Poradna duly
Jana Čurdová
Doteď jsem si ve svým věku těhotná připadla spíš jak exot…tak jsem ráda, že se to dneska obrátilo
![]()
Dorka hele nech si toho
![]()
Ted nevím jestli už jsi sem psala co čekáte Dorko??
Hokej-škoda ![]()
taky to mam tak, porad mi kazdy rika ze vypadam tak na 16 dokonce i kdyz sme pracovala za pokladnou mi to rikali i zakaznici i kdyz logicky tam neplnoleta pracovat nemuze tak se na me i ted nekdy divaji na ulici jak na exota kdyz jdu s tim pupkem a to si ja osobne myslim ze vypadam dost stare ![]()
vid ze jo
hokej to je fakt skoda tak snad bude aspon to treti misto
Holky kašlete na okolí,někdy dokážou být lidi pěkně zlý,ale důležitý je že i vy i miminka jsou v pořádkua máte se fajn
![]()
Holčičku…potvrzenou nezávisle od třech doktorů, takže jestli to bud kluk, tak bude celý léto v růžových šatech, v červeným kočárku a růžový postýlce
![]()
Hokej..
hlavně, ať nejsme čtvrtí ![]()
ja uz sem si na to zvykla nic si z toho nedelam jen proste nekdy jdu a citim ty zkoumave pohledy tak se zacnu obhlizet co kde mam ze na me tak koukaji… ![]()
Kvaky píše:
Holky kašlete na okolí,někdy dokážou být lidi pěkně zlý,ale důležitý je že i vy i miminka jsou v pořádkua máte se fajn![]()
![]()
JJ, zlatá pravda
Já si teda nemůžu stěžovat - mě všude oslovujou „paní“, i když zatím vdaná nejsem
![]()
Lidmulka88 píše:
ja uz sem si na to zvykla nic si z toho nedelam jen proste nekdy jdu a citim ty zkoumave pohledy tak se zacnu obhlizet co kde mam ze na me tak koukaji…
Aspoň bude mít mimi pěknej výhled z kočárku
Na pěknou mladou maminku ![]()
me co mam brisko taky vetsinou rikaji vsude mlada pani… driv to bylo porad slecno i kdyz ja sem teda rozvedena…
Mě když oslovili „slečno“ tak jsem byla polichocena,ale ted už to něják asi neukecám
![]()
to je fakt ted nepomuze nic s briskem to proste neni na slecnu
![]()
Příští týden nám dojde přebalovací komoda,tak se těším,začnu pomalu prát a skládat věcičky pro tu našu lásku
![]()