Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
13.5.11 21:22

Dneska jsem manželovi říkala,že je škoda,že si člověk nepamatuje jaký to v tom bříšku bylo,že jak se malej narodí a začne mluvit,že by nám řekl jaký to tam bylo,co mu dělalo dobře a naopak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 21:27

to je fakt to by bylo dobre. treba to je v mozku nekde ulozene ale clovek si to proste nepamatuje tak jako si nepamatuje prvni roky aspon ja si je nepamatuju :-) jen obcas nejaky utrzek. a pritom tahle pamet se da vyvolat. treba se od te doby co se vyvine mozek uklada i pamet. a pokud uz miminko vnima tak se uklada i pamet ne ? ale to je ais hloupost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 21:34

Já si je taky nepamatuju :lol: Ale zajímalo by mě proč třeba ted malej kope,o co mu jako jde? :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 21:37

to jo bylo by fakt fajn vedet co si ti mrnousci mysli. jestli treba kope ze mu nechutnalo jidlo nebo proc… :nevim: nejak na me zacina dolehat unava z dneska asi pujdu spat zitra toho mam taky dost. uz se tesim na nedeli to nebudu delat nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 21:42

Jasný Lidmulko utíkej do pelechu :wink: hlavně celou neděli lež s nohama nahoře a odpočívej,to je dost důležitý,aby jsme byli v pohodě pak jsou v pohodě i naše zlatíčka :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 21:45

no tak nejak doufam ze stihnu vsechno co mam naplanovane behem dopoledne nebo tak nejak a pak budu mit i odpoledne klid. tak se zatim mej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 21:46

taky se mějte,zatím páček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.5.11 08:36

Tak vyspana do ruzova a ted honem do toho. vydezinfikovat koupelnu a pak varit. mala mi uz od rana dokazuje ze mam jeji plnou podporu vrti se o sto sest. asi se taky dobre vyspala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.5.11 11:02

Týýýjo, máš můj obdiv…vstávat v osm a ještě se těšit na uklízení a vaření 8-o :lol: Já se z postele vyhrabu každej den tak v deset :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
14.5.11 11:04

Ti chce pomáhat :wink: :mrgreen: Ať vše zvládneš přeji :kytka:
U nás se dělá pokojíček,manžel s kamarádem škrabou zdi až na panel :zed: a já vařím klukům nějákou tu baštu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
14.5.11 11:06

Dorko,třeba ti bude malá taky pak tak dlouho spinkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.5.11 11:09

Jeee, takhle jsem nad tím ještě nepřemýšlela…to by bylo krááásný :palec: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.5.11 15:48

hmmm vstavat v deset o tom si muzu nechat zdat kdyz jsem zarucene vzhuru vzdycky kolem pul osme sice jeste chvili lezim ale usnout nemuzu i kdyz bych nekdy chtela spat i dyl… a je jedno v kolik jdu spat. Kvaky ty mas dneska taky o zabavu postarano ze? ja uz mam vsechno hotovo a uz budu jen odpocivat. zvladla sem to vsechno mala pomahala docela dost :srdce: tech kopancu co sem dostala kdyz sem umyvala koupelnu. Obed se taky povedl zase me pritel zahrnul chvalou to potesi :-) takze sem sice utahana ale spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
14.5.11 18:19

Tak už máme taky hotovo,kluci šly na pivko,já mám vytřeno a už se pro dnešek ani nehnu :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.5.11 19:24

taky se ani nehnu :-) dostala sem jahody asi za odmenu tak si davam do nosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie