Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
12.5.11 12:56

me pripada obrovske :lol: ale snad to neni tka hrozne. no ale pokladny na to nejsou delane aby se tam vesla tehotna. obrovske mi pripada kdyz se podivam z boku jinak kdyz se divam jako z vrchu tak ani ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 13:15

hlavně že nějaká máme :potlesk: , jen mě mrzí že to tak utíká. Když jsem zjistila že je v bříšku myška tak jsem si říkala že je času dost a bum… o Vánocích jsme to řekli rodičům, je tu jaro a za chvilku léto a miminko bude na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 13:21

jj presne tak taky jsme nad tim premysleli ze v listopadu jsme to oznamovlai a uz jen osm tydnu a je tady. ale uz se tesim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 13:44

to je dobře, já taky ale myslím že tatínek víc i když to nedává tak najevo…
je to vaše první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 14:02

jj prvni. no co mi vic narostlo brisko tak pritel porad chodi jak se tesi az na nej bude mrkat a smat se :srdce: nekdy mam ale pocit ze sem si to tehotenstvi poradne ani neuzila. no tech poslednich par tydnu uz utece jako nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 14:07

nejsi v tom sama, mám to taky. Člověk se těší a pak to stejně uteče, ale je fakt že na nás na konci čeká krásná odměna :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 15:48

jo to jo. uz se fakt nemuzu dockat i kdyz na porod se netesim ale na to co bude potom to jo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.5.11 16:47

to bude v pohodě, to zvládneme, dali to jiné a v horších podmínkách, tak my taky! Já jediného čeho se bojím je to, že až to nastane, tak mě nevezmou v porodnici, že budou mít plno i když jsem už jakou dobu registrovaná.
Půjde s tebou druhá polovička?
Já moc o to stojím aby manžel se mnou šel, ale bojím že nakonec tam budu sama. Mě říká že ještě uvidí a mojí svědkyni řekl přede mnou rovnou že ne, tak nevím… nutit ho nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.11 16:51

ja vim ze to budu muset zvladnout nic jineho mi ted uz ani nezbyva :-) nakonec to bude v pohode. pritel se mnou pujde sam chtel to ja sem spis vahala jestli jo nebo ne aby z toho nebyl v soku asi nema vubec predstavu co to obnasi. na rozdil ode me zadne clanky o porodu cist nechce rika ze tam proste bude se mnou. tak jsme se domluvili ze mi max bude stat u hlavy a kdyby to bylo moc ze odejde. ale rika ze si musi pohlidat aby nam ji nevymenili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 16:16

Ahoj holky :mavam: musím se vám pochlubit :-P :lol:
Dnes jsem byla na ultrazvuku ve 30tt. a malej je v pořádku,zamával nám ručičkou,tak to bylo kouzelný :huban: Jinak měří 38cm a váží 1,27kg Jsem moc ráda a musela jsem se s vámi o tuhle radost podělit :hug:
Jinak sestřička mi řekla,že si můžu vybrat kdy chci nastoupit na mateřskou,takže to je super. :palec: Mám si jen zjistit v práci jestli mi proplatí dovolenou nebo jak to bude :think: Moc se na tu naši potvůrku těšíme :huban: včera jsme dostali nějáký věcičky od sestřenice,sice jsou to větší oblečky,ale nevadí a navíc jsme dostali lehátko,odsávačku což je super,že nemusíme kupovat :dance: :palec:
Lehátko je sice oranžový,ale vůbec nám to nevadí a má spoustu poloh a hlavně jde úplně do sedu a úplně do lehu :palec: :palec: Mám fakt velkou radost jak s věciček,tak z toho že je malej v pohodě :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.5.11 16:27
Lidmulka88 píše:
Ahoj, je tu někdo s podobným nebo stejným termínem? Z brna? jsem tu nová a všechny diskuze jsou už rozběhnuté :-).Příspěvek upraven 05.05.11 v 20:57

Ahoj holky, nechci Vám přerušovat Vaši diskuzi - jen jsem si tohoto tématu všimla až teď a zaujalo mne, mám totiž termín 7.7. a ještě k tomu jsem z Brna :-D Tak jsem Vás chtěla pozdravit :wink: Přeju, ať Vám to rychle uteče, já už se července nemůžu dočkat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 17:54

Kvaky velkaaaaaaaaa gratulace :kytka: to je super ze je v poradku. me ceka velky ultrazvuk doufam 23 taky uz se tesim. ja sem dneska mela moc akcni den od deviti vyrizovani az ted sme dosla dom jeste jsme byli nakoupit na zitra prijde tchyne na obed tak jsem uplne hotova… a to mam zitra v planu jeste dezinfikovat koupelnu… uz se vidim vubec necitim nohy… ale snad se z toho vyspim… dneska uz jen relaxuju nic jine mi nezbyva nohy dokonce trosku otekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 17:54

Ahoj Dorko :mavam: jen se přidej čím víc tím líp :wink: Taky už se nemůžu dočkat července až budu mít malýho u sebe a okamžiku až si nás taťka poveze domů :huban: :-) Co čekáš,pohlaví víš?? Holky Brňačky a odkud z Brna jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 17:56

Lidmulko děkuji moc,jsem fakt šťastná :hug: :hug:
Jen pěkně odpočívej,žádný přetěžování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 17:58

Dorka X ahoj, tak to mas termin o den driv nez ja. Jak ti je? zacinaji pekne horka tak to vidim jen na vecerni vychazeni :-). uz vis kde budes rodit? a co cekate? taky se cervence nemuzu dockat za andrejku poprve uvidim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí