Poradna duly
Jana Čurdová
tak i tobe dobrou noc kvaky.
. a samozrejme obe pozdravujte deticky ![]()
Dneska se bude dobře spát,když prší,vyčistí se vzduch
Tak dobrou
![]()
Ahoj holky
. jak je vam? ja jdu ted dopoledne na kontrolu na diabetologii tak uvidim co mi reknou a ve tri jedem na ten vylet. tak doufam ze se z toho cestovani mala nerozhodne ze uz se narodi
. Uz to mame za par zacinam byt nervozni
ahoj
Tak já už jsem konečně objednaná na kontrolu do porodnice
tak mám radost
Doktor mě včera trochu vystrašil..prý mám ten čípek dost zkrácený, ale už je to prý jedno, že prý teď už můžu rodit kdykoliv
Tak asi dobalím tu tašku
![]()
Máte štěstí, že vám na to cestování vyšlo počasí..tak si to ještě naposledy užijte ![]()
Ahoooooj
dobrá práce,gratuluji
![]()
Já se byla o víkendu obarvit,abych se miminku trochu líbila až se uvidíme
a jinak jen více méně lenoším a nic se mi nechce…
Zítra jdeme domluvit doktorku pro malýho,tak snad bude mít volno a vezme nás,bylo by to super protože ordinaci má naproti našemu baráku,takže jen přes silnic ![]()
Díííky ![]()
Já taky hlavně odpočívám..jen nějakej lehkej úklid a tak
S těma volnýma doktorama je to tak trochu adrenalin…nás sice ještě vzali, ale moc nadšení asi nebyli
teď je tak hrozně moc dětí, hrůza..
Ve čtvrtek jsem měla jít poprvé na kontrolu do porodky, ale dneska jsem to přesunula..kvůli té blbé stávce
Nechci, aby si přítel bral zbytečně volno z práce.. Objednali mě až na příští úterý, tak snad do té doby neporodím
Ve středu jdeme na předporodní kurz..přítel mě víceméně donutil, prý se pak bude cítit líp
Ale myslím, že až mu tam ukážou to video s porodem, tak se rozhodně cítit líp nebude
![]()
Jsem zvědavá
,budu doufat,že nás vezme,nu uvidíme ![]()
Jo no ta stávka mě taky s..e,opravdu všechny kolem si vzali jako rukojmí
![]()
Je fajn,že ten předporodní kurz zkusíte,třeba vám to něco dá
snad to příteli nenažene strach ![]()
Ahoj tak jsme dorazili bylo to fajn mame dokonce od svagrove nafocene brisko, zitra jdu dokoupit poslednich par veci a pak uz klidne muzu jit rodit. dneska sem to pocitala a mam 24 dni do terminu
to uz je jako nic
Ahooj
jj, už jen pár dní a je to tady..nemůžu se dočkat
Dneska celou noc se mi zdál sen, jak jezdím s kočárkem..ani nevím, kam jsem jela…ale byl to nádhernej pocit
Akorát místo holčičky jsem měla v kočárku kluka, tak doufám, že to nic neznamená ![]()
taky se nemuzu dockat. me se o miminkach nezda vubec vlastne skoro nikdy se mi nic nezda a kdyz uz tak je to horor… jsem porad vic a vic unavena. v patek se tesim na monitor
. zitra je stavka tak pritel dostal volno a nahrazovat to bude v sobotu tak mozna pujdem koupit nejaky pekny oblecek jeste mi chybi neco spesl do porodnice teda na cestu z porodnice
. ja uz se tak tesim
Dobre rano jak vam je? co miminka? me se mala zase vrti je to sranda protoze se mi vlni cele bricho je to jak kdyby se pretacela zleva do prava
![]()
Ahooooj
tady to něják upadlo ![]()
Taky mám pocit,že se malej zbláznil bo co tam předvádí
![]()
Byla jsem se zeptat u té doktorky pro malýho,měla tam zástup,ale řekli nám,že nás vezmou,ale nikam si nás nezapsali,nic.Myslela jsem,že budou chtít alespon vědět termín,jméno po příp.telefon a někam si nás zapíšou,aby s námi počítali
![]()
Jak jste to měli vy holky? ![]()
taky si rikam ze to tady nejak upada … No tchyne se tam asi stavovlaa ja sme tam ani nebyla a donesla mi papirek kde je napsene jeji jmeno a telefon a mobil a rekla mi ze ji mam pak zavolat az se vratim z porodnice takze s nama pocita. a tobe telefon dali? protoze skoro prvni co musis udelat az se vratis z porodky je zavolat detske doktorce aby vas prevzala do pece a ona by behem 24 h mela dojit vas zkontrolovat nebo byste meli dojit vy. tka tam zajdi az tam nebude ten zastup ![]()