Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
27.5.11 11:31

To chápu :mrgreen: Já měla docela štěstí,když bylo hnusně byla jsem stejně v práci a nemohla jít a jin nám to docela vycházelo v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.5.11 11:44

Letos se mě fakt mezi ty davy lidí vůbec nechce..navíc o půl jedenácté už většinou dávno spím :oops: :oops:

Teď mi zrovna psala mail jedna holka, co jsme se seznámily na cvičení pro těhotný.. Je v 25tt, čeká dvojčata..tak prý se modlí, aby se narodili až po 30tt, že to už je prý v pohodě :-? To fakt musí být hrůza s těma dvojčatama, myslím, že můžeme být rádi za to co máme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 11:48

jj,taky už je to na mě čas spánku :lol:
No čekat dvojčata,tak mě asi mrskne,mám co dělat s jedním raubířem :lol: Musí to být záhul celkově jak na tělo,tak pak i na to se o dvě prďolky starat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.5.11 12:00

Přítel je z dvojčat, tak jsem se modlila, aby se to nějak nezopakovalo ají u nás..ale naštěstí nee :lol: To bych se asi fakt zbláznila.. :nevim: Vůbec si to nedokážu představit :-) Navíc to těhotenství..to musí být horror, obdivuju všechny, který to zvládly :pankac:

Tak jsem zvědavá, s čím přijde Ludmulka…snad bude všechno ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 12:09

Snad ano,taky si holka s těma doktorama užívá :zed: :evil:
To chápu,že jste měli obavy,aby se to neopakovalo :lol:
Jdu si na chvíli asi zdřímnout,trochu mi padají očka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.5.11 12:12

Tak dobrou „noc“ :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 12:17
:pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.5.11 13:23

ahoj tak jsem doma. Kvaky tak drzim palce at je vsechno ok snad to magnezko zabere. a kdyby se ty krece zhorsili tak utikej na pohotovost radsi xkrat zbytecne nez pak pozde. dneska jsme se se sestrickama na diabetologii i docela pobavila, prisla sme tam ze me posilaji z obilnaku a oni pry jestli jsme objednana rikam ze ne a oni tka to mi vam dame termin a ja na to tak to nema cenu to uz do te doby poorodim :mrgreen: tka nakonec me vzsli dnes mam pujceny glukomer ze se mma aspon dva tydny obcas pomerit a za dva tydny na kontrolu,v pondeli na odbery jeste.dali mi dietu jakou bych mela dodrzovat ale taky nechapali z tech postupu mych doktoru… no a doktorka nakonec rikala ze ted uz je to vicemene formalita… ale co tak aspon tech par tydnu budu delat co se da pro tu moji berusku :srdce: . akorat nesmim cervenou papriku a cherry rajcata a hadejte na co mam v tehu nejvetsi chut? :think: ale co se da delat no. a jak se tak divam ven tak na prehradu se zitra nepujde ale ohnostroje jsou pro me stejne tabu tak pozde vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.5.11 13:24

jinak moji rodice jsou oba z dvojcat a sestra ma dvojcata tak jsme taky mela strach ze budem mit dvojcata ale rika se ze dvojcata se vetsinou povedou az na podruhe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.5.11 14:18
Lidmulka88 píše:
dvojcata se vetsinou povedou az na podruhe :think:

Jeeej, nestraš.. :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je fajn, že teď o tebe tak pečujou :wink: To bych nikdy neřekla, že ti zakážou zrovna papriku a rajčata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.5.11 14:33

no aspon tech par tydnu pred porodem si uziju peci :-D. no me to taky nenapadlo jak zacala zadna mrkev, hrasek, kukurice tak sem si rikala v duchu to nevadi na to nemam chut a pak dodala paprika a cherry rajcata to je nan nic. a no samozrejme sladkosti a smetanove mlecne vyrobky. ja nechci strasit ale vim jak to dopadlo u segry chtelii jeste jedno a maji tri deti a proto taky budu vahat z druhym ditetem bo by z toho pravdepodobne byli tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.5.11 18:22

Co delate holky? ja odpocivam a koukame na telku. mala asi spinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 20:53

Ahoj,my taky koukáme na telku :wink:
Křeče už dali pokoj alespon zatím,ale holky mám normálně pocit,že se mi zmenšuje bříško,bože to jsou nervy,malej se sice sem tam hýbne,ale i tak mám děsnej strach :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.5.11 21:12

To je normalni ze mas strach, taky bych doma nejradsi mela ultrazvuk a pristroj na poslouchani ozvem mimca. a brisko mi obcas taky pripada mensi to je ais normalni, nejsi v tom sama :-D. hlavne ze krece ti prestali. a maly se hybe tak je to v poradku urcite. to jsou dozvuky z te kontroly asi ja uz mam ted nervy pred tou pondelni. tak ani nevim jak te uklidnit poradne :nevim: . ale urcite je vsechno v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 21:33

Snad máš pravdu a je vše v pořádku :hug:
Jdu zkusit usnout,odpoledne se mi chtělo hrozně spát,ale nepodařilo se mi usnout,tak jsem jen ležela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí