Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
8.6.11 21:39

tak i tobe dobrou noc kvaky. :mavam: . a samozrejme obe pozdravujte deticky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.6.11 21:41

Dneska se bude dobře spát,když prší,vyčistí se vzduch :dance: Tak dobrou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.6.11 21:43

Dobrou!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.6.11 08:33

Ahoj holky :mavam: . jak je vam? ja jdu ted dopoledne na kontrolu na diabetologii tak uvidim co mi reknou a ve tri jedem na ten vylet. tak doufam ze se z toho cestovani mala nerozhodne ze uz se narodi :-). Uz to mame za par zacinam byt nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
10.6.11 09:49

ahoj :mavam: Tak já už jsem konečně objednaná na kontrolu do porodnice :dance: tak mám radost :wink: Doktor mě včera trochu vystrašil..prý mám ten čípek dost zkrácený, ale už je to prý jedno, že prý teď už můžu rodit kdykoliv :-? Tak asi dobalím tu tašku :oops: :wink:
Máte štěstí, že vám na to cestování vyšlo počasí..tak si to ještě naposledy užijte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.6.11 12:38

Ahoj holky, oficiálně prohlašuji svoji tašku za sbalenou :pankac: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.6.11 16:44

Ahoooooj :mavam: dobrá práce,gratuluji :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
Já se byla o víkendu obarvit,abych se miminku trochu líbila až se uvidíme :lol: a jinak jen více méně lenoším a nic se mi nechce…
Zítra jdeme domluvit doktorku pro malýho,tak snad bude mít volno a vezme nás,bylo by to super protože ordinaci má naproti našemu baráku,takže jen přes silnic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.6.11 17:27

Díííky :pankac:
Já taky hlavně odpočívám..jen nějakej lehkej úklid a tak :oops: S těma volnýma doktorama je to tak trochu adrenalin…nás sice ještě vzali, ale moc nadšení asi nebyli :roll: teď je tak hrozně moc dětí, hrůza..
Ve čtvrtek jsem měla jít poprvé na kontrolu do porodky, ale dneska jsem to přesunula..kvůli té blbé stávce :cert: Nechci, aby si přítel bral zbytečně volno z práce.. Objednali mě až na příští úterý, tak snad do té doby neporodím :wink: Ve středu jdeme na předporodní kurz..přítel mě víceméně donutil, prý se pak bude cítit líp :roll: Ale myslím, že až mu tam ukážou to video s porodem, tak se rozhodně cítit líp nebude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.6.11 19:29

Jsem zvědavá :think: ,budu doufat,že nás vezme,nu uvidíme :think:
Jo no ta stávka mě taky s..e,opravdu všechny kolem si vzali jako rukojmí :cert: :cert:
Je fajn,že ten předporodní kurz zkusíte,třeba vám to něco dá :wink: snad to příteli nenažene strach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.6.11 21:14

Ahoj tak jsme dorazili bylo to fajn mame dokonce od svagrove nafocene brisko, zitra jdu dokoupit poslednich par veci a pak uz klidne muzu jit rodit. dneska sem to pocitala a mam 24 dni do terminu :dance: :dance: to uz je jako nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.6.11 11:16

Ahooj :mavam: jj, už jen pár dní a je to tady..nemůžu se dočkat :dance: Dneska celou noc se mi zdál sen, jak jezdím s kočárkem..ani nevím, kam jsem jela…ale byl to nádhernej pocit :dance: Akorát místo holčičky jsem měla v kočárku kluka, tak doufám, že to nic neznamená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.6.11 13:09

taky se nemuzu dockat. me se o miminkach nezda vubec vlastne skoro nikdy se mi nic nezda a kdyz uz tak je to horor… jsem porad vic a vic unavena. v patek se tesim na monitor :dance: :dance: . zitra je stavka tak pritel dostal volno a nahrazovat to bude v sobotu tak mozna pujdem koupit nejaky pekny oblecek jeste mi chybi neco spesl do porodnice teda na cestu z porodnice :srdce: . ja uz se tak tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.6.11 08:12

Dobre rano jak vam je? co miminka? me se mala zase vrti je to sranda protoze se mi vlni cele bricho je to jak kdyby se pretacela zleva do prava :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.6.11 10:39

Ahooooj :mavam: tady to něják upadlo :think:
Taky mám pocit,že se malej zbláznil bo co tam předvádí :lol: :lol:
Byla jsem se zeptat u té doktorky pro malýho,měla tam zástup,ale řekli nám,že nás vezmou,ale nikam si nás nezapsali,nic.Myslela jsem,že budou chtít alespon vědět termín,jméno po příp.telefon a někam si nás zapíšou,aby s námi počítali :think: :think: :nevim:
Jak jste to měli vy holky? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.6.11 11:01

taky si rikam ze to tady nejak upada … No tchyne se tam asi stavovlaa ja sme tam ani nebyla a donesla mi papirek kde je napsene jeji jmeno a telefon a mobil a rekla mi ze ji mam pak zavolat az se vratim z porodnice takze s nama pocita. a tobe telefon dali? protoze skoro prvni co musis udelat az se vratis z porodky je zavolat detske doktorce aby vas prevzala do pece a ona by behem 24 h mela dojit vas zkontrolovat nebo byste meli dojit vy. tka tam zajdi az tam nebude ten zastup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí