Poradna duly
Jana Čurdová
presne a jeste pet minut pred koncem reklama ja tu televizi asi nekdy fakt hodim z okna ![]()
Tak a ted kdo z koho mezi Gábou a Lukášem ![]()
No nic pro dnešek mizím,zatím ahoj a opatrujte se s malou ![]()
Ahoj holky
Teda to je vedro…a už tak po ránu
To dneska budu jen ležet a odpočívat
Konečně jsem si objednala ty kojící podprsenky, tak jsem zvědavá, co mi dojde
Uvažovala jsem i o takových těch stahovacích kalhotkách..píšou tam, že jsou vhodný po porodu..
Kupujete některá? ![]()
ja ani neplanuju dneska jit ven… cetla sem o nich ale nebudu je asi kupovat.
.
to jo ale to ma hlavne pomoct k zavinuti delohy ne? nebo myslis ze to pomuze i s brichem? hm tak popremylsim ![]()
No právě prý i s břichem..ale tak napsat můžou cokoliv, kdoví co je pravda
Představa, že se v takovým vedru potím ve stahovacích kalhotkách sice dvakrát úžasná není..ale jestli budu vypadat líp, tak jdu do toho
![]()
to jo no. to asi poresim az po porodu, bo dokud budu krvacet tak asi stahovaci kalhotky nehrozi to budou spis sitovane kalhotky a budu vetrat stehy a kdybych nahodou mela cisare tak si taky nebudu bricho stahovat ![]()
Jasně, však uvidíme
Na jedné diskuzi jsem právě četla, že je holce právě po císaři doporučili
Tak teď se v tom vyznat…
Uvidíme no..já už snad ani nedokážu myslet na nic jinýho než na ten porod..
Už jen v podstatě čtyři týdny..
![]()
taky na to porad myslim uz je to za chvili jen asi pet tydnu…
. nedavno sem byla v sestem tydnu a ted mam pet tydnu do porodu to to leti…
jj, je to úplně neuvěřitelný
Ve čtvrtek už jdu asi naposledy k mýmu doktorovi…no a když si vzpomenu, jak jsem tam šla těhotná poprvé
Pořád přemýšlím, jestli má cenu jít na nějakej ten předporodní kurz..
Přítel by si asi musel vzít volno z práce..asi by se netvářil moc nadšeně
Vy už jste byli?
nebyli a uz asi ani nepujdem. pritel si bude setrit volno na porod a na prvni dny po porodu. ja jdu v pondeli na kontrolu do poradny asi taky naposled a pak uz budu chodit do te predporodni… sranda je ze na obilnaku je to hned vedle vchodu na porodni saly tak i posledne kdyz sem se tam byla ptat tak tam pochodovali tatinci… .