Poradna duly
Jana Čurdová
My čekáme kluka,takže kdyby náhodou bylo u porodu překvapení a měli holčičku,tak si můžeme věci prohodit
I když to by manžela asi odvezli,už počítá s klukem a je náležitě hrdý
Já na cukrovku nešla
měla jsem ze začátku velký problémi mám astma a tak se mi zhoršilo dýchání a trpěla stavy na omdlení,takže jsem od 7tt na neschopence.Ted už je mi líp,ale tím,že jsem chodila po vyšetřeních a třeba na interně mě brali krev a vše v pořádku,tak si mříkám,že snad vše v pořádku je.Tu cukrovku bych nedala,dvě hodiny bez jídla a pití,to bych sebou 100% sekla ![]()
No u mě to tak málem bylo
Nesekla jsem sebou,ale moc mi už nechybělo
A co ultrazvuk ve 30. týdnu? už jste byly? Já bych měla jít na konci května a na MD bych chtěla jít od půlky června.
to je mi lito ze to mas tak slozite. ja si nedovedu predstavit byt celou dobu doma. ale zas za miminko to stoji. nakonec ten test nebyl tak hrozny i kdyz jsme zrovna ten den uprostred toho testu zacla spinit a mam neschopenku tak kdovi jestli to neni kvuli tomu.
S tema vecma je to dobry napad i kdyz pritel by byl asi taky v soku uz se tesi na malou princeznu ![]()
ja sme na nem jeste nebyla aasi ani nepudu nevim no i na tom co se chodi ve 20 jsem byla az ve 25 jsme mela takovou doktorku ze proste asi zapomnela mi napsat zadanku akorat ze sme nahodou byla u jine co za ni zaskakovala tak mi ji napsala sice pozde ale prece a ve 30 asi nepudu to uz sem vlastne prosvihla
No právě,že jsem taky měla namále a několikrát
Sice jsem to zatím vždy ustála,ale bojím se jít někam sama nejsem si jistá a tak vždycky raději v doprovodu ![]()
Na ultrazvuk jdeme příští týden a nemůžu se dočkat až malýho uvidím.Sice jsme dnes byli na kontrole a vše je ok,ale ultrazvuk je lepší,hlavně budeme vědět jak je velkej a kolik asi váží
![]()
A co jména pro mimísky,už máte?? ![]()
Lidmulko,tak se doktorky zeptej,proč tě neposlala a jestli tě ještě pošle?
To by mě štvalo,kdyby mi doktorka takhle vzala možnost vidět mimi ![]()
ja jdu 23 na kontrolu tak snad bude aj ultrazvuk. tak byhc chtela vedet jak je velika. a bude to Andrea a kdyby nahodou kluk tak Filip. zatim nam teda vsichni anrejku kritizovali ze je to moc tvrde jmeno ![]()
uz se ji nezeptam uz budu chodit jen na obilnak kvuli te cukrovce tak tam snad ultrazvuky setrit nebudou… ona mi delala celkem tri a to na zacatku tehu.
Kašli na ostatní
hlavně že vám se líbí
My budeme mít Jiříka,je mi fuk jestli se okolí líbí nebo ne,nám jo a to je důležitý,zatím mu říkáme Jurášku
A pro holčičku jsme měli vybraný Šárku ![]()
Nechtěli jsme jméno co mají všichni kolem jako např.Jakub,Davídek,Vojtíšek a pod. Ty jména jsou pěkný,ale jsou moc v kurzu a má je skoro každej a to jsme nechtěli ![]()
nam se libi a moc i kdyz je fakt ze kdyz se to spoji s prijmenim tak to zni trosku tvrde a jsou tam dve r tak nas strasi co kdyby pry rackovala
ale kasleme na to tak to hold bude muset byt tvrda holka ![]()
Přesně tak,stůjte si za svým rozhodnutím
![]()
A jinak máš pravdu za miminko to trápení a zdravotní potíže stojí,hlavně že malýmu je dobře
Nejlepší pocit je když začne řádit a kope,to je nepopsatelnej krásnej pocit
![]()
jj to je. Ja nekdy fakt premyslim co tma dlea zacne radit a vlni se mi cela bricho pritel to pozoruje a vubec to nechape
no ale staci aby mi polozil ruku na bricho a je klid
. jinak je hodne akcni mala dma si netbook na bricho a to mi vzdycky lita ze strany na stranu ![]()
Jo jo,tak to je úplně přesný s tím počítačem,to mi dělá taky
My jsme se dohodli,když pozorujeme bříško jak malej kope a bříško se nadzvedává a vlní,že tam mám vetřelce
Je to fakt mazec ![]()
taky mi to tak nekdy pripada ze je to nejaky vetrelec semtam hrbolek
stejne uz se tesim az se narodi. na porod se sice netesim ale na malou jo. i kdyz myslim ze mi pak bude brisko chybet ![]()
O porodu mi ani nemluv,mám z toho nervy už ted
Musíme si jen držet palečky,aby vše dopadlo dobře
A čekáte první a chtěný??My se dočkali konečně po dvou letech,takže takový trochu vymodlený miminko ![]()