Poradna duly
Jana Čurdová
to verim je to krasne videt to mrne na ultrazvuku. me posledne pan doktor rikal ze vyplazuje jazyk kdyz sem byla ve 25 na ultrazvuku. ted sledujem posledni tretinu vic jsme nestihli kvuli nakupu a odpocivam uz dneska fakt nic nedelam
. jinak ja sem ze stredu brna na hrane z kr polem
Kvaky píše:
Ahoj Dorkojen se přidej čím víc tím líp
Taky už se nemůžu dočkat července až budu mít malýho u sebe a okamžiku až si nás taťka poveze domů
![]()
Co čekáš,pohlaví víš?? Holky Brňačky a odkud z Brna jste?
Děkuju za pěkný uvítání
jsem ve 33tt, čekáme Kristinku
tento týden mi v krevních testech vyšla anémie, navíc se mi prý zkracuje čípek, tak musím ležet doma…je to sice jen týden, ale už se šíleně nudím..tak se bavím pročítáním diskuzí
![]()
Lidmulka88 píše:
Dorka X ahoj, tak to mas termin o den driv nez ja. Jak ti je? zacinaji pekne horka tak to vidim jen na vecerni vychazeni. uz vis kde budes rodit? a co cekate? taky se cervence nemuzu dockat za andrejku poprve uvidim
![]()
Rodit bych chtěla nejspíš u Milosrdných..uvidím, jestli bude místo ![]()
jo ta nuda je hrozna taky sem uz dlouho doma dneska jsme byla v byvale praci tak se mi trosku aj zastesklo ale jen nez sem videla ty fronty a nervozni zakazniky
. taky uz na internetu projizdim kde co.. jeste nez se mala narodi tak budu mit cely byt nalesteny… akorat okna mam zakaz i od tchyne ze se nemam natahovat nahoru.. tak se drzim pri zemi teda ![]()
Taky koukám na hokej a mám trochu nervy,nevypadá to moc dobře
Já jsem z Kohoutovic,mohli by jsme se pak až budeme mít mimísky venku potkat a jít na prochajdu
Já okolo sebe kamarádky s miminkem nemám,tak bych byla ráda
Jinak co se tepla týče,začínají pěkný vedra,ale lepší sluníčko než ta protivná zima
![]()
Kvaky to by bylo fajn taky tu zadnou maminu ani nastavajici neznam tak sem z toho taky byla nervozni bo je lepsi chodit i s nekym jinym ven nez jen z mimcem a s pritelem. a je fakt ze pro ty co nemaji mimina to moc zazivne neni…
jinak ten hokej fakt dneska vypada blede…
Dorka ja musim na obilnak kvuli cukrovce taky jsme chtela k milosrdnym ale co uz hlavne aby vsechno bylo ok. a co je pravdy na tom ze se maji zavirat milosrdni? tchyne to pry nekde slysela ja sem teda nic takoveho nikde nenasla
Hokej vypadá špatně..
jestli prohrajeme, tak to bude s tím mým k nevydržení
taky nemám žádný kamarádky s mimi..je mi teprve 22
jasně si pamatuju, jak jsem se v zimě modlila, ať už je léto…a teď ještě pár „letních“ dní a budu se zase modlit, ať už je zima…si už připadám jak důchodce, furt nespokojená ![]()
Lidmulka88 píše:
Dorka ja musim na obilnak kvuli cukrovce taky jsme chtela k milosrdnym ale co uz hlavne aby vsechno bylo ok. a co je pravdy na tom ze se maji zavirat milosrdni? tchyne to pry nekde slysela ja sem teda nic takoveho nikde nenasla
Tak nic takovýho jsem aktuálně nezaznamenala…snad někdy v březnu, či dřív…jak tam neměli žádný anesteziology…ale teď už by to mělo být v pohodě..
me se taky pocasim nikdo nezavdeci. ja mam rada teplo ale jen takove mirne tohle uz je na me moc a hlavne ted… a dneska se mi poprve stalo ze sem vsude hledala wc. dokonce sem trhla rekord asi 10 za hodinu no bude to zazitek potom si nekam vyrazit cim vic se to bude blizit
. ja sem to prave taky nikde nenasla jen tchyne to asi nekde slysela. no bohuzel tam stejne nemuzu jit tak snad to zvladnu aj na obilnaku
. no ted dat jeste za tech par minut dva goly a je to
Taky jsem nic o zavírání Milošů neslyšela
Mě je čerstvých 28 a jak říkáš Lidmulko chodit ven s kočárem furt sama a nebo s manželem moc záživný asi nebude a bylo by to fajn i skrz miminka,že budou mít k sobě blízko,co se roků týče ![]()
me je zatim 22 jeste par mesicu letos mi bude 23. no prave taky sem chtela najit nejake maminy se stejne starymi miminkama aby mela mala kamarady a zvykla si byt mezi jinyma detma a ne jen se mnou
Kvaky píše:
bylo by to fajn i skrz miminka,že budou mít k sobě blízko,co se roků týče
To určitě ![]()
Jé to jsem tu jako nejstarší?
Tak jestli vezmete občas starou bábu ven budu ráda
![]()