Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska jsem manželovi říkala,že je škoda,že si člověk nepamatuje jaký to v tom bříšku bylo,že jak se malej narodí a začne mluvit,že by nám řekl jaký to tam bylo,co mu dělalo dobře a naopak
![]()
to je fakt to by bylo dobre. treba to je v mozku nekde ulozene ale clovek si to proste nepamatuje tak jako si nepamatuje prvni roky aspon ja si je nepamatuju
jen obcas nejaky utrzek. a pritom tahle pamet se da vyvolat. treba se od te doby co se vyvine mozek uklada i pamet. a pokud uz miminko vnima tak se uklada i pamet ne ? ale to je ais hloupost ![]()
Já si je taky nepamatuju
Ale zajímalo by mě proč třeba ted malej kope,o co mu jako jde?
![]()
to jo bylo by fakt fajn vedet co si ti mrnousci mysli. jestli treba kope ze mu nechutnalo jidlo nebo proc…
nejak na me zacina dolehat unava z dneska asi pujdu spat zitra toho mam taky dost. uz se tesim na nedeli to nebudu delat nic
Jasný Lidmulko utíkej do pelechu
hlavně celou neděli lež s nohama nahoře a odpočívej,to je dost důležitý,aby jsme byli v pohodě pak jsou v pohodě i naše zlatíčka
![]()
no tak nejak doufam ze stihnu vsechno co mam naplanovane behem dopoledne nebo tak nejak a pak budu mit i odpoledne klid. tak se zatim mej ![]()
Tak vyspana do ruzova a ted honem do toho. vydezinfikovat koupelnu a pak varit. mala mi uz od rana dokazuje ze mam jeji plnou podporu vrti se o sto sest. asi se taky dobre vyspala ![]()
Týýýjo, máš můj obdiv…vstávat v osm a ještě se těšit na uklízení a vaření
Já se z postele vyhrabu každej den tak v deset
![]()
Ti chce pomáhat
Ať vše zvládneš přeji ![]()
U nás se dělá pokojíček,manžel s kamarádem škrabou zdi až na panel
a já vařím klukům nějákou tu baštu ![]()
Jeee, takhle jsem nad tím ještě nepřemýšlela…to by bylo krááásný
![]()
hmmm vstavat v deset o tom si muzu nechat zdat kdyz jsem zarucene vzhuru vzdycky kolem pul osme sice jeste chvili lezim ale usnout nemuzu i kdyz bych nekdy chtela spat i dyl… a je jedno v kolik jdu spat. Kvaky ty mas dneska taky o zabavu postarano ze? ja uz mam vsechno hotovo a uz budu jen odpocivat. zvladla sem to vsechno mala pomahala docela dost
tech kopancu co sem dostala kdyz sem umyvala koupelnu. Obed se taky povedl zase me pritel zahrnul chvalou to potesi
takze sem sice utahana ale spokojena
Tak už máme taky hotovo,kluci šly na pivko,já mám vytřeno a už se pro dnešek ani nehnu
![]()
taky se ani nehnu
dostala sem jahody asi za odmenu tak si davam do nosu