Poradna duly
Jana Čurdová
me prave doktorka rikala ze do terminu jinak vyvolani kvuli te cukrovce. uz se na malou tesim ![]()
ajo, ta cukrovka
tak to aspoň budeš mít brzo za sebou.. já budu beztak čekat až do 18. ![]()
no právě že vůbec…jakoby to nemělo přijít ani za dva měsíce
občas mě sice břicho pobolívá, ale nic extra.. Tak buď ráda za to, co máš
![]()
to prijde
. me prave ze se nezdalo ze tvrdne vzdycky sem myslela ze to je mala tak rozvalena a az se na to doktorka ptala mi doslo ze to bude asi ono. tak doufam ze porod bezpecne poznam.
![]()
jj, to mám taky strach.. ale myslím, že až to přijde, tak to poznáme…aspoň tak mě to říkaly všichni, co už to mají za sebou ![]()
tak doufam. jim se to povida kdyz uz to maji za sebou
. ale myslim ze to poznam asi
Bylo mi řečeno, že to prý nejde nepoznat
I ta PA na kurzu to říkala..že z toho nemáme mít strach..že nás kdyžtak pošlou zpátky domů z porodnice, to zas není taková tragédie
ale že opačně se to prý nestává..že by jako někdo seděl doma a přitom rodil
![]()
uz se tesim az vyrazim s kocarkem ven.
. pak vyrazime na prochazku ne? ![]()
určitě se pak domluvíme na procházku
a taky na to plavání, popřípadě třeba na cvičení…
![]()
jn na shazovani tech kil… najdu si tu nekde aerobik nebo zumbu
![]()
Dorka_X píše:
Ahoj holky
Chtěla jsem se Vás zeptat, kde jste vlastně nakonec koupily ty kojící podprsenky? Nevíte, jestli je mají i v nějakým hypermarketu? mě se tak nechce chodit někde po centru Brna
Já jsem si totiž objednala dvě na tom astratexu, jsou fakt úžasný, ale jsou krajkový a s kosticema (podprsenky bez kostic totiž nesnáším).. No a jak jsme byli na tom kurzu v porodnici, tak ta porodní asistentka asi desetkrát zdůrazňovala, že máme mít do porodnice jen takový ty obyčejný..bez kostic a hlavně bez krajek..Tak by mne zajímalo, jestli náhodou nevíte, kde je mají
Ahojky,
já jsem hrozně dlouho řešila kojící podprsenky - vím, že jsou praktické, ale mě přijdou úchylné…
omlouvám se, ale prostě to tak cítím.
a nakonec jsem koupila v C&A. jsou v balení dvě, jsou z bavlny + lycry, a bez kostic a bez krajek. A nebyly ani drahé, dala jsem za ně 550,–
A krásně sedí…