Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
9.5.11 17:31

tak jsme se unavili :-) . je to fakt na nic porad na nekoho cekat abych mohla nekam jit… no ale parkrat se mi udelalo zle a byla sme prave sama tak je to potreba mit doprovod. zatraceny tlak :roll: . tak jsme aspon nakoupili a ted uz moje draha polovicka odpadla :lol: jsem ho hnala ven jen dosel z prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
9.5.11 21:45

No tak ale aspoň víš,že se ti ta hlava točí kvůli tlaku. Já mám závratě taky, ale tlak mám dobrý, piju během dne docela hodně, tak fakt nevím z čeho to mám já… Ale na procházky sama taky moc nechodím, kdyžtak jen někde v okolí domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
9.5.11 22:10

Já to mám asi z toho,že se mi zhoršilo to astma a špatně se mi okysličuje tělo :think: Ale musím přiznat,že jak se zlepšilo počasí,zlepšilse i můj stav a je mi líp :palec: Nikam nechodím sama a nenávidím obchoďáky,ale jinak docela ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.5.11 06:44

ja sama muzu tka akorat se psem a to chodim jen kousek od bytu do parku. jinka Kvaky obchodaky jsou fakt desny. treba mi pripada ze albert tady u nas vubec nevi co je to klimatizace… a jeste kdyz tam cekam ve fronte tak to je snad za trest… dneska sem ani nejak nemohla dospat. mala uz je taky vzhuru asi hraje fotbal nebo dela kotrmelce nevim :lol: kazdopadne je hned po ranu akcni… denska bude dlouhy den, pritel ma 12-ku takze dojde az vecer..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
10.5.11 11:52

Ach jo to ti nezávidím,je to naprd když má být člověk sám. :-? Já to ted mám taky často,manžel příjde domů z práce,naobědvá se,je chvilku s námi a pak frk na hokej do hospody na plátno :twisted: Ale snažím se být tolerantní a chápu že tohle se chlapům nemá zakazovat natož když je to mistrovství :wink:
Ty obchoďáky mě „děsí“ Poprvé,když na mě šli mdloby,tak to bylo v Tescu a pak v Olympii a od té doby vidím obchoďák a zmocní se mě taková vnitřní panika :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.5.11 11:58

hm to je fakt taky mi utika do hospody s bratrem koukat na hokej. ale jednou za cas se to da :-). a je na houby ze jediny obchod pokud vim kde maji tehotne prednostni pokladny je interspar ve vankovce kdekoliv jidne me to pripada ze je to lidem fuk ze tam zenska funi ve fronte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.5.11 12:13

Ahoj,
mohla bych se k vám přidat? Termín máme 9.7. čekáme první miminko, ale jsem tak na půl z Prahy napůl ze Šumavy pokud to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.5.11 12:24

nevadi vitej Kacko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.5.11 12:33

Děkuji za uvítání.
Dočítám co tu píšete…
Už máte kočárek?
Já pořád nevím jaký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
10.5.11 12:49

Ahoj :mavam: jj kočárek už máme tenhle http://dorjan.cz/…ka-1-43.html A Kačko co čekáte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.5.11 13:02

my mame kocarek pres inzerat novy koupime casem az bude vetsi. ja sme nejak porad vybirala a vybirala az prisla tchyne s tim ze uz ho ma. tak co se da delat odmitnout to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
10.5.11 13:10

A jaký vám tchýně pořídila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.5.11 13:18

to zni dobre tchyne poridila :-). deltim. je to trosku starsi model ale co uz no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.5.11 13:20

jééé úplně jsem zapomněla napsat něco o mě…
co čekáme ví jen manžel ale já ne, myslím že to bude chlapeček, mám takové tušení :srdce: .
Otěhotnět se nám podařilo po roce a něco, bylo to malinko komplikovanější…ale hlavně že se zadařilo :-) a snáším to až moc dobře, je mi líp než když jsem otěhotněla. Jen se teď musím začít malinko šetřit abych neporodila dřív :-( takže dočerpám dovču a pak ještě asi 10 dní do práce a mateřská…
Kvaky tento kočárek je super, taky jsme na něj koukali…ale já se bojím aby se nám pak kolem vánoc ty naše zlatíčka vešli, budou hodně oblečení a ještě fusak k tomu… s tím hrozně bojuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
10.5.11 15:59

Tak to závidím Kači,že je ti dobře,hlavně ať to tak zůstane :wink: Jak to že manžel ví pohlaví a ty ne? :?:
Chtěli jsme původně X-lander,ale ten má ještě o něco menší korbičku a navíc Dorjan ve sportovní verzi má spostu polohovacích stupňů a dá se otáčet jak v proti směru tak do směru jízdy.Četla jsem hodně recenzí a na každej kočárek se najde něco,ale Dorjan nás prostě okouzlil a navíc se nám vleze do výtahu :wink: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí