Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
22.6.11 15:21

me prave doktorka rikala ze do terminu jinak vyvolani kvuli te cukrovce. uz se na malou tesim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 15:26

ajo, ta cukrovka :-? tak to aspoň budeš mít brzo za sebou.. já budu beztak čekat až do 18. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 15:26

a jak se citis? pozorujes ze by to uz mohlo prijit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 15:34

no právě že vůbec…jakoby to nemělo přijít ani za dva měsíce :-? občas mě sice břicho pobolívá, ale nic extra.. Tak buď ráda za to, co máš :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 15:37

jj to sem. ani brisko ti netvrdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 15:40

nee :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 15:43

to prijde :-) . me prave ze se nezdalo ze tvrdne vzdycky sem myslela ze to je mala tak rozvalena a az se na to doktorka ptala mi doslo ze to bude asi ono. tak doufam ze porod bezpecne poznam. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 15:46

jj, to mám taky strach.. ale myslím, že až to přijde, tak to poznáme…aspoň tak mě to říkaly všichni, co už to mají za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 15:48

tak doufam. jim se to povida kdyz uz to maji za sebou :lol: . ale myslim ze to poznam asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 15:53

Bylo mi řečeno, že to prý nejde nepoznat :mrgreen: I ta PA na kurzu to říkala..že z toho nemáme mít strach..že nás kdyžtak pošlou zpátky domů z porodnice, to zas není taková tragédie :lol: ale že opačně se to prý nestává..že by jako někdo seděl doma a přitom rodil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 15:55

to asi ne no. ja uz se nemuzu dockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 16:19

uz se tesim az vyrazim s kocarkem ven. :dance: . pak vyrazime na prochazku ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 17:29

určitě se pak domluvíme na procházku :dance: a taky na to plavání, popřípadě třeba na cvičení… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 17:53

jn na shazovani tech kil… najdu si tu nekde aerobik nebo zumbu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
24.6.11 14:17
Dorka_X píše:
Ahoj holky :mavam:
Chtěla jsem se Vás zeptat, kde jste vlastně nakonec koupily ty kojící podprsenky? Nevíte, jestli je mají i v nějakým hypermarketu? mě se tak nechce chodit někde po centru Brna :zed:
Já jsem si totiž objednala dvě na tom astratexu, jsou fakt úžasný, ale jsou krajkový a s kosticema (podprsenky bez kostic totiž nesnáším).. No a jak jsme byli na tom kurzu v porodnici, tak ta porodní asistentka asi desetkrát zdůrazňovala, že máme mít do porodnice jen takový ty obyčejný..bez kostic a hlavně bez krajek.. :roll: Tak by mne zajímalo, jestli náhodou nevíte, kde je mají :?:

Ahojky,
já jsem hrozně dlouho řešila kojící podprsenky - vím, že jsou praktické, ale mě přijdou úchylné… :oops: omlouvám se, ale prostě to tak cítím.
a nakonec jsem koupila v C&A. jsou v balení dvě, jsou z bavlny + lycry, a bez kostic a bez krajek. A nebyly ani drahé, dala jsem za ně 550,–
A krásně sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital