Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
30.5.11 20:57

presne a jeste pet minut pred koncem reklama ja tu televizi asi nekdy fakt hodim z okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 21:05

Tak a je to :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 21:05

tak michal no 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.5.11 21:12

Tak a ted kdo z koho mezi Gábou a Lukášem :think:
No nic pro dnešek mizím,zatím ahoj a opatrujte se s malou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.5.11 21:13

tak to si nedokazu tipnout :nevim: . taky se opatrujte dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 09:09

Ahoj holky :mavam: Teda to je vedro…a už tak po ránu :cert: :roll: To dneska budu jen ležet a odpočívat :andel: Konečně jsem si objednala ty kojící podprsenky, tak jsem zvědavá, co mi dojde :-) Uvažovala jsem i o takových těch stahovacích kalhotkách..píšou tam, že jsou vhodný po porodu.. :nevim: Kupujete některá? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 09:18

ja ani neplanuju dneska jit ven… cetla sem o nich ale nebudu je asi kupovat. :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 09:34

Já je asi koupím..pro krásu se musí trpět, ne? :pankac: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 09:37

to jo ale to ma hlavne pomoct k zavinuti delohy ne? nebo myslis ze to pomuze i s brichem? hm tak popremylsim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 09:42

No právě prý i s břichem..ale tak napsat můžou cokoliv, kdoví co je pravda :roll: Představa, že se v takovým vedru potím ve stahovacích kalhotkách sice dvakrát úžasná není..ale jestli budu vypadat líp, tak jdu do toho :oops: :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 09:48

to jo no. to asi poresim az po porodu, bo dokud budu krvacet tak asi stahovaci kalhotky nehrozi to budou spis sitovane kalhotky a budu vetrat stehy a kdybych nahodou mela cisare tak si taky nebudu bricho stahovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 10:04

Jasně, však uvidíme :wink: Na jedné diskuzi jsem právě četla, že je holce právě po císaři doporučili :nevim: Tak teď se v tom vyznat… :zed: :think: Uvidíme no..já už snad ani nedokážu myslet na nic jinýho než na ten porod.. :zed: :zed: Už jen v podstatě čtyři týdny.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 10:18

taky na to porad myslim uz je to za chvili jen asi pet tydnu… :dance: :dance: :dance: . nedavno sem byla v sestem tydnu a ted mam pet tydnu do porodu to to leti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
31.5.11 10:32

jj, je to úplně neuvěřitelný :dance: Ve čtvrtek už jdu asi naposledy k mýmu doktorovi…no a když si vzpomenu, jak jsem tam šla těhotná poprvé :oops: Pořád přemýšlím, jestli má cenu jít na nějakej ten předporodní kurz.. :nevim: Přítel by si asi musel vzít volno z práce..asi by se netvářil moc nadšeně :roll: Vy už jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.5.11 10:42

nebyli a uz asi ani nepujdem. pritel si bude setrit volno na porod a na prvni dny po porodu. ja jdu v pondeli na kontrolu do poradny asi taky naposled a pak uz budu chodit do te predporodni… sranda je ze na obilnaku je to hned vedle vchodu na porodni saly tak i posledne kdyz sem se tam byla ptat tak tam pochodovali tatinci… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí