Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
27.6.11 13:44

Termín sice máme za týden, ale mám pocit, jak kdybych neměla rodit ani za tři měsíce :roll:
A ve které porodnici si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.6.11 15:38

Ahoj kontrola v poradku dneska nebyl utz tak mi ji nepomerili ale nevadi, zase jsme o trochu postoupili ale zatim nic no. ale uz se to blizi chtela bych rodit ted o vikendu :dance: . mela sem dojit na 10 ale na monitor sem sla az 11.15 a z nemocnice sem odchazela az pred pul jednou takze mamin je opravdu hodne. a jak se citis na to ze mas tyden do terminu? ja mam jeste 11 dni myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.6.11 17:06

Tak důležitý je, že je všechno v pořádku :palec: Já jdu na kontrolu zítra..tak doufám, že tam nebudu tak šíleně dlouho :think: Jak jsem psala - nějak nepociťuju, že by to mělo brzo přijít :nevim: No teď o víkendu by to bylo ideální i u nás, tak uvidíme :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.6.11 19:03

tak drzim palce aby ti to tam tak netrvalo to cekani bylo na nic. :-? . tak treba nam to o vikendu vyjde obema :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
27.6.11 21:04

jééé taky bych chtěla rodit teď o víkendu, máme s manželem první výročí svatby - tak jsem myslela že by myška mohla být skvělý dáreček… :srdce: :dance: :huban:
budu na vás myslet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.6.11 21:21

to by byl fakt skvely darecek, mi jsme meli vyroci dnes ale male se jeste nechtelo. tak o vikendu by mohla asi se chce narodit opravdu az v cervenci. holky ja uz se nemuzu dockat :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.6.11 06:27

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Tak už se vám to blíží…,já mám nervy za vás :lol: Hlavně ať vše dobře dopadne,moc na vás myslím,držte se :palec: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
28.6.11 08:23

Ahoj kvaky :mavam:
dekujem :kytka: a copak je s tebou dlouho ses neukazala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.6.11 09:16

Nic pohodaaaaa :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
28.6.11 09:57

to je dobre. ted sem dosla z obchodu, trosku sem se rozjela mela sem co delat abych to donesla domu, kdyby me videl pritel to by bylo :oops: . ale treba mi to urychli porod. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.6.11 10:06

Máš nákupní horečku?? :-D Nevím jestli ti to pomůže :think: ,kamarádku nosila před porodem taky těžký nákupy,dokonce bowlingovou kouli svého manžela a nepomohlo jí to-přenášela.Já jsem to i někde četla,že si to hodně maminky myslí,že to pomůže,ale pravda je,že tělo má akorát zátěž a nic :nevim: Dávej na sebe pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
28.6.11 11:37

Ahoj holky, tak jsem doma z kontroly.. Zjistili mi, že mám moc vysokej tlak, takže mi brali i krev a moč a zítra znova na kontrolu.. :-( Když se to nezlepší, tak mi budou vyvolávat porod :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
28.6.11 11:49

to byla dens jen vyjimka jinak mam dovoleno z obchodu nosit max rohliky :lol: . nakonec si mala stejne urci sama kdy pujde ven :-) .
Dorko to je mi lito budu zitra drzet palce at je vsecko v poradku a nemuseli to vyvolavat. a jaky byl nalez? treba se ti to rozjede dneska samo? nebo to by bylo nebezpecne? :nevim: . Kazdopadne drzim palce at je vsecko v poradku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
28.6.11 12:00

děkuju :kytka:
Doktor říkal, že nejlepší by bylo, kdybych porodila co nejdřív..ale otevřená ještě nejsem, takže to nevypadá moc nadějně :-( Tak prý se uvidí taky podle nálezu z krve a moči, jestli bude nutný ten porod vyvolat nebo mi jen dají nějaký léky :-? Tak jsem z toho docela mimo :cry: :cry: Ale musím se na to dívat pozitivně, aspoň třeba budu mít malou už brzo u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.6.11 12:03

Dorko,taky je mi to líto,hodně odpočívej,snad bude vše v pořádku :hug:
Ale jak říkáš má to i druhou pozitivní stránku,konečně už by jste byli s malou spolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí