Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
3.6.11 13:51
Lidmulka88 píše:
tak to je super prirozeny porod je lepsi nez cisar rika se nechapu jak nekdo dobrovolne muze rict ze chce cisare to je pak jak operace :nevim:

Přesně, taky nechápu, jak může chtít někdo císaře 8-o měla bych z toho taky daleko větší strach.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 13:54

Jo jo beru,musím,ale od března se hodnoty dýchání zlepšili,tak jsem moc ráda,ještě aby to tak vydrželo :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 13:57

urcite vydrzi :hug: .
a i ted se ti dobre dycha? me to posledni tydny dava zabrat nemuzu kolikrat popadnout dech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 14:02
Kvaky píše:
Jo jo beru,musím,ale od března se hodnoty dýchání zlepšili,tak jsem moc ráda,ještě aby to tak vydrželo :wink: :palec:

Tak to držím palce! :wink: Mě právě taky kdysi na alergologii zjistili astma, brala jsem i léky, ale po tom, co jsem zjistila, že jsem těhotná jsem všechny vysadila..žádný problémy nemám, akorát v průkazce to mám velkým napsaný, že mám astma..tak snad to někdo nebude v porodnici nějak řešit :roll:

Tyjo..teď mě nějak tak divně bolí břicho 8-o že by první poslíčci? 8-o 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 14:05

no resit to urcite budou meli by na tebe davat vetsi pozor. jinak ja ti neporadim ja se bojim ze poslicky nepoznam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 14:13

Takovej divnej pocit…nevím no :nevim: Zvláštní 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 14:16

hm tka hlavne hlidej jestli to nezacina byt pravidelne . a pokud to jsou poslicci tak po teple vane by to melo prejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 14:22

Nestraš 8-o 8-o :wink: Bolí mě i záda..podbřišek..no zajímavý :-? Ještě jsem to nezažila.. ale tak čtyři týdny před porodem už je to snad normální 8-o :wink: :wink: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 14:25

me zada boli porad ale jina k nic tak ti fakt neporadim. a zlepsuje se to? ale do porodu je chvilka tak je to asi normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 14:29

Teda, že já nemůžu mít chvílu klid :zed: Jdu si napustit tu vanu..snad to pomůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 14:30

nezavidim no. tak drzim palce at to prejde. a tu vanu zas ne moc horkou to zase muze vyvolat porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 14:41

Snad to nic není,ještě je brzy 8-) Mě včera pobolíval levý podbřišek a někde jsem se dočetla,že to může být tím jak se zvětšuje bříško a nebo,že prcek tlačí na uzliny,tak nevím :nevim: ,ale dneska musím zatukat zatím klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.6.11 14:43

me nastesti krom tech zadd nic neboli jen obcas ten pravy bok a to jen kdyz jdu venku. dneska se mi v kuchyni tak zamotala hlava ze sem malem padla. takze radsi zase budu doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.6.11 16:55

Tak už to přešlo, vana pomohla..ale fakt mazec :mrgreen: Až jsem měla chvílu i strach :oops:
Taky se mě, Lidmulko, motá hlava…obzvlášť teď, když to venku vypadá na bouřku.. :zed: Ale už jen měsííííííc :dance: :dance: Tak to už přežijeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.6.11 18:05

No co mě překvapilo,že někdo ani poslíčky neměl a rovnou hurá rodit :lol: Docela mě to překvapilo,myslela jsem,že poslíčci jsou u každé :think:
A co tašku do porodky,už balíte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital