Poradna duly
Jana Čurdová
Kvaky píše:
A co tašku do porodky,už balíte?
No dneska jsem si říkala, že už asi budu muset začít
Akorát…takovej dotázek
…do jakýho typu tašky to budete všechno balit?? přijde mi, že je toho všeho nějak mooc.. teda jako objemově moc
Tak nevím, jakou tašku…jakou velikost.. ![]()
Já si vezmu normálně nějákou cestovní.Chtěla bych jednu pro mě a jednu s věcma pro malýho,ale uvidím ![]()
to je fajn ze to preslo dorko. to si rikam taky uz jen mesic ale nemuzu se dockat
. ja tasku jeste nebalim zatim ale uz je asi na case. a dve tasky jsou ais praktricke bo k porodu veci pro maleho opotrebovat nebudes vetsinu az na cestu domu a nebo ti ji nekdo donese. primo k porodu ji asi brat nebudu. jen par veci si do ni prihodim pro maleho. a jinak ais do klasicke cestovni tasky. ale ze to uteklo
![]()
Taky bych to tak viděla..že sbalím jen to nejnutnější a zbytek mi donesou až později..podle toho, co bude potřeba..
jj vetsinu veci v porodnici na mimi dostanes myslim obleceni a tak a jinak kosmetika a plenky podle me staci kdyz donese druhy dne navsteva i kdyz mozna si par prihodim do tasky jeste nevim uvidim az dostanu seznam z porodnice
Lidmulka88 píše:
jj vetsinu veci v porodnici na mimi dostanes myslim obleceni a tak a jinak kosmetika a plenky podle me staci kdyz donese druhy dne navsteva i kdyz mozna si par prihodim do tasky jeste nevim uvidim az dostanu seznam z porodnice
jj ![]()
mimi oblečení dostane, ani župan a košilku si brát nebudu..klidně budu v té z porodnice, prý to někomu vadí, ale já to přežiju ![]()
tak zupan si asi vezmu prece jne sem videla u segry ze ta kosile je porad od krve a na obilnaku myslim nesmi navstevy na pokoj tak kdyby nahodou tak to nemusi kazdy videt ale jinak si svou kosili neberu ty erarni postaci. a navic je asi vetsi spotreba za tech par dni a pry meni na pozadani tak je to v poho
Ahojte holky
Jak vám je??Mě je děsně,to horko je hrozný… ![]()
Rozhodla jsem se,že začnu vařit obědy den dopředu,ale večer,protože přes to odpoledne se to nedá
Včera jsme byli u tchýně a dostali oběd i na dnes,tak jsem ráda,že nemusím vařit i když budu dělat guláš na zítra,příjdou chlapy udělat ten pokojíček z čehož mám radost,že se konečně pak bude moct už malovat a manžel si vezme dovču a bude tu semnou
,kdyby mi nebylo dobře,tak ať se o chlapy postará ![]()
Ahojky, napodobne je to na nic ten hic. my jsme o vikendu byli na zahrade tam bylo ve stinu docela dobre. Dneska kontrola a vsecko je ok pristi tyden v patek jdu uz na monitor poprve
. s obedama to mas dobry napad ale ja sme vetsionou vecer uz uplne hotova takze bysme asi byli hlady bo by se mi nechtelo varit
. a jak je ti jinak? maly nezlobi? me mala porad kope vcera tak ze to az zabolelo jaka to byla rana ale podle pani doktorky to je zatim v pohode nevypada to ze bych mela rodit predcasne
dobre ranko
. dneska tam snad nebude takovy hic. nejak nam to tady upada. Copak je s dorkou? ![]()
Ahoj
my už jsme dneska od šesti vzhůru.V sedma měli přijít zedníci a nakonec se zdrželi na firmě a přijeli až o půl deváté,tak jsem ted ještě chvilku ležela.
Dneska konečně poslední žehlení věciček,naštěstí je jich už jen pár a bude hotovo
A odpoledne na kontrolu k doktorce,takže dneska takovej náročnější den
Ahojky,
nějak nestíhám ani dočítat co tu kdo píšete a psát co je u nás nového…
přiznávám se že se na mateřské docela nudím takže jezdím s manželem den co den Praha Brno a zpět…alespoň se můžeme střídat v řízení…
ale hlavně jsem se chtěla zeptat, už víme že budeme rodit dřív cca 14 dní alespoň mi to dr už několikrát říkala tak nevím, ale hlavně jak se pozná hlenová zátka??? nevíte???
Ahoj holky!
Teda to horko…no řeknu vám - mít termín až třeba v srpnu, tak se jdu asi oběsit
O víkendu jsme naštěstí byli pryč, pěkně na chatě v lese, tak to celkem šlo přežít..ale včera jsem fakt myslela, že to bude má smrt
Já blbá jsem se totiž rozhodla, že zajdu do města, musela jsem ještě vyřídit pár věcí, koupit tašku do porodnice
a zajít na oběd s kámoškama…no bylo to peklo, jsem myslela, že ani domů nedojdu
No jestli se nějak radikálně neochladí, tak už mě z domu nikdo nedostane ![]()
Ten monitor závidííííím
Snad už mi ho ve čtvrtek taky napíše ![]()
Jinak holky nevíte, jak je to v MHD s kočárkem? Jezdí se zadarmo?