Poradna duly
Jana Čurdová
Tak na Bonprixu mají všechny jen ve velikosti C…jedna je tam v E, ale když jí dám do košíku, tak mi tam červeně svítí, že zboží je vyprodáno
![]()
Jak co,je to s nima složitější
Měla jsem objednaný od nich pět věcí,po třech týdnech mi přišla jedna věc,druhý den druhá za další asi čtyři týdny další věc.Takže čekám ještě jednu věc a té poslední se nedočkám,omluvili se,že není na skladě
Takže je to s nima asi na dýl
,byla to má první objednávka,ale ke každému balíčku je dodák a lístek navrácení,takže nemusíš čekat až ti příjde všechno,ale nevracela jsem ani jednu věc.Objednávala jsem si tam podprsenky,boty,pyžamo a mikinu ![]()
Snad si neplatila i čtyřikrát poštovný? ![]()
Na Astratexu bych objednala všechno
Krásný výběr, navíc dodání pomalu do druhýho dne, fakt super ![]()
Asi neodolám…jednou za čas si musíme udělat radost, ne?
![]()
Ne ne neplatila mají to v podmínkách nákupu,že nemohou-li doručit vše naráz platí poštovné pak oni
To jo v Asteraxu je krásný prádlo
počkám ještě do konce května jestli něco neobjevím a jinak to astratex jistí
![]()
Jj,já myslím,že to bude pro začátek stačit,nechci toho zase kupovat moc nevím jak mi kojení půjde a kdyby nám to s malým nešlo a nemohla bych kojit,tak si raději koupím pak normální
![]()
Tak mne teď napadá…co když se něco pokazí a nakonec kojení nepůjde..asi si raději koupím zatím jen nějakou levnou…a z astratexu objednám až po porodu ![]()
Jsem hrozně pověrčivá, fakt hrůza
![]()
Proto se ted koukám po těch levnějších a jak jsem psala Astratex to kdyžtak jistí,zboží ti pošlou do tří dnů,takže uvidíme
![]()
ahoj holky tak jsme dorazila od mati a jsme uplne hotova… a stihla sme to se mi zda ze se venku zatahuje. a ty podprsenky doufam ze koupim v tescu jinak taky asi objednam pres net ale to prave nevim jak bude sedet a mela by se pry koupit jeste o cislo vetsi a uplne az tesne pred porodem. po porodu se objem ais jeste zvetsi
me se ani ted nelibi ta velikost co sem si namerila naposled…
no holky tak jen co dorazim domu tak se odmlcite? jinak k tem vikendum mi sice nastesti vsechny narozeniny a tak budem obihat az v lete to to propukne
ale jinak taky obcas se stavi tchyne nebo chce neco pomoct a tak. a posledni dobou mi pritele zacal jeho bratr porad tahat do hospody nebo k sobe na navstevu nekdy je schopny ho premlouvat fakt durazne i kdyz muj nechce a samozrejme ze beze me…
ais je se mnou k nevydrzeni co jsme tehotna ![]()
Lidmulka88 píše:
nastesti vsechny narozeniny a tak budem obihat az v lete to to propukne
V létě bude druhý kolo
Mimojiné jsme pozvaní asi na tři svatby…tak nevím nevím..malá bude mít měsíc, dva..doufám, že nebude nějak uřvaný dítě, nerada bych někomu rušila obřad
ale sedět doma se mi taky nechce ![]()
urcite bude hodna. me taky porad kazdy rika jak si to uziju a ze si neodpocinu a tak a ja doufma ze bude hodna po me
. nejlepsi svagr ten mi rika ze ja si pry myslim ze to bude jak panenka na baterky
hlavne ze on se na segru vykaslal kdyz byla tehu a vratil se az mel maly pul roku. ale jinak ted na ty oslavy moc nejsem a v srpnu akorat planuju jet k tatkovi jak bude mit narozeniny ale tam to bude fajn to bude mit na zahrade a mal muze spat v dome. i kdyz jeste nevim jak na tom budu po porodu jestli se mi bude chtit nekam cestovat. jinak nevim obchazet narozeniny s malym mimcem moc zabava asi nebude. porad hledat misto kde nakojim prebalim a tak ![]()
Lidmulka88 píše:
porad hledat misto kde nakojim prebalim a tak
Prááávě…taky si to nemaluju moc růžově ![]()