Poradna duly
Jana Čurdová
Termín sice máme za týden, ale mám pocit, jak kdybych neměla rodit ani za tři měsíce ![]()
A ve které porodnici si byla?
Ahoj kontrola v poradku dneska nebyl utz tak mi ji nepomerili ale nevadi, zase jsme o trochu postoupili ale zatim nic no. ale uz se to blizi chtela bych rodit ted o vikendu
. mela sem dojit na 10 ale na monitor sem sla az 11.15 a z nemocnice sem odchazela az pred pul jednou takze mamin je opravdu hodne. a jak se citis na to ze mas tyden do terminu? ja mam jeste 11 dni myslim
Tak důležitý je, že je všechno v pořádku
Já jdu na kontrolu zítra..tak doufám, že tam nebudu tak šíleně dlouho
Jak jsem psala - nějak nepociťuju, že by to mělo brzo přijít
No teď o víkendu by to bylo ideální i u nás, tak uvidíme
![]()
tak drzim palce aby ti to tam tak netrvalo to cekani bylo na nic.
. tak treba nam to o vikendu vyjde obema
![]()
jééé taky bych chtěla rodit teď o víkendu, máme s manželem první výročí svatby - tak jsem myslela že by myška mohla být skvělý dáreček…
![]()
budu na vás myslet!!!
to by byl fakt skvely darecek, mi jsme meli vyroci dnes ale male se jeste nechtelo. tak o vikendu by mohla asi se chce narodit opravdu az v cervenci. holky ja uz se nemuzu dockat
![]()
Ahoj holky
![]()
Tak už se vám to blíží…,já mám nervy za vás
Hlavně ať vše dobře dopadne,moc na vás myslím,držte se
![]()
to je dobre. ted sem dosla z obchodu, trosku sem se rozjela mela sem co delat abych to donesla domu, kdyby me videl pritel to by bylo
. ale treba mi to urychli porod.
![]()
Máš nákupní horečku??
Nevím jestli ti to pomůže
,kamarádku nosila před porodem taky těžký nákupy,dokonce bowlingovou kouli svého manžela a nepomohlo jí to-přenášela.Já jsem to i někde četla,že si to hodně maminky myslí,že to pomůže,ale pravda je,že tělo má akorát zátěž a nic
Dávej na sebe pozor ![]()
Ahoj holky, tak jsem doma z kontroly.. Zjistili mi, že mám moc vysokej tlak, takže mi brali i krev a moč a zítra znova na kontrolu..
Když se to nezlepší, tak mi budou vyvolávat porod
![]()
to byla dens jen vyjimka jinak mam dovoleno z obchodu nosit max rohliky
. nakonec si mala stejne urci sama kdy pujde ven
.
Dorko to je mi lito budu zitra drzet palce at je vsecko v poradku a nemuseli to vyvolavat. a jaky byl nalez? treba se ti to rozjede dneska samo? nebo to by bylo nebezpecne?
. Kazdopadne drzim palce at je vsecko v poradku
![]()
děkuju ![]()
Doktor říkal, že nejlepší by bylo, kdybych porodila co nejdřív..ale otevřená ještě nejsem, takže to nevypadá moc nadějně
Tak prý se uvidí taky podle nálezu z krve a moči, jestli bude nutný ten porod vyvolat nebo mi jen dají nějaký léky
Tak jsem z toho docela mimo
Ale musím se na to dívat pozitivně, aspoň třeba budu mít malou už brzo u sebe ![]()
Dorko,taky je mi to líto,hodně odpočívej,snad bude vše v pořádku ![]()
Ale jak říkáš má to i druhou pozitivní stránku,konečně už by jste byli s malou spolu ![]()