Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
16.5.11 14:43

Tak na Bonprixu mají všechny jen ve velikosti C…jedna je tam v E, ale když jí dám do košíku, tak mi tam červeně svítí, že zboží je vyprodáno :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.5.11 14:44

Jak co,je to s nima složitější :roll: Měla jsem objednaný od nich pět věcí,po třech týdnech mi přišla jedna věc,druhý den druhá za další asi čtyři týdny další věc.Takže čekám ještě jednu věc a té poslední se nedočkám,omluvili se,že není na skladě :think: Takže je to s nima asi na dýl :zed: ,byla to má první objednávka,ale ke každému balíčku je dodák a lístek navrácení,takže nemusíš čekat až ti příjde všechno,ale nevracela jsem ani jednu věc.Objednávala jsem si tam podprsenky,boty,pyžamo a mikinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.5.11 14:45

Taky ted na to koukám :-o No tak snad nezklame Tesco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.5.11 14:56

Snad si neplatila i čtyřikrát poštovný? :evil:

Na Astratexu bych objednala všechno :oops: Krásný výběr, navíc dodání pomalu do druhýho dne, fakt super :palec:
Asi neodolám…jednou za čas si musíme udělat radost, ne? :lol: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.5.11 15:08

Ne ne neplatila mají to v podmínkách nákupu,že nemohou-li doručit vše naráz platí poštovné pak oni :wink: To jo v Asteraxu je krásný prádlo :pankac: počkám ještě do konce května jestli něco neobjevím a jinak to astratex jistí :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.5.11 15:10

Si říkala, že budeš kupovat tak tři ty kojící, že? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.5.11 15:18

Jj,já myslím,že to bude pro začátek stačit,nechci toho zase kupovat moc nevím jak mi kojení půjde a kdyby nám to s malým nešlo a nemohla bych kojit,tak si raději koupím pak normální :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.5.11 15:24

Tak mne teď napadá…co když se něco pokazí a nakonec kojení nepůjde..asi si raději koupím zatím jen nějakou levnou…a z astratexu objednám až po porodu :-?
Jsem hrozně pověrčivá, fakt hrůza :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.5.11 15:26

Proto se ted koukám po těch levnějších a jak jsem psala Astratex to kdyžtak jistí,zboží ti pošlou do tří dnů,takže uvidíme :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.5.11 15:52

jj, je to logičtější 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.5.11 16:05

ahoj holky tak jsme dorazila od mati a jsme uplne hotova… a stihla sme to se mi zda ze se venku zatahuje. a ty podprsenky doufam ze koupim v tescu jinak taky asi objednam pres net ale to prave nevim jak bude sedet a mela by se pry koupit jeste o cislo vetsi a uplne az tesne pred porodem. po porodu se objem ais jeste zvetsi :-x me se ani ted nelibi ta velikost co sem si namerila naposled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.5.11 16:23

no holky tak jen co dorazim domu tak se odmlcite? jinak k tem vikendum mi sice nastesti vsechny narozeniny a tak budem obihat az v lete to to propukne :-) ale jinak taky obcas se stavi tchyne nebo chce neco pomoct a tak. a posledni dobou mi pritele zacal jeho bratr porad tahat do hospody nebo k sobe na navstevu nekdy je schopny ho premlouvat fakt durazne i kdyz muj nechce a samozrejme ze beze me… :zed: :zed: :zed: ais je se mnou k nevydrzeni co jsme tehotna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.5.11 17:36
Lidmulka88 píše:
nastesti vsechny narozeniny a tak budem obihat az v lete to to propukne :-)

V létě bude druhý kolo :lol: Mimojiné jsme pozvaní asi na tři svatby…tak nevím nevím..malá bude mít měsíc, dva..doufám, že nebude nějak uřvaný dítě, nerada bych někomu rušila obřad :nevim: ale sedět doma se mi taky nechce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.5.11 17:43

urcite bude hodna. me taky porad kazdy rika jak si to uziju a ze si neodpocinu a tak a ja doufma ze bude hodna po me :mrgreen: . nejlepsi svagr ten mi rika ze ja si pry myslim ze to bude jak panenka na baterky :pocitac: hlavne ze on se na segru vykaslal kdyz byla tehu a vratil se az mel maly pul roku. ale jinak ted na ty oslavy moc nejsem a v srpnu akorat planuju jet k tatkovi jak bude mit narozeniny ale tam to bude fajn to bude mit na zahrade a mal muze spat v dome. i kdyz jeste nevim jak na tom budu po porodu jestli se mi bude chtit nekam cestovat. jinak nevim obchazet narozeniny s malym mimcem moc zabava asi nebude. porad hledat misto kde nakojim prebalim a tak :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.5.11 18:04
Lidmulka88 píše:
porad hledat misto kde nakojim prebalim a tak :-?

Prááávě…taky si to nemaluju moc růžově :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí