Poradna duly
Jana Čurdová
jojo prvni a chtene sice jsme se znali jen chvili predtim a ted sem v sedmem mesici a jsme spolu jen deset mesicu ale kalpe nam to perfektne kdyz nepocitam moje tehotenske nalady ktere jsou nekdy fakt ostre se divim ze me jeste snasi
Tak nejak jsme si rekli ze bysme chteli mit mimco a ani jeden jsme neverili tomu ze se to povede uz za dva mesice… nejak na me jde spani takze asi pudu musim toho vyuzit mam to tak ze at jdu spat v jakoukoli hodinu tak sme nejpozdeji v osm vzhuru.
Tak to je skvělí,hlavně že vám to klape
Už taky povalím chrupkat,tak se zatím měj a dobrou ![]()
jaky jste meli dneska den? my jsme malovali ja teda spis ocima a zaciname pripravovat vsechno pro mimiska ![]()
My máme pokojíček rozdělanej… Začali jsme škrabat zdi,aby se mohla natáhnout fajnová,ale manžel onemocněl,tak jsme to prozatím pozastavili
Jinak jsme dneska spíš lenošili a odpočívali,jen jsem uvařila a ted koukám na hokej ![]()
no u nas to ted je taky jak v bludisti jeste se to bude zitra dodelavat snad se to stihne. taky napul sleduju hokej beztak vyhrajem ![]()
A budete dávat hnedka malou do pokojíčku??My ne,ale chceme to mít alespon na hrubo nachystaný ať se pak nemusí prášit a bouchat,když už tu bude malej s námi ![]()
ne zatim bude s nama v pokoji malujeme nas pokoj pak tu mame jeste jeden volny ale tam pujde az bude trosku vetsi. bych se vubec nevyspala kdyby mela byt nekde mimo. bude hezky s nama abych mela na ocich kontrolku monitoru dechu ![]()
Jj,taky to tak máme tak v plánu
Hrozně se mi líbí tapety jako obrázky na zed,hlavně tahle http://www.sablonynazed.cz/…ecek-01.html
![]()
to je krasny to ukazu mojemu rikal ze by ji chtel do toho jejiho koutecku neco namalovat. prece jen tu s nama bude minimalne rok no spis dva… vlastne sme ani nepremyslela jak dlouho ![]()
My počítáme tak rok,ale mám strach,že ho nebudu tak maličkýho chtít pak pustit,tak uvidíme ![]()
Chtěli bychom mu vyzdobit pokojíček a časem si tam s ním hrávat,aby si zvykl,že to je jeho pokojíček a pak se třeba vyhnem scénám,že tam nebude chtít být,některé děti s tím mají problém.
No uvidíme,zatím jsou to jen plány ![]()
no u nas to bude na dyl ten pokoj predelat donedavna tma bydlela skorotchyne nez se vdala ted uz bydli jinde ale ma tam jeste veci a nabytek tak to asi potrva nez ho budem moct predelavat. ale snad ne dele nez rok. asi ji taky nebudu chtit pustit ale zase nechci aby na me byla moc zavisla treba segra ma tri deti a nejmladsi je na ni hrozne zavisly pomalu mu nesmi odejit z oci to bych nechtela
Jo to je pak na prd,to dítě pak není vůbec samostatný a má problém třeba nastoupit do školky a pod. ![]()
Máš už nakoupenou kosmetiku??Já furt přemýšlím kterou?
Četla jsem,že holky hodně chválí Niveu,tak asi do ní půjdu,ale ještě nevím,tak sonduju
![]()
myslis kosmetiku pro miminko? tak to jeste nemam premyslela sem o johnsons baby pak sme nekde cetla ze je stejen nejlepsi voda tak nevim ![]()
Jasně pro mimčo
Voda je sice fajn,ale něčím budeš třeba po koupeli muset mimi namazat
Jen se tak ptám,chtěla bych to už pomalu během května nakoupit a mít klid.I když beztak budu furt přemýšlet co mi chybí,co ještě nemám…
![]()