Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2847
10.5.11 16:17

Kačko vítej. To je hezké, že jen manžel ví, co čekáte a ty ne :-) U nás to vím já i manžel, ale jinak to tajíme. I když manžel se už stihl prokecnout, jenže to pak zamaskoval, tak snad nikdo nic neví :-)
Moc hezký kočárek Kvaky, my máme Concord Travel Set, taky trojkombinaci. Taky jsme hledali něco užšího, aby se nám to vlezlo do dveří. Jinak by zvítězil asi X Lander, ale ten byl moc široký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.5.11 16:41

On to chtěl vědět tak mu to dr. řekla i když ho to teď malinko mrzí, a když někdo chce vědět co mimi je tak mu to řekne, netajíme to… já se nechávám překvapit :-D a mám výhodu může mě krotit na nákupech :-D

Jinak s tím výtahem máte pravdu, budu to muset změřit. To by se myška - tak miminku :srdce: říkáme pěkně do pátého patra pronesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.5.11 18:19

u nas to vi vsichni vichni byli napjati jestli to bude holka. zatim mame v rodine same kluky. taky premyslim jak to budu delat s kocarkem hned u vchodu jsou tri schody a neni tam najezd na kocarek tak to bude docela vtipne tam najizdet. a bydlime v prvnim patre bez vytahu tak to bude taky zajimave :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
11.5.11 10:16

Madla Děkuji za pochvalu kočárku,na ten váš jsem taky koukala,ale manžel říkal,že jsou moc úzká kolečka,bude totiž s malým lítat po lesích :lol: a tak chtěl trochu terénější a robustnější :wink:
Jinak fakt s tím výtahem je to kříž,manželova sestřenice koupila X-lander a až pak zjistila,že se jí tam nevleze,tak musela jezdit tak,že vždycky odšroubovala jedno kolečko a pak ho zase našroubovala.Když nám to říkala a já si představila jak jedu v zimě z nákupu domů a měla plný ruce tašek a ještě šroubovat nějáký špinavý kolečko,tak to bych si dřív hodila :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 08:13

Ahojte jak se mate? Ja mam dneska posledni dne neschopenky a od zitrka uz materska takze uz jen osm tydnu do terminu. to to uteklo… takze se musim mhd drncat do prace ach jo to zas bude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
12.5.11 09:44

Kvaky kolečka jsme si pro jistotu dokoupili i nafukovací, ale jinak ten kočárek má i švagrová, tak už vím, do čehu jdu ;)
Lidmulka ty jsi si termín mateřské určovala nebo ti to napsal doktor automaticky? Já bych chtěla až 6 týdnů před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 09:55

no urcila mi to doktorka ani se me neptala. kdybych chodila do prace tak jdu taky az sest tydnu pred ale co se da delat. nebyla s ni rec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
12.5.11 11:11

No já právě do práce taky nechodím, ale víc by mi vyhovovalo až těch 6 týdnů, tak doufám, že s mým doktorem řeč bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 11:15

Ahojky,
mě dr. řekla že na mateřskou mám nárok až od 28.května. Teď mě chtěla nechat marodit, ale měla jsem 14dní dovči co by mi v práci neproplatili, tak raději čerpám dovču a když dneska dobře dopadne kontrola tak ještě 10 dní do práce a pak… hrozně se toho bojím…nejsem zvyklá být doma, potřebuji něčím zaměstnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
12.5.11 11:22

No to já bych chtěla právě až v půli června, zatím jsem na neschopence, takže by to pro mě bylo lepší. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 11:34

zkus se s ní domluvit, ale záleží na tvém zdravotním stavu. Hlavně mysli na miminko co máš v bříšku. Já jsem chodila do práce pořád, dělala přesčasy a když mi řekla, že jsem přetažená a že se začínám otevírat a že můžu porodit dřív tak jsem si to konečně uvědomila, že už nejednám jen za sebe, ale za nás oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 11:45

ja sem doma taky od konce brezna a kdo vi jak by to dopadlo kdybych nesla na neschopenku bo sem musela obcas neco nadzvednout jsem delala na pokladne v tesku a nekteri lidi jsou nevsimavy nebo to nebylo videt ja nevim. na dovolenou mi v praci rekli ze nemam letos narok kdyz sem tehotna jen jeden a pul dne za mesic to sem si vybrala najednou v lednu pet dni a zbytek ze mi proplati az nastoupim na materskou tak doufam ze to bude pravda. Kacko tobe by to proc neproplatili? doufam ze teda se mnou takto nevybehnou ze bych o ni prisla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 12:01

já dělám v elektru, příjem zboží, obsluha zákazníků, úklid - prostě vše., tak to s nošením těžkých věcí chápu - hlavně chlapy co si dají ruce do kapes a čumííííí (promiň ale hrozně mě to vytáčí) ještě že mám kology kteří jsou chápaví a hrozně moc mi pomáhají.
Ptala jsem se vedoucí a prostě se dovča neproplácí, asi aby jsi si nemohla vydělat víc nevím…
s tou tvou dovčou je to divné i když jsi těhotná a pracuješ tak máš nárok…mě to taky vychází na 1,5dne na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 12:06

no a to sme si prave vybrala uz vsechno v lednu a ten zbytek ze mi proplati. jako jo nekteri jsou na facku hlavne kdyz se mnou zacli mlatit hormony tak sme byla nervozni a neprijemna a i kdyz uz to bylo trochu videt tka stejne nic nehnulo to s nima a nechali me klidne tahat baliky s vodama a nekterym kdyz sem rekla at si to prenesou tak koukali jako ze co si to dovoluju… :zed:. ale co uz sme doma tka mam klid no ted uz bych se za pokladnu ais ani nevesla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 12:33

no někteří jsou na facku… :poblion:
máš velké bříško?
Mě to moje zatím jinak zvlášť nepřijde, ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí