Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
8.6.11 20:49

Já jsem dala do té tašky rodný list, ručník a pak nějakou tu drogerii…mám dobrej pocit, že jsem aspoň s balením začala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 20:54

Taky dobrej začátek :palec: :mrgreen: :mrgreen:

Já ted čtu novou diskuzi která ve mě vyvolala pocit,že někteří lidi nejsou normální.Ta diskuze se jmenuje „Věšák na dítě“ ,četla jsi to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 20:59

Četla! Raději si to představuju jako třeba závěsnou houpačku nebo tak něco…protože jinak fakt nechápu 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 21:02

Týýýjo..až teď vidím tu fotku…tak to je drsný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 21:02

Mě to přijde opravdu stupidní!!! :zed: :pocitac:
A kočku vůbec nechápu,že přemýšlí nad koupí takové hovadiny :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.6.11 21:12

tak pritel odesel zas do prace ach jo.
Kvaky ten koberec je hezky a zluta by k tomu urcite pasovala a site do oken si stejne rikala ze budete davat ze. To bude mit maly krasny pokojicek :-D .
No ale mam mezery nebyla sem tu cele odpoledne tak jdu procist tu diskuzi. zitra mam nabity den jedu dopoledne k segre a pak kouknout do byvale prace takze to bude rozlitane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 21:14

Fakt teda čumím 8-o 8-o Jak toto může někoho napadnout? 8-o 8-o 8-o Potřebuje si vyluxovat, tak pověsí děcko na zeď…a příště bude chtít žehlit, tak ho dá do klece?? 8-o :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 21:16
Lidmulka88 píše:
tak pritel odesel zas do prace ach jo.

Můj na pivo :roll: A v televizi naprostý nic, tak se tady akorát rozčiluju u diskuzí :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 21:18
Dorka_X píše:
Fakt teda čumím 8-o 8-o Jak toto může někoho napadnout? 8-o 8-o 8-o Potřebuje si vyluxovat, tak pověsí děcko na zeď…a příště bude chtít žehlit, tak ho dá do klece?? 8-o :pocitac:

Přesně :pankac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 21:21

Jo sítě chceme udělat,chtěla jsem poradit,inspirovat,víš jak se říká: víc hlav,víc ví :wink:
My koukáme na TV,ale mě to něják neba,tak koukám jen na půl oka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.6.11 21:28

taak uz sme to procetla a myslim ze jsme vsechny zapomneli do vybavicky do nejdulezitejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . no je to des povesit dite na zed aby si mohla uklidit tak to by me nenapadlo. ja myslela ze normalne budu uklizet kdyz bude v postylce nebo spat nebo bude doma pritel :nevim:

kvaky je mi to naproste jasne jak si to mysleal maly to bude mit urcite krasne taky mame v loznici zlutou a vypada to dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 21:31

No já to vidím tak, že si beru časopis a jdu do postele.. Začalo tady pršet, takže přítel jen tak z toho piva nedojde :roll: Tak jdu spát :wink: Zítra mě čeká kontrola u doktora, tak abych byla odpočatá :lol: Tak se holky mějte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 21:31
Lidmulka88 píše:
taak uz sme to procetla a myslim ze jsme vsechny zapomneli do vybavicky do nejdulezitejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.6.11 21:35

tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 21:36

Taky to pro dnešek balím,dobrou noc holky a pozdravujte ty vaše princezny :mavam: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí