Poradna duly
Jana Čurdová
Z mých kamarádek žádná ještě mimi nemá..tak je to teď takový divný.. Ne že by se mnou nekomunikovaly…ale když už se vidíme, tak mají pocit, že se se mnou můžou bavit jenom o těhotenství..a to mě moc nebaví, připadám si jako mimozemšťan
Ráda bych se všema probrala i takový ty normální věci, o kterých jsme se bavily před tím..
A ne jen odpovídat na blbý dotazy a poslouchat blbý historky typu jak jejich „známá“ rodila 30 hodin a málem umřela
O věcech ohledně děcek a tak se raději pobavím s někým kdo je na tom stejně jako já…třeba s váma ![]()
Ale všechny kámošky se prý hrozně těší, jak budou vozit…tak jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží ![]()
Moje kámošky bud děti ještě nemají nebo už je mají starší (čtyři roky a pod.) Mě nejvíc dokáže rozčílit,když už teda náhodou někdo napíše,tak je zajímá hlavně to kolik jsem přibrala a jak vypadám
Tuhle mě to tak naštvalo,že jsem napsala stručně a jasně:Vypadám jako těhotná!
Chápeš místo toho,aby se zeptali jak mi je a co malej,tak je zajímá jak vypadám,aby zase měli o čem kvákat
Mrzí mě to,ale zase jsem poznala,že to nejsou až tak dobré kamarádské vztahy jak jsem si myslela ![]()
nesla sem sama sel se mnou aj pritel. dneska ma nocni ach jo
. kvaky me to dela segra, sice ma tri deti ale vzdycky jak prijedu tak se ji zda ze mam moc velke brisko a tak. tak asi moc jim. me pripada normlani. svagrove sem porad psala jak ho mam obrovkse pak prijela a rikala ze jedna jeji tehu kamoska ma uplne stejen a taky jsme nastejno s terminem. hold si to uz segra nepamatuje
Ale vždyť je úplně jedno jestli ho máš větší nebo malý,hlavně že miminka jsou v pořádku a ty taky ![]()
Prostě někdo je takovej a někdo makovej,já se snažím brát lidi takový jací jsou,né podle toho jak vypadají! ![]()
No to by si někdo mohl zkusit..říct mi, že mám velký břicho
bych vraždila!! jsou snad někde nějaký míry, jak má být břicho velký?! nejsou…takže ať si všichni trhnou.. ![]()
ja si z toho uz nic nedelam… me se libi. strie sice budou ale casem vyblednou a miminko zustane… ja se uz fakt nemuzu dockat. uz at je cervenec a pak vyrazime s kocarkama
![]()
Lidmulka88 píše:
ja si z toho uz nic nedelam… me se libi. strie sice budou ale casem vyblednou a miminko zustane… ja se uz fakt nemuzu dockat. uz at je cervenec a pak vyrazime s kocarkama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jojojojojojojojojojoooo
![]()
ted koukam co maji v ikey tak tam asi zajedem jeste nakoupit par veci. a to pak bude kolona s kocarkama
![]()
Ikea je super!! mám věci od tam hrozně ráda…minule jsme tam nechali 6000Kč
a to jsme nekupovali žádnej nábytek..
![]()
taky nejedem kupovat nabytek tka sme zvedava teda
. a co sme se tak divala tak nektere veci maji fakt pekne a levnejsi nez se daji objednat pres internet
jj, úplně jsem se zamilovala do veškerýho textilu pro miminka, co tam mají..ty jejich osušky, pytle na spaní, povlečení.. ![]()
ja uz sem tam dlouho nebyla naposled sme jeste nebyla tehotna tak ted se orientuju jen podle netu ale primo v obchode maji asi vetsi vyber ze?
řekla bych že jo…některý věci z internetu tam nemají a naopak jsem tam viděla i hodně věcí, co na zase nemají na netu..
hm uz se tam tesim
. mam par veci vybranych podle netu tak uvidim co tma budou mit a asi spoustu veci priberu
to bude mit pritel radost
![]()
co delate holky? muj sel do prace na nocni a jeste k tomu 12ctku takze dodje az rano a bude spat a zitra asi na novo tka ja nevim co delat ![]()