen tak??
jo to pomaha ale jen na chvili
. chceme dokoupit jeste deky a podivat se co tam maji nebyla sem tam dlouho. a trosku se mi chce utracet ![]()