Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem dala do té tašky rodný list, ručník a pak nějakou tu drogerii…mám dobrej pocit, že jsem aspoň s balením začala ![]()
Taky dobrej začátek
![]()
Já ted čtu novou diskuzi která ve mě vyvolala pocit,že někteří lidi nejsou normální.Ta diskuze se jmenuje „Věšák na dítě“ ,četla jsi to??
Četla! Raději si to představuju jako třeba závěsnou houpačku nebo tak něco…protože jinak fakt nechápu
![]()
Mě to přijde opravdu stupidní!!!
![]()
A kočku vůbec nechápu,že přemýšlí nad koupí takové hovadiny
![]()
tak pritel odesel zas do prace ach jo.
Kvaky ten koberec je hezky a zluta by k tomu urcite pasovala a site do oken si stejne rikala ze budete davat ze. To bude mit maly krasny pokojicek
.
No ale mam mezery nebyla sem tu cele odpoledne tak jdu procist tu diskuzi. zitra mam nabity den jedu dopoledne k segre a pak kouknout do byvale prace takze to bude rozlitane
Fakt teda čumím
Jak toto může někoho napadnout?
Potřebuje si vyluxovat, tak pověsí děcko na zeď…a příště bude chtít žehlit, tak ho dá do klece??
![]()
Lidmulka88 píše:
tak pritel odesel zas do prace ach jo.
Můj na pivo
A v televizi naprostý nic, tak se tady akorát rozčiluju u diskuzí
![]()
Dorka_X píše:
Fakt teda čumím![]()
Jak toto může někoho napadnout?
![]()
![]()
Potřebuje si vyluxovat, tak pověsí děcko na zeď…a příště bude chtít žehlit, tak ho dá do klece??
![]()
Přesně
![]()
Jo sítě chceme udělat,chtěla jsem poradit,inspirovat,víš jak se říká: víc hlav,víc ví ![]()
My koukáme na TV,ale mě to něják neba,tak koukám jen na půl oka ![]()
taak uz sme to procetla a myslim ze jsme vsechny zapomneli do vybavicky do nejdulezitejsi
. no je to des povesit dite na zed aby si mohla uklidit tak to by me nenapadlo. ja myslela ze normalne budu uklizet kdyz bude v postylce nebo spat nebo bude doma pritel ![]()
kvaky je mi to naproste jasne jak si to mysleal maly to bude mit urcite krasne taky mame v loznici zlutou a vypada to dobre ![]()
No já to vidím tak, že si beru časopis a jdu do postele.. Začalo tady pršet, takže přítel jen tak z toho piva nedojde
Tak jdu spát
Zítra mě čeká kontrola u doktora, tak abych byla odpočatá
Tak se holky mějte ![]()
Lidmulka88 píše:
taak uz sme to procetla a myslim ze jsme vsechny zapomneli do vybavicky do nejdulezitejsi![]()
![]()
Taky to pro dnešek balím,dobrou noc holky a pozdravujte ty vaše princezny
![]()