Poradna duly
Jana Čurdová
Lidmulka88 píše:
tak to je super prirozeny porod je lepsi nez cisar rika se nechapu jak nekdo dobrovolne muze rict ze chce cisare to je pak jak operace
Přesně, taky nechápu, jak může chtít někdo císaře
měla bych z toho taky daleko větší strach.. ![]()
Jo jo beru,musím,ale od března se hodnoty dýchání zlepšili,tak jsem moc ráda,ještě aby to tak vydrželo
![]()
urcite vydrzi
.
a i ted se ti dobre dycha? me to posledni tydny dava zabrat nemuzu kolikrat popadnout dech
Kvaky píše:
Jo jo beru,musím,ale od března se hodnoty dýchání zlepšili,tak jsem moc ráda,ještě aby to tak vydrželo![]()
Tak to držím palce!
Mě právě taky kdysi na alergologii zjistili astma, brala jsem i léky, ale po tom, co jsem zjistila, že jsem těhotná jsem všechny vysadila..žádný problémy nemám, akorát v průkazce to mám velkým napsaný, že mám astma..tak snad to někdo nebude v porodnici nějak řešit ![]()
Tyjo..teď mě nějak tak divně bolí břicho
že by první poslíčci?
![]()
no resit to urcite budou meli by na tebe davat vetsi pozor. jinak ja ti neporadim ja se bojim ze poslicky nepoznam ![]()
hm tka hlavne hlidej jestli to nezacina byt pravidelne . a pokud to jsou poslicci tak po teple vane by to melo prejit
Nestraš
Bolí mě i záda..podbřišek..no zajímavý
Ještě jsem to nezažila.. ale tak čtyři týdny před porodem už je to snad normální
![]()
me zada boli porad ale jina k nic tak ti fakt neporadim. a zlepsuje se to? ale do porodu je chvilka tak je to asi normalni ![]()
Teda, že já nemůžu mít chvílu klid
Jdu si napustit tu vanu..snad to pomůže ![]()
nezavidim no. tak drzim palce at to prejde. a tu vanu zas ne moc horkou to zase muze vyvolat porod.
Snad to nic není,ještě je brzy
Mě včera pobolíval levý podbřišek a někde jsem se dočetla,že to může být tím jak se zvětšuje bříško a nebo,že prcek tlačí na uzliny,tak nevím
,ale dneska musím zatukat zatím klid
me nastesti krom tech zadd nic neboli jen obcas ten pravy bok a to jen kdyz jdu venku. dneska se mi v kuchyni tak zamotala hlava ze sem malem padla. takze radsi zase budu doma…
Tak už to přešlo, vana pomohla..ale fakt mazec
Až jsem měla chvílu i strach ![]()
Taky se mě, Lidmulko, motá hlava…obzvlášť teď, když to venku vypadá na bouřku..
Ale už jen měsííííííc
Tak to už přežijeme ![]()
No co mě překvapilo,že někdo ani poslíčky neměl a rovnou hurá rodit
Docela mě to překvapilo,myslela jsem,že poslíčci jsou u každé ![]()
A co tašku do porodky,už balíte? ![]()