Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
5.5.11 21:55

My čekáme kluka,takže kdyby náhodou bylo u porodu překvapení a měli holčičku,tak si můžeme věci prohodit :lol: :mrgreen: :lol: I když to by manžela asi odvezli,už počítá s klukem a je náležitě hrdý :palec: :lol: Já na cukrovku nešla :-( měla jsem ze začátku velký problémi mám astma a tak se mi zhoršilo dýchání a trpěla stavy na omdlení,takže jsem od 7tt na neschopence.Ted už je mi líp,ale tím,že jsem chodila po vyšetřeních a třeba na interně mě brali krev a vše v pořádku,tak si mříkám,že snad vše v pořádku je.Tu cukrovku bych nedala,dvě hodiny bez jídla a pití,to bych sebou 100% sekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
5.5.11 21:57

No u mě to tak málem bylo :-D Nesekla jsem sebou,ale moc mi už nechybělo :lol: A co ultrazvuk ve 30. týdnu? už jste byly? Já bych měla jít na konci května a na MD bych chtěla jít od půlky června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.11 22:02

to je mi lito ze to mas tak slozite. ja si nedovedu predstavit byt celou dobu doma. ale zas za miminko to stoji. nakonec ten test nebyl tak hrozny i kdyz jsme zrovna ten den uprostred toho testu zacla spinit a mam neschopenku tak kdovi jestli to neni kvuli tomu. :nevim: S tema vecma je to dobry napad i kdyz pritel by byl asi taky v soku uz se tesi na malou princeznu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.11 22:05

ja sme na nem jeste nebyla aasi ani nepudu nevim no i na tom co se chodi ve 20 jsem byla az ve 25 jsme mela takovou doktorku ze proste asi zapomnela mi napsat zadanku akorat ze sme nahodou byla u jine co za ni zaskakovala tak mi ji napsala sice pozde ale prece a ve 30 asi nepudu to uz sem vlastne prosvihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.5.11 22:06

No právě,že jsem taky měla namále a několikrát :-( Sice jsem to zatím vždy ustála,ale bojím se jít někam sama nejsem si jistá a tak vždycky raději v doprovodu :oops:
Na ultrazvuk jdeme příští týden a nemůžu se dočkat až malýho uvidím.Sice jsme dnes byli na kontrole a vše je ok,ale ultrazvuk je lepší,hlavně budeme vědět jak je velkej a kolik asi váží :huban: :dance:
A co jména pro mimísky,už máte?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.5.11 22:09

Lidmulko,tak se doktorky zeptej,proč tě neposlala a jestli tě ještě pošle? :?: To by mě štvalo,kdyby mi doktorka takhle vzala možnost vidět mimi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.11 22:11

ja jdu 23 na kontrolu tak snad bude aj ultrazvuk. tak byhc chtela vedet jak je velika. a bude to Andrea a kdyby nahodou kluk tak Filip. zatim nam teda vsichni anrejku kritizovali ze je to moc tvrde jmeno :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.11 22:13

uz se ji nezeptam uz budu chodit jen na obilnak kvuli te cukrovce tak tam snad ultrazvuky setrit nebudou… ona mi delala celkem tri a to na zacatku tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.5.11 22:17

Kašli na ostatní :evil: hlavně že vám se líbí :palec: My budeme mít Jiříka,je mi fuk jestli se okolí líbí nebo ne,nám jo a to je důležitý,zatím mu říkáme Jurášku :huban: A pro holčičku jsme měli vybraný Šárku :wink:
Nechtěli jsme jméno co mají všichni kolem jako např.Jakub,Davídek,Vojtíšek a pod. Ty jména jsou pěkný,ale jsou moc v kurzu a má je skoro každej a to jsme nechtěli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.11 22:20

nam se libi a moc i kdyz je fakt ze kdyz se to spoji s prijmenim tak to zni trosku tvrde a jsou tam dve r tak nas strasi co kdyby pry rackovala :roll: ale kasleme na to tak to hold bude muset byt tvrda holka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.5.11 22:26

Přesně tak,stůjte si za svým rozhodnutím :palec: :potlesk:
A jinak máš pravdu za miminko to trápení a zdravotní potíže stojí,hlavně že malýmu je dobře :wink: Nejlepší pocit je když začne řádit a kope,to je nepopsatelnej krásnej pocit :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.11 22:30

jj to je. Ja nekdy fakt premyslim co tma dlea zacne radit a vlni se mi cela bricho pritel to pozoruje a vubec to nechape :lol: no ale staci aby mi polozil ruku na bricho a je klid :-). jinak je hodne akcni mala dma si netbook na bricho a to mi vzdycky lita ze strany na stranu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.5.11 22:35

Jo jo,tak to je úplně přesný s tím počítačem,to mi dělá taky :mrgreen: :mrgreen: My jsme se dohodli,když pozorujeme bříško jak malej kope a bříško se nadzvedává a vlní,že tam mám vetřelce :mrgreen: Je to fakt mazec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.11 22:37

taky mi to tak nekdy pripada ze je to nejaky vetrelec semtam hrbolek :-) stejne uz se tesim az se narodi. na porod se sice netesim ale na malou jo. i kdyz myslim ze mi pak bude brisko chybet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.5.11 22:42

O porodu mi ani nemluv,mám z toho nervy už ted :-( Musíme si jen držet palečky,aby vše dopadlo dobře :wink: A čekáte první a chtěný??My se dočkali konečně po dvou letech,takže takový trochu vymodlený miminko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí