Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
6.5.11 23:01

tak kosmetiku budu nakupovat asi za behem cervna a ais koupim nejaky olejicek od johnsonu. jeste si musim procist diskuze co je tak nejvhodnejsi nektere maminy pouzivaji pry i olivovy olej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
6.5.11 23:19

Nic jdu chrupkat,hokej dopadl dobře,takže spokojenost :wink: Zatím ahojky :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.5.11 23:26

taky pomalu pujdu tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
7.5.11 11:44

Ahoj holky, co takhle věci do porodnice? Už si balíte nebo máte připravené. Já ještě vůbec nic, ani to zatím nemám vyprané. A budete si kupovat monitor dechu? Jestli ano,jaký? Já nad ním taky přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.5.11 19:12

ja mam plan ze si veci do porodnice nachystam do konce kvetna. a jinak ten monitor budem kupovat urcite asi tenhle. http://www.nanny-monitor.cz/obchod.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.5.11 09:07

Ahoj kočky :mavam: my budeme mít monitor dechu půjčenej od kamarádové sestry,nevím ted co je to za značku,ale určitě bych si ho pořídila je to lepší a jistější :palec: Kamarádce se stalo,že asi třikrát ze začátku zapípal,stačilo miminko poplácat a všechno bylo ok,ale nebýt monitoru,tak si toho nevšimne :-(
Jinak věci ještě taky nemám nachystaný ani sepsanej seznam co všechno si vezmu :think:
Já ted přemýšlím jestli koupit či nekoupit lehátko,myslím si,že to není až tak špatná věc,když třeba vaříš a pod. tak máš mimi furt u sebe :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.5.11 09:55

ja mam zhruba rozmyslena co do porodnice svagrova mi posilal seznam ona rodila pred rokem tak mam aspon zhruba predstavu ale ani se mi do toho baleni nijak nechce… a ten monitor se vyplati urcite :-). taky jsme premysleli o lehatku mame sice maly byt ale stejen kdyu budu v kuchyni tak by bylo fajn vzit malou s sebou nez abych porad chodila od vareni ji kontrolovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.5.11 12:26

Jak se mate, ja cekam az prijde pritel z prace a pujdeme ais na prochazku venku je krasne. pred domem nam upravujou vozovku tak je tu uz od rana rachot :-( no co stejne nemuzu spat. a aspon pak bude klid az se mala narodi :-) zase sem vcera cetla denicek o porodu uz nikdy vic leda az porodim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
9.5.11 12:54

Ahoj holky, no já mám taky hroznů strach z porodu. Občas taky přečtu nějaký deníček a pak mám z toho depku, ale zase na druhou stranu si říkám, že je lepší vědět aspoň trošku co mě čeká,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.5.11 12:56

to uz mam teda pekny prehled :-) za cele tehotenstvi jsme jich precetla dost. ted sem si rikala ze si pred porodem dam zase pohov ale vcera sem zas cetla jeden a stacilo uz to nechci do porodu ani videt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
9.5.11 13:59

Ale zase na druhou stranu, zvládly to jiné, tak to musím zvládnout taky,ne? Ať jen to je rychle za mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.5.11 14:06

jo to by bylo fajn kdyby to slo rychle… hlavne at je vsechno ok a nemusim tam jit dopredu a cekat na vyvolani. nejradsi bych mela tak rychly porod jak tady nekdy popisovali. :-D ale i kdyby ne tak stejne se tesim az se nam to narodi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
9.5.11 14:33

Ahojky :mavam: No to já deníčky občas taky čtu,ale jak je to děsivý,tak končím,abych se ještě víc nestresovala než jsem :twisted: Fakt mám z toho bobky :lol:
Taky dneska asi vyrazíme na prochajdu je tam nádherně,ale jen na kratší,aby manžel stihl hokej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.5.11 14:42

taky si dame tak hodinovou vic asi ne stejne bude muj utahanej no ale mam zakaz chodit nekam sama aby se mi neco nestalo kvuli tomu tlaku. za chvili je doma uz se tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
9.5.11 14:56

Jj,já jsem taky závislá na doprovodu.Je to sice naprd,nebyla jsem zvyklá,že musím jít s někým,vždycky jsem šla a bez přemýšlení jestli někdo půjde semnou nebo půjdu sama,ale ted musím být hold opatrnější :wink: Štve mě to i z toho důvodu,že musím čekat na manžela než příjde z práce a nemůžu třeba dopoledne sama vyrazit,jak na procházku,tak třeba do obchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí