Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Tak my na předporodním kurzu nebyli,ale přemýšlela jsem o tom,ale v hodně diskuzích se objevoval názor,že je to stejně zbytečný,že ve finále co tě tam učí,tak probíhá jinak,tak na to asi taky prdíme
![]()
Si ale právě říkám, abych něco nepodcenila
Zatím moc načteno nemám
Tak abych tam nedělala ostudu
![]()
bud v klidu ja sem zatim cetla akorat denicky o porodech jinak si tohle ctivo nechavam az na pozdejc abych se moc nestresovala tim co me ceka ![]()
Dorko neboj ostuda nebude
oni ti poradí a pomůžou.Mě když to chytne,tak čtu,vždycky si něco na netu najdu a probírám se tím
a nebo tady https://www.emimino.cz/…pedie/porod/ v pravím sloupečku si najdeš co tě zrovna zajímá
![]()
Nerozmyslela
Ale tak třeba nebude místo..stát se může cokoliv, raději nad tím moc nepřemýšlím ![]()
Kvaky, neprovokuj
![]()
Abysme se nakonec nepotkaly v Bohunicích
Jsem fakt zvědavá, jestli mě vůbec doktor do té porodnice pošle
Už by mohl..!!
Těším se na to jak na Vánoce ![]()
provokaterko
. jen tise zavidim ja si dma meloun snad az po porodu jinak nesmim, moc cukru ![]()
no uvidimme registrovana budu na obilnaku ale kdovi jak to bude. neboj ted te posle posila se v 36 tt
taky se tesim na prvni kontrolu v porodnici ted jdu jeste do rizikove poradny a pak uz snad konecne taky tam.
![]()
Já doufám ![]()
Jinak zítra jdeme na matriku kvůli jménu..potřebujeme akorát občanku a rodný listy, ne?
Pracuje tam známá, mamka od mé bývalé spolužačky, určitě nám bude nutit i žádost o svatbu..tak se tam vyloženě těším
![]()
no pokud nejsi rozvedena tak to staci plus jeste tehu prukazku. My tam jdeme pristi tyden